Nou stil de viatza (172)
Raspunsuri - Pagina 8
cornelia_laura spune:
Liris, mie mi se pare cam aiurea regimul, dar il poti incerca. Am inceput si eu daneza dar am cedat dupa a 4a zi.
Tzuni spune:
Buna dimineata!
Se pare ac noi suntem codasele trezitului de dimineata. Noi facem ochi abia pe la noua. Recuperez orele de somn pierdute pana acum cu munca 
Aseara am fost cu Maria la o petrecere: Catalin Maruta a implinit 30 de ani si am fost sa-i spunem si noi la multi ani. Andra a avut o rochita mini,sclipicioasa si n-a mai fost chip s-o dezlipesc pe Maria de ea. Rochia o atragea fantastic! asa ca biata Andra, cat am stat noi pe-acolo, a tinut-o in brate ![]()
Astazi avem putin de muncit, dar pe la 5 iesim si noi la plimbare si la copii!
Vorbim. Sunt in zona.
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
cornelia_laura spune:
Buna dimineata cuscra! Esti o fericita. Ai mei nu s-au trezit niciodata la 9...
Spor la treaba si pimbare placuta!! Pupici pt nora mea!
gusta spune:
Neatza.
Carmen multumesc de invitatie la cafea da eu acuma am deschis calculatorul.Sunt suparata pe mine ca ieri debea am ars 100 de calori ca de am sofer de ce sa ma mai misc.Vaca ce sunt.
Zuzilici eu am zis ca merg mult de 4 ori pe saptamana duc copilul la gradinita pe jos si e de mers destul de mult.
Anda pai daca esti singurica o punem diseara la tine de o petrecere.
Liris eu am tinut o cura asa am dat jos dar am pus mai mult inapoi.Daca vrei poti sa imi ti companie la Scardale de maine.
Crys adevaru ca oboseala ma daramat rau si saptaman asta e asa incarcata de cred ca imi fac abonament la cafea sa imi fie direct bagata pe vena
.
Rolo copii au o energie de nedescris.Mara nu doarme la pranz si ne omoara pe amandoi acuma in weekend da in rest imi face ie paru alb.
Cornelia bafta la disociat .
Tzuni eu cred ca o faci pe Maria femeie de cariera.
Hai poate mai sunteti prin preajma si ne discutam un pic.
Marilena si Mara Augusta
Delidana spune:
Buna,
Aseara am stat de la 9-2 noaptea sa rezolv grilele pentru examenul de miine impreuna cu o colega.
Azi m-am sculat la 10 si acum imi maninc si eu cerealele cu voi si apoi iar la invatat. Am niste emotii groaznice pentru ziua de miine.
Tzuni, se pare ca v-ati distrat bine aseara. 
Carmen, ce filme ai mai vazut in ultima vreme?
Rolo, imi pregatesc pijamale pentru Bora-Bora, da? ![]()
Gusta, salutare! 
Liris, si mie mi se pare crunta dieta postata de tine. Mai bine din toate cite un pic si fara dulciuri, mai ales ca vad ca nici nu vrei sa slabesti foarte mult. N-are rost sa te chinui. 
Cornelia, vad ca si tu te gindesti la o "tortura disociata".
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
Sabina spune:
serifa e cu ochii pe noi!
![]()
hai ca am aparut...da n-am cinestie ce vesti.
Nu m-am apucat de sport pt ca am un junghi la operatie in partea dreapta si nu stiu de la ce poate fi. Si n-am ajuns inca la dr sa-l intreb, pt ca am stat la munte pana pe 14 ianuarie, dupa care o sapatamana abia ne-am revenit
, si dupa ce ne-am revenit a facut Sofia ditai gripa si bb vaccin.....
acu ne lingem ranile si plecam din nou la munte ca vine vacanta scoalara(sotu e prof)
bebelacu e un grasanoi fata de sora lui, are 7150 gr numa de la tzitzi.
Dr lui mi-a zis ca am slabit totusi ceva (12 kile in 4 luni jumate, chiar daca a fpost Cracoun si Anul nou
, si ca sg metda acuma pt mine e sa renunt la dulciuri.
Are dreptate....renuntasem si am slabit la 69 de kg....dar am avut saptamana asta niste nopti nedormite din cauza de tuse si am bagat ziua prajituri
.
insa da, alaptatul combinat cu mancat normal dar fara dulce, chiar slabeste!!
Pe Gheo il diversific la 6 luni, ca ii merge bine acuma.
Liris, si eu sunt cam debusolata, acu un an si ceva ma dadeam de ceasu mortii aici ca aveam 5 kile de slabit, acuma cu 15.....e ceva SF pt mine, n-am fost niciodata asa grasa, sunt mai grasa acum cu 2 kg decat in ziua in care am nascut-o pe Sofia! asa de mult am luat sarcina asta.
tzuni, cum resusesti sa muncesti cu maria langa tine?
si acuma ramai acasa...sau te mai duci la lucru? ca daca esti acasa, poate ne vedem intr-o zi la parc
:)
ma duc sa mai citesc in urma, si va pup pe toate fara nominalizare, ca sa nu scap pe carvea!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
mephala30 spune:
Sabina, multumim pentru vesti,
.
Are dreptate dr., ai slabit bine, cand Gheo va avea 9 luni cred ca vei reveni la greutatea normala. Dulciurile (prajituri, gogosele, tortuletze) sunt boala grea. Armele mele: nu mai gatesc prajituri decat rar (o data/luna,
) si iau crom. A, mai mananc ciocolata amaruie (66% cacao) si cereale cu cacao.
Cornelia,
.
Delia, tinem pumnii stransi maine. Bafta multa!
Filmele ma asteapta, sa am si chef si-ti spun ce-am mai vazut.
Liris, multumesc pentru poze, acum ma delectez cu ele.
Marilena, incearca sa fii mai multumita de tine insati.
Lasa vaca sa pasca pe camp....ce legaturi ai cu ea? ![]()
Puskin, ma gandesc la tine si sper sa-ti fie bine. 
gusta spune:
Liris frumoase poze.
Carmen asa sunt eu cand vad ca nu pun deloc capu la contributie dar sunt hotarata de luni ca in fiecare zi sa ard 300 de calorii si sambata si duminica macar 150.
Sabina pe mine sarcina ma schimbat tare mult si mi-a schimbat si metabolismu si tot si eu dupa 2 ani si 8 luni ma mai lupt cu kg care nu vor sa se duca si pace.
Marilena si Mara Augusta
mamica dulce spune:
Buna fetele, aici sunt..bantui prin casa ca o fantoma, imi vine sa fug in lume.
Ieri am calcat 5 ore nonstop, vreo 9 cosuri de rufe si le-am data gata, am iar dulapurile pline. Fi-meu e in extaz, ia cate o bluza noua la 10 minute, dar il las in pace.Aseara m-am bagat in pat cu Marc pe la 9, am citit apoi pana pe la 2 si m-am trezit la 9,mai slaba cu 800 de grame :)
Din pacate cu consortul nu e nimic mai bine, nu vorbim deloc,eu nu am ce sa-i spun si nici el mie,oricum abia s-a trezit la 1 ca s-a jucat la calc pana pe la 4-5, cred, abia dimineata la 7 i-am stins eu becul si tvul. E nasol cat cuprinde,mult timp nu o mai duc asa.
Carmen(eftimie) cum e cu daneza ta?
Eu ma gandeam sa tin azi si maine, apoi marti pauza(ca sunt invitata in oras la masa de doua prietene)si de miercuri sa ma apuc de disociat.
Oricum e nasol saptamana viitoare ca e carnavalul la noi, e mare tambalau,iesit pe strada unde-ti arunca cu bomboane in cap
pe bune, nu glumesc...fiecare sat are asa o parada, trec cate 30 de camioane decorate si arunca cu tone de bomboane.Bineinteles, 80% nu le-as manca nici sa ma batzi, dar depinde de noroc ce prinzi,unele sunt faine.Plus parada mare din oras.Pt copii e extaz.Bineinteles ca se bea la greu
Insa cum eu n-am chef de carnaval deloc..s-ar putea sa reusesc sa tin dieta.Abia s-a terminat Craciunul si iar sarbatoare, m-am saturat, vreau monotonie.Nu vreau libere ca sunt urate tare,la fel ca duminicile si sambetele,trec asa de greu acasa.Ori sunt eu depresiva rau in perioada asta.
Va pup si o dupa-amiaza placuta la toate!
Anca