Alaptez si am rani la sani cu puroi

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns floridecolt spune:

S-ar putea ca produsele forever sa te ajute, in special sprayul, dar cred ca ar trebui cam intarcat bebele pe aceasta perioada, ca sa te lase sa te vindeci Sanatate si izbanda !!!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Tot eu.
Off...mi s-au vindecat ranile, nu ma mai doare deloc cand suge.In schimb am ramas cu acele besicute mici care au un lichid.Eu cred ca este puroi dar....nu mai este asa galbui cum era la inceput...e mai diluat.Nu stiu cum sa zic.
Daca a mai patit cineva va rog sa imi spuneti ce ati facut??Ar trebui sa intarc si sa urmez tratament medicamentos cu antibiotic cum mi-a zis dr?Ea mi-a zis sa intarc ca nu se vor vindeca ranile...dar acum ranile s-au vindecat si totusi de ce mai am acele "iritatii"??!!!

Luminita, mami de ingerasul mult iubit George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Asa din descriere mi-e greu sa-mi dau seama ce este. Oricum daca nu mai ai deloc durere nu mai e infectie. Unde sunt situate basicile? Pe mamelon, pe areola, in jurul areolei?
Medicul am inteles ca nu te-a vazut, practic te-a consultat prin telefon, nu? E f important examenul local, daca e cazul si analize din lichidul acela din basicute, mergi sa te vada. Exista oricum antibiotice care se dau si in alaptare.

Mult succes!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Mergi la inceput