Comori de nov-dec 04 (169)
Raspunsuri - Pagina 9
onitza spune:
ANDREAP ce frumoasa ai fost mireasa!!! imi place foarte mult rochita!!! daca m-oi marita vreodata a doua oara, neaparat mi-o imprumuti si mie!!!!!!
Oana si Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
Ele spune:
quote:
Originally posted by onitza
ELE mi-era dor sa o mai vad pe Denisa, dar nu mi se deschide albumul vostru! ne mai arati si noua fata??? dar si pe tine vreau sa te mai vaz!
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
poze cu Deny incearca aici http://s254.photobucket.com/albums/hh106/Ele2008/Deny/
Cu mine tre sa atasez pe undeva..grea munca
Elena & Denisa
NOI
onitza spune:
ANDREAP nu mi se pare ca te-ai ingrasat cine stie ce...sa zic ca se vede putin la fata, dar in rest nu pare sa fi pus multe kile pe tine!!! bravo!!! burticuta e numai buna de mangaiat si de pupacit!!! ma bucur ca ai primit vestea buna, asa sa-ti ajute bunul Dumnezeu , sa nasi pe Sara sanatoasa si mancacioasa ca Mariuca!!!!
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
onitza spune:
ELE are fi-ta niste ochi!!!!!!!!! m-am topit!!!!!!! mi se pare mie sau seamana un pic la ochi cu Paul? asa mi se pare in poza asta! are chip angelic, dar pare si ghidusa!!!!
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
Ele spune:
Uite ca m-am grabit sa pun o poza cu Fatza meadar era de anul trecut. Mergeam la birou si ma machiam si eu zilnic deci tot sa faci poze. Nu s-a schimbat intre timp decat domiciliul si ne-am facut ardeleni. Cand o sa am timp o sa mai adaug. Acuma trec bebitza la somn.
Elena & Denisa
NOI
mikimi spune:
Ehehe, cu rochita e subiect sensibil rau.Eu am ales cateva modele, dar toate sunt cu spatele gol.Am visat intotdeauna o rochie cu spatele gol si acum mi s-a pus pata rau pe ele, asa ca va trebui sa muncesc tare pan la vara.De cateva zile stau numai cu ochii pe ele, ma gandesc chiar sa le printez mari si sa le lipesc de frigider
ianuarie.
Miki,mami de Alexander (12.12.04) si Yannis crestinat. (28.08.07)
monica-elizabet spune:
onitza, este Naturavit(eu nu l-am laut neaparat pentru slabit ci pentru ) dar aida zice ca daca ai probleme cu greutatea slabesti
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
monica-elizabet spune:
am uitat sa-ti zic onitza...aida zicea ca ceaiul "vrac" este mult mai bun decat cel la pliculete...cutia este cu roz, scrie pe ea ceai pentru slabit si costa intre 4,5 si 5 ron
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by roserb
(oricum, daca era ceva rau il anuntau, deci pot presupune ca e OK). Asa ma scoate din sarite cu chestia asta, parca ar trai la marginea padurii, e extrem de necooperant cand vine vorba de mers la medic. Nu mai comentez ca iar ma apuca dracii.Cu fumatul de asemenea, nu reusesc sa-l conving sa sa lase pt nici un motiv.E drept ca fumeaza numai in bucatarie, dar tot ramane miros. Si eu am fost fumatoare , dar acum fac pe lupul moralist, dac an-am mai prestat din anul 2000.
Idem idem idem...Mey...sotii nostri or fi neamuri?
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
mariussimiuc spune:
Miki,poza asta e adorabila!
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...