Soacra in toata perfectiunea ei

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ochinegri spune:

quote:
Originally posted by lorelei_19

Hihi! Se spune ca soacra, ca si berea, sunt mai bine reci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta spune:

quote:

reci, pe masa si cu spume la gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Indra spune:

Care-i diferenta intre tumori si soacre?
Exista si tumori care nu te omoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Da mamicile de baietei, si-au pus intrebarea ce fel de soacre vor deveni??? - spun doar de baietei, ca vad ca numai doamnele povestesc despre soacre...
Cum va veti comporta cu nurorile voastre? Veti deveni egoiste, acaparatoare, cicalitoare si afurisite, sau veti fi dulci, intelepte, intelegatoare si atente cu ele????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Garofitza spune:

quote:

Da mamicile de baietei, si-au pus intrebarea ce fel de soacre vor deveni??? - spun doar de baietei, ca vad ca numai doamnele povestesc despre soacre...
Cum va veti comporta cu nurorile voastre? Veti deveni egoiste, acaparatoare, cicalitoare si afurisite, sau veti fi dulci, intelepte, intelegatoare si atente cu ele????

Din aceasta cauza, eu invat/observ si sper sa nu fiu/sa ajung (niciodata) ca nici una din soacrele mamei mele si soacrei mele, soacrele matusilor mele samd.

Imi iubesc deja nora, indiferent cine o fii ea.Indiferent de culoare, origine si greutate.Probabil ca o voi cunoste in 2 decade, dar d-abia astept.

Garo

Sanatate, ca-i mai buna ca toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala26 spune:

Indra: FELICITARI!
Si eu am parte de o soacra OK - nu e bagacioasa, gata sa sara in ajutor, se pricepe la copii..samd. Ea mi-a povestit ca, la randul ei, a avut o soacra buna si ca asta a facut-o sa constientizeze rolul sau de viitoare soacra (pe care il joaca astazi) si sa-si propuna sa fie o soacra buna. Ceea ce sper ca si noi - mamicile de baieti de azi- sa reusim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MLDiana spune:

Buna soacra-ta ,ceea ce nu pot sa zic acelasi lucru de a mea. De cite ori vine DAvid de la ea e imposibil sa nu faca si mai multe mofturi de cit inainte.Mereu ma lupt cu el sa isi revina la normal.Din cauza asta nici nu mai vreau sa il vad impreajma ei.MAi ales ca DAvid ii zice mama si ea nu mai poate de bucurie.IAr eu de nervi.

Lidia ,Tiara si David D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochinegri spune:

quote:
Originally posted by mamaruta

quote:

reci, pe masa si cu spume la gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitzi spune:

Ioana mea a sta prima data mai mult cu soacra mea cand avea 4-5 luni. Eu si sotul meu eram invitati la o nunta si i-am rugat pe socrii sa stea cu ea. Era vara si ne-am intalnit afara, le-am sugerat sa se plimbe prin parc pentru ca era pe inserat si tare placut. Noi urma sa venim repede inapoi, nunta la care mergeam era una din zecile de obligatii care apar peste timp (ca si nasu' a fost la fratele meu, nas care habar n-aveam cum il cheama).In patru ore am fost inapoi. Ioana dormea de acum.Toate bune si frumoase, copilul a fost laudat si, implicit ei. Problema a aparut noaptea cand copilul s-a trezit vomitand ...ciocolata! La 4 luni! Ii dadusera pentru ca poftise, au vazut-o ei cum privea o fetita care manca ciocolata!
De atunci socrii au vazut copilul numai cu noi in preajma si sa nu credeti ca asta i-a impiedicat sa o ispiteasca cu :putina bere, niste mujdei de usturoi, ciorbita de varza.....(asta pana la doi ani si jumatate)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabiG spune:

Mitzi, m-am socat! Si socrii mei sint super cretini, dar in alte chestii. De ex, de cite ori are copilul febra trebuie dus la spital de urgenta (soacra-mea e medic de familie, eu sint tot absolventa de medicina). Dup ace a facut Francesca prim adata puroi in git (la 1 an) si a avut febra mare si am refuzat sa merg la spital cu ea (ma rog, povestea e mai lunga, ii ieseau si 2 dintisori), a venit a doua zi si mi-a povestit cum un copilas de 6 luni de la ea de pe lista a facut febra mare, l-au dus la spital si a murit copilasul in jumatate de ora de cind au ajuns la spital. Sa fereasca D-zeu pe toata lumea, dar cum poti, ca mama sa spui asa ceva altei mame. Adica sa-i zica ea ce se poate intimpla cind copilul are febra. Idioata!

Pe lumea asta exista un singur bebelas (copil) perfect! Si fiecare mama il are!

Mergi la inceput