*** LA REDOUTE *** (73)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

nici mie nu mi-a venit coletul din 9...
am fost vineri la posta si nu venise...

v-ati luat lucrusoare f frumoase, sa le purtati cu placere!

b

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

balerinii de la puma sunt identici cu cei de pe redoute ...fiti atente la marime in schimb eu am luat 38 cat port si imi ies un pic degetele afaradeci mergeau clar 39 eu i-am incaltat de 2 ori si nu-i mai iauca imi ies degetele

n-a venit nici azi coletul din 10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Gata, am facut si comada 2 - pentru mine si mitzisor. Din pacate pana m-am mosmondit eu nu mai erau disponibile tunicile pentru fetita :( Aseara spuneau ca vin in 2 saptamani (vreau pe galben si verde sa mai variez rozul), azi in 9 saptamani... Cand or veni ca eu le vreau pentru Manu, deci probabil voi face in 9 saptamani sau cat o fi inca o comanda mica pentru fetita :)
Si la reducerile din vara am ochit niste bluzite si pentru mine

Aseara m-am jucat un pic cu un cos si am incercat diverse coduri de reducere pentru colectia de primavara-vara. Nu am dat comanda, dar urmatoarele coduri pareau ca functioneaza:

36900 - reducere 25 euro colectia noua
57657- reducere 20 euro colectia noua
65188 - 18 euro
p'asta nu l-am incercat, poate merge : 41424 - 15 euro

Anca & Manu 02.06.2007
Poze1 Poze2
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Eu ink astept comanda din 10!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4a6d3bdb13f907e3635902&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">SARBATORI

DAVID
Alyna si David (22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Tocmai am primit aviz la coletul din 10!
Il ridic abia diseara ca n-am cum sa ma duc cu pitik la posta ca e mai consistent.Daca nu diseara, maine va pun pozici!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4a6d3bdb13f907e3635902&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">SARBATORI

DAVID
Alyna si David (22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Am cautat si eu sandalele Puma dar nu le gasesc pe nicaieri. Mai sunt pe site? Imi da si mie cineva link, pls?
Am vazut ca pantofii de la Mellow Yellow pe care mi i-am luat eu au disparut desi cu o zi inainte sa-i iau aveau disponibile mai toate numerele...
Cred ca vor sa-i ascunda si sa ii puna in colectia noua la supra pret!

Tina, mami de Patrick si Maya

"Nu te uita niciodata de sus la cineva, decat daca vrei sa-l ajuti sa urce" Jesse Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

si eu astept comanda si din 9 si din 10....

alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

10 vad ca nu a venit la nimeni. Si eu astept din 10.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moonlight spune:

quote:
Originally posted by Florentina G

Am cautat si eu sandalele Puma dar nu le gasesc pe nicaieri. Mai sunt pe site? Imi da si mie cineva link, pls?

Le-am cautat si eu, erau acelea roz, nu? Nici eu nu le-am mai gasit, nu cred ca mai sunt disponibile.

"Love the sinner, hate the sin."
Mahatma Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Eu din 14... deci mai am de asteptat...
Si inca una de pe 25... dar mai la asta mai e o gramada...
Si nu mai am rabdare

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput