Nou stil de viatza (172)
Raspunsuri - Pagina 18
mephala30 spune:
Neatza buna,
.
Ei, azi stau altfel lucrurile: Teodor s-a trezit odihnit, a dormit bine si m-a lasat sa dorm,
. Observ ca nici febra n-a mai facut, deci azi voi fi mai vorbareata. ![]()
Criscosty, Tzuni, Delia, va multumesc pentru gandurile bune.
Tlaura, meniul tau e super ok, ce, ti se pare ca ai mancat mult?
Mamicadulce, daca tu vrei asa, ma pun eu cu tine?
Joi dimi dai raportul.
Raport: stagnare.
rolo spune:
Raport stagnare ceea ce e bine la cat de
am fost in w.e. trecut.
Ma doare capul cumplit si cred ca ma paste o viroza ca am nasul infundat si ma ustura si ochii.
mama de Ileana Cosanzeana
poze
"De poti sa nu-ti pierzi capul cand toti in jurul tau si l-au pierdut pe-al lor gasindu-ti tie vina...
De poti s-auzi cuvāntul rostit cāndva de tine
Rastalmacit de oameni, ciuntit si prefacut" - R. Kipling
Eftimie C. spune:
Neata!
Meniul de ieri, putin modificat(ca am uitat sa-l scriu)
Dimineata: Cafea + 2 felii de paine prajita
Pranz: 1 ou fiert tare + sunca + salata verde cu rosie
Seara: 1 telina rasa + zeama de la 2 portocale
Am reluat ziua de duminica pentru ca m-am 
Azi am o zi mai grea, care incepe cu un pre-interviu pentru un nou job.Asa ca dimineata nu voi putea bea prea multe lichide, dar recuperez mai tarziu.
Meniu ziua 11:
Dimineata: Cafea
Pranz: 200 ml zeama de fructe + 1 iaurt
Seara: 1 ou fiert tare + 1 morcov ras + 250 gr fructe
Aici am nevoie de ajutorul lui Mamica dulce pentru ca eu am scris in dieta in loc de 250g fructe, branza de vaci.Oricum nu voi manca atatea fructe, ca n-am sa pot![]()
Carmen si eu voi da raportul vineri la sfarsirea dietei(daca se aproba), ca azi nu e prea favorabil, dupa porceala de duminica 
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
CRISCOSTY spune:
Buna dimineata! Am intrat repede sa dau raportul, am treaba acum dimineata....
88,2 kg adica minus 1.3 kg sunt happyyy
Revin....va pup si o zi buna va doresc
Crys si Dany(30 ianuarie 2004)
http://community.webshots.com/user/cristina7878?vhost=community
mephala30 spune:
Eftimie, dai raportul vineri, dar de saptamana viitoare toata lumea raporteaza marti, fara exceptii si alte scuze!
Criscosty, felicitari!
l_carmen2003 spune:
Raport: 61,600 kg... se cunoaste ca ma apropii de stagnare... e din ce in ce mai greu de slabit... auzi, 200 g in 2 zile!
Pa.
Eftimie C. spune:
Criscosty felicitari
Carmen pai nu trebuie sa fii suparata.Daca ai slabit 200g in 2 zile, in 10 faci un kg, intr-o luna sunt 3kg
.
Carmen(sefa), nici o problema.Eu nu caut scuze si nu vreau sa fiu nici o exceptie.Raport:89kg
Sper ca voi declara mai mult martea viitoare![]()
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
Hopes spune:
Neata si de la mine
Raport 63.8 (-500g)
F greu dau jos. dar asta e, astept primavara sa ies la alergat in jurul Manastirii![]()
Mamica Dulce e la fel de celebru "3 sarmale" ptr. ca e restaurant traditional si are si orchestra. Insa acum in zona au aparut fff multe, care de care mai luxoase
bani sa ai.
Delia..ce sa zic altceva decat felicitari![]()

Carmen si mie mi-e teama de virozele astea care bantuie acum. Mi- groaza sa nu i-a ceva mai ales ca-l mai duc la kids land. Da na, nici nu-i putem baga intr-un glob si sa ne uitam la ei![]()
Gusta inteleg ce e in sufletul tau, dar iti zic din proprie experienta ca nu e absolut nimic greu. Pe mine m-au operat de polipi cand eram tot copil. Eram super vioaie dupa operatie. Cat despre anestezie chiar nu trebuie sa-ti faci griji, numai bine scapati de multime de probleme
Va saput si va
pe toate
meniu ca uitam![]()
-2 mere
-3 felite de muschi afumat cu castraveti, ardei gras rosu, si cateva masline
- supa de pui
-ceva portocale (si sper sa raman la atata
)
Hopes si www.totsites.com/tot/eduardp" target="_blank">Eduard
hcclara spune:
Buna dimineata!
Eu sunt cam suparata, stagnez, desi mananc pe jumatate cat inainte de concurs, ieri am facut vreo 5-6 km pe jos, n-am mai mancat nimica dupa ora 6 si ma simt multa si umflata, nici duminica n-am mai mancat de dupa-masa numai niste fructe si totusi sunt cat o...of!
Nici n-am mai vrut sa intru la voi de suparare!
Ieri am fost in oras sa-i iau lui Marc costum pt carnaval ca au joi la gradi, i-am luat de indian si e incantat de el ca are si accesorii (cutit, arc cu 3 sageti si un topor toate de plastic)....la noi a fost timp super ieri, daca si azi e frumos ii duc la gradina zoologica ca mai am abonament pana la jumatatea lui martie.
Mi-am luat si eu pastilele alea ce fac minuni ce zis Ancutza ca iti taie poftele, asta pt cand vine mami si as dori si eu sa-mi faca niste torturi ca in ro...noi in februarie avem si ziua lui barabtu-meu, iar o saptamana mai tarziu a lui Luca! Din martie tin scarsdale!
hcclara spune:
Felicitari tuturor ambitioaselor care au slabit!
Eftimie C, succes la interviu!
Delia, felicitari pt reusita! bafta mai departe!
Violeta, sper sa aveti si voi cat mai repede succes la proiectul bb!
Crys, va pregatiti de chef?
Carmen, ma bucur ca e mai bine strumpful si nu a mai facut febra, Luca a inceput acum sa tuseasca ca un catelus, ii dau siropele!