Strumfi de iulie-august 2007 (52)
Raspunsuri - Pagina 14
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mychydutza/mychydutza.jpg)
mychydutza spune:
lia nu ma pricep la chestii de genu asta, dar banuiesc ca ar trebui sa aiba o burta mare si disproportionata fatza de restu corpului. sa arate asa ca un .......somalez, si nu cred ca e cazu. cred ca esti nelinistita dar eu zic ca nu e cazu! sanatate multa!
mai fetelor cred ca ma paste o depresie. ma simt asa de park mi s-au inecat toate corabiile. poate si de la statu acasa. am citit ce scria cafera si mi s-a facut rusine de "depresia cauzata de izolarea acas". andrei e sanatos si asta ar trebui sa fie suficient, dar cateodata imi vine asa un dor de duca. mai exact, nici eu nu stiu ce vreau......... *mihaela*
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Amethyst spune:
quote:
Originally posted by mychydutza
..., dar cateodata imi vine asa un dor de duca. mai exact, nici eu nu stiu ce vreau.........*mihaela*
eu cred ca visezi la Tahiti da' na-i curaj sa spui
![](icon_smile_tongue.gif)
(eu ieri m-am interesat cand apar ofertele pentru vara, litoral - am innebunit, numai la asta ma gandesc)
lia ia lasa gandurile negre ca nu are cum sa fie Una rahitica! asta-i culmea, cu lapte bun de la tine nici sa nu visezi asa ceva.
E timp cu diversificarea.
Sa vedeti ce mama iresponsabila sunt. Domnisoara doarme numai in brate, acum o tin cu o mana, scriu cu alta si nici nu observasem ca ii cazusera sosetele demult probabil.... daca ma uit doar la forum, ce sa mai zic.
Cat mai dorm copiii vostri ziua?
Mommy to www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Jasmine
“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Vivela/Vivela.jpg)
Vivela spune:
Mihaela, si eu tot cam asa ma simt...n-am chef de nimic, parca as dormi toata ziua, dar nu de somn, cat ca sa nu ma mai gandesc la nimic. Oricum ziua parca nu sunt buna de nimic, nu-mi vine nici sa mananc, nici sa fac ceva prin casa. Asa ca zac toate gramada, fapt ce adanceste si mai mult depresia mea cand le vad. Acum si sotul a plecat cu serviciul si se intoarce maine seara ...
Raportez si eu cu rusine acelasi nr de kg, adica 54, desi n-am mancat mai mult, dar am mancat mai prost (m-am destrabalat cu un cozonac secuiesc in wk si bere seara cu biscuiti sarati, asa, de draci!). Ma mir ca nu m-am ingrasat.
_
Gabi, mami de Davidush (02.09.07)
X-ray spune:
oana (ghinetz)am uitat sa scriu ceva ieri noi acceptam cu drag petitori frumosi ca victor.o fi ea mai hlizita eli a mea dar e de familie serioasa (lucram la zestre acu')
michy nu rasuci cutitul in rana ca depresata sunt si eu.adica abia astept sa vina vara sa o iau pe buli in masina si sa ne plimbam pe malul muresului cu hamul...ca sa iti revi i-al pe andrei si da o tura cu caruciorul pe afara ,face minuni
alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)
povestea noastra...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mychydutza/mychydutza.jpg)
mychydutza spune:
fetelor merci de sprijinul moral. o sa ies afara azi poate ma mai aerisesc la creieri. de fapt cred ca am nevoie de o schimbare de look. hehe. ma tund scurt, ma fac blonda si imi fac tzepi cu gel! *mihaela*
fianna spune:
Mothercare nu livreaza in romania. Am incercat eu anul trecut si nu se putea, dar ar fi bine sa-si fi schimbat strategia. Oricum, ca fapt divers preturile din Ro sunt mai mari decat in UK la mothercare, chiar si cu 50% la unele produse.
Simo am vazut si eu cateva poze, din lipsa de timp doar cele de pe prima pagina dar m-a vrajit feciorasul tau.
Si eu simt uneori ca nu am chef de nimic. Dar tocmai am primit niste carti faine si m-am pus pe citit, doar atunci cand culc copilul insa. Matei se trezeste repede in timpul zilei insa daca stau langa el doarme si cate o ora si putin. Avem cam 2 reprize de somn pe zi, uneori 3 dar mai scurte.
Eu anunt 79.00! Saptamana asta am poftit la multe si se simte. Dar de azi vreu sa fiu foarte atenta la ce bag in mine.
fianna cu www.flickr.com/photos/14295400@N03/sets/72157603680539275/" target="_blank">printisorul Matei
(01.08.07)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Simo78/Simo78.jpg)
Simo78 spune:
Tocmai l-am primit!
Daca va este "frica" sa nu va ingrasati, beti inainte de fiecare masa 100 g de Palinca. Palinca, precum se stie din batrani, atenueaza "frica"!
Simo mami de Matei Hisham (28 iulie 2007)
It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ddanagh/ddanagh.jpg)
ddanagh spune:
Cristina foarte frumos ce ai scris tu acolo.
Ioana felicitari pentru kg date jos.
Eu raportez inca un kg in minus adica am ajuns la 61. Sunt tare mandra de mine. Cura mea e: fara nici un pic de dulce, nu mancat seara tarziu, plimbari lungi cand e vremea frumoasa si ceva sex pasional in loc de aerobic ca nu am cum sa ajung.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
poze cu Dariuta mea
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ddanagh/ddanagh.jpg)
ddanagh spune:
quote:
Originally posted by Simo78
Tocmai l-am primit!
Daca va este "frica" sa nu va ingrasati, beti inainte de fiecare masa 100 g de Palinca. Palinca, precum se stie din batrani, atenueaza "frica"!
Simomami de Matei Hisham (28 iulie 2007)
It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.
Apropos de baut, eu inainte de sarcina mai beam si eu cate un pahar de bere sau vin, acum daca iau o gura sunt beata.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
poze cu Dariuta mea
fianna spune:
Calciu gluconic e altceva decat calciu lactic,nu? Care e diferenta? Noua ieri ne-a recomandat doc sa-i dam gluconic.
fianna cu www.flickr.com/photos/14295400@N03/sets/72157603680539275/" target="_blank">printisorul Matei
(01.08.07)