Nou stil de viatza (172)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

tot eu inca odata ca am apasat din greseala!
Marilena, ma gandesc la voi si va fi bine, nu pot sa zic nu-ti fa griji fiindca la fel as fi si eu in locul tau...
ce vroiam sa-ti mai spun...daca numai un doctor a zis pana acum de polipi ca trebuie scosi, eu as mai consulta si altul! noi avem niste prieteni, au operat fetita de 3 ani de polipi si amigdalite, si raceste mai rau decat inainte, sunt ft nemultumiti parintii! chiar ieri am intalnit-o, iar e bolnava, tuseste , are muci tot tacmul! de cand au operat-o prin septembrie anul trecut, a fost de cateva ori iar bolnavioara pana acum!
respira Mara greu? ti se pare ca nu primeste aer?

nu mai am baterie!
va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

quote:
Originally posted by Eftimie C.

Carmen(sefa), nici o problema.Eu nu caut scuze si nu vreau sa fiu nici o exceptie.Raport:89kg

mai, faza era urmatoarea: Mamicadulce vrea sa dea raportul joi, tu vroiai vineri...sunt fete care nu pot raporta marti, fie ca uita, fie.... si uite-asa o sa am de modificat toata saptamana la lista.
Nu te supara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Va multumesc ptr. felicitari, adevarul ca sunt tare mandra de mine Si eu felicit toate fetele

Carmen pup pe Teodor si ma bucur ca este bine Iustin cum mai este la gradi? Nu mai plange, nu?
Claudia da, ne pregatim de chef, maine ducem tort si la gradi si avem si acasa o mica petrecere. Este tare incantat. De azi dim. tuseste si el ca un catelus, am inceput sa-i dau siropele...sper sa nu avem tocmai acum probleme. Acum este la circ, stau cu gandul la el, e prima oara cand merge.
Eftimie succes la interviu.
Violeta tin pumnii joi, sa fie totul bine.

Crys si Dany(30 ianuarie 2004)
http://community.webshots.com/user/cristina7878?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Neata buna,
Claudia: nu te impacienta daca cateva zile sau o saptamana, in conditii normale de mancat nu se duce nimic. Sunt perioade de platou, pe care daca esti perseverenta le treci si o iei din nou in jos. Nu trebuie sa disperi atat.
Felicitari fetelor care au slabit. Tineti-o tot asa.
Marilena: cum esti?
Anky: multam de listuta. E de mare ajutor.
Raportul meu: stagnare cu toate ca la haine as zice ca am scazut. Asta este, mergem mai departe si om vedea.
Menuil de azi:
activia cu musli
salata waldorf fara dressing
gustare: ardei gras+sfecla rosie
Diseara inca nu stiu, dar ma mai gandesc.
Revin,

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

'Neata,

Va multumesc inca o data pentru gindurile bune.
Joi si vineri am alte 2 examene grele si incerc sa ma incurajez ca am trecut de 2 si va fi bine dar tot am emotii. Sa va spun ca la primul examen, luni, care a fost pe calculator, dupa ce am completat toate raspunsurile si am apasat butonul de final, nu se mai incarca pagina si a trebuit sa astept parca o vesnicie, imi venea sa .

Carmen, ma bucur ca bursucelul e mai bine.
Edit, ca am uitat sa raportez: -1kg De la stres mi se trage.

Gusta, trimit un gind bun la tine.

Zuzi, am primit mailurile, uit sa raspund la ele asa ca iti raspund aici.

Eftimie, bafta la interviu.

Tzuni, vin si eu la spanac cu oua ochiuri.

Ma duc sa ma apuc de invatat.

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Va multumesc de gandurile bune si am mai zis stiu ca nu e grea operatia da pana trece imi tot fac griji.

Carmen scuze ca am dat ieri raportul data viitoare il dau marti.

Delia vineri ma gandesc la tine.

Claudia eu suspectam ca sunt polipi si mi s-a confirmat banuiala,plus ca acuma iar e racita cu muci pana in barbie.

Carina nu prea am dormit azinoapte ca am disuctat cu olandezu si dimineata m-am trezit ca parca am o banita in cap.

Felicitai la fetele care au slabit si la cele care au stagnare o sa fie mai bine saptamana viitoare.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Delia succes joi si vineri, sa iei numai note mari.
Tzuni v-ati trezit? Ce faceti azi?
Cuscra ce faci?
Colegutele mele..Doroty si Madelaine ce faceti?

Crys si Dany(30 ianuarie 2004)
http://community.webshots.com/user/cristina7878?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Prezenta la raport!

As fi vrut sa scriu si eu cuvantul "mentinere", dar n-a fost sa fie.
Scriu 74 kg., deci +200 fata de saptamana trecuta.

Asa creste Maria Diana
Greutate: "X" (1,60 m); Deadline: 1 martie 2008; Target: 3 kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Neata!

Criscosty da, ne-am trezit. Eu la 6.30, ca am muncit ceva, iar mandra mea pe la 9.30...ca am tras eu de ea. Sa nu uit: te felicit si eu!

Acum ne imbracam sa mergem la plimbare si cand revin dau si raportul. Ieri am fost cuminte, n-am exagerat cu mancatul. Sper sa reusesc si azi, ca nu se mai poate altfel! Decodorul m-a certat ca ma pufoshesc!

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Buna!
Eram in vizita pe la topicul vostru si mi-a atras atentia pentru ca si eu chiar sunt la o mica dieta ...Am inceput slabitul in octombrie 2007, de la 61.5 kg (la 1.60 m) si in prezent am reusit sa ajung la 56.00 kg !

Am sa raspund si eu pe scurt la intrebarile de la inceput!

-nu fac miscare deloc si mi-e rusine cu mine ca sunt super sedentara

-beau multa apa (2 litri pe zi)

-nu sunt de acord cu dietele restrictive

-mananc mai putin cantitativ , dar din toate (chiar si cioco, chec , inghetata, rafaello......dar ma opresc cand trebuie)

- seara mananc doar fructe daca mi-e foame

-fac masaj de 2 ori pe saptamana

la toate fetele!

Oana
Eterna optimista!

Mergi la inceput