Comori de nov-dec 04 (169)
Raspunsuri - Pagina 10
mariussimiuc spune:
Astazi Amira a implinit 2 luni. Va servim si pe voi cu o feliuta de tort cu portocale
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
monica-elizabet spune:
m-ati zapacit de tot cu puisorii mici si frumosi
miki, miha, sa va traiasca si sa fie sanatosi
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
bits spune:
Try am ras si eu si barbata-miu la descrierea lui Alex cu costumatia de scafandru.cum adica"in ultimul minut" cumperi bilete?daca e vb sa le luam mai ieftin asa ma bag si eu caci noi pt 3 platim cam 3400$ si asta in extrasezon.acu cica ieftinesc japonezii biletele de avion caci sunt exagerat de scumpe.anul asta vreau sa mergem acasa de 2 ori caci apoi face Amon 2 ani si o sa ajungem pe la 4500$.
offf si barbata-miu e la fel cu doctorii.prefera sa stea pana ajunge sa-l ia cu targa decat sa mearga din timp sa vada ce are.se plangea de dureri de stomac si pana nu a facut o criza acuta de l-a lasat fara vlaga nu a mers la doctor.acu de gura mea isi face analizele anual,noroc ca ni le trimit prin posta caci altfel cu siguranta nu s-ar duce dupa rezultat.
cuscraiata-ma.sper sa dati de capat la boala si bine ca si-a mai revenit mititica!
monica-elizabet spune:
bits-one, sunteti tare frumushei toti 3
cum se mai simt puisorii? sper ca sunt ok..sanatate si numai bine
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
monica-elizabet spune:
neatza fetelor ?
astazi parca as da telefon la teatru sa rezerv biletele.
chiar nu stiu ce sa fac...sunt multi copilashi bolnaviori...
oare daca zic mai multi si apoi scad din numere se supara d-na de la casa?
si multa sanatate
sa aveti o zi buna...
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
Ele spune:
Neata!
Octavia eu habar nu am unde tii tu cele 70 de kg ca la fata esti nechimbata.
Denisa nu a mai dat nici un semn de durere de burtica dar astept sa vad cum sunt rezultatele.
Mai ce bine de voi care sunteti gasca din Bucuresti ca va puteti vedea cu tot cu copilasi.
Ma intorc la munca si mai revin.
Pupici!
Elena & Denisa
NOI
monica-elizabet spune:
ma bucur mult de tot ca se simte bine pitica ta Ele si Doamne ajuta sa fie totul bine de-acum incolo...sa nu mai aiba dureri de burtika
asa este...bitsone...eu cred ca e candtarul stricat
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
monica-elizabet spune:
am sunat la tzandarica si nu mai au nici macar 1 loc nici pentru sambata nici pentru duminica...sun acum la ion creanga...dar nu raspunde
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
roserb spune:
quote:
Originally posted by try
Alex al meu de cand merge la piscina a vazut el ca scafandrul din Finding Nemo are ochelari si tub pe unde respira si a vrut si el. Bine-nteles ca tac-su nu a avut nevoie sa-i zici de doua ori, copchilu' meu acu' e echipat cu toata trusa. Umbla prin casa de zanatic uc labele de scafandru ochelarii pusi pe ochi/nas si tubul de aer in gura. I se aburesc ochelarii, incepe si-i curge saliva-n tub si apoi pe bluza, si isi calca singur pe labe, dar el nu se lasa. Intr-o zi de atata saliva pe tub se auzea ca horcaia ca unu' care-si da duhul. O sa pun poze paote diseara cu el ca am facut.
am murit de ras imaginandu-mi faza
daniela_sb spune:
Buna dimieatza!
La multi ani, Amira! Bun tortul... multumim. O scumpete de gogoshica .
Bits, ai doi baietzi... Sa creasca mari si sa te bucuri de ei, ca frumosi sunt.
19+ si mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
Home is where your head is.