Nou stil de viatza (172)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Delia felicitari si tot inainte.

Tzuni diseara venim la tine sa inteleg?

Cornelia nu sunt stresata dar problema plansului la mine e normala eu numai asa stiu sa scot din mine,si sincer mai mult rau imi fac daca nu plang.

Mamica dulce sunt constienta ca operatia e usoara dar numai dupa ce o vad bine o sa pot incuraja si eu pe alti la randu meu.Cred ca realizezi ce este in sufletul meu.

Carmen da mai facem alt concurs.Nu se poate sa mai tina 2 saptamani ca sa dau si eu mai mult jos

Cuscra si eu iti zic ca Anda nu tot ce e dietetic are mai putine calorii.

Va pup si va multumesc ca sunteti alaturi de mine.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Delia felicitari!

Fetele, am inteles, stiam ca nu tot ce este dietetic inseamna ca are putine calorii....dar nu va ganditi ca mananc ca o sparta, doar gust cand imi este pofta de dulce...adik nu in fiecare zi. Merci de sfat.
Carmen sanatate lui Teodor.

Va las acum, merg sa-l pregatesc pe Dany ptr. circ si cred ca am sa culc odata cu el

Crys si Dany(30 ianuarie 2004)
http://community.webshots.com/user/cristina7878?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Salutare,
Marilena: pe Carina am operat-o de polipi la 1 an si 5 luni. Am fost si eu extrem de speriata si stresata la momentul respectiv. Ne-am prezentat la spital la 9 si la 1 eram acasa si mancam. A fost mai mare stresul dinainte pentru ca apoi n-am mai avut probleme. Iti tin pumnii si stiu ca nu te poate linisti nimic decat sa o vezi trecuta de operatie, dar sa stii ca eu sunt alaturi de tine in gand.
Delia: felicitari si tine-o tot asa.
Eu sunt tare mandra ca a mea copila citeste din ce in ce mai bine. Cand am ajuns in casa a vrut sa facem ceva activitati dintr-o carte si a citit in gand cuvinte lungi fara sa mai greseasca.
M aduc sa ma mai joc un pic cu ea si poate alerg un pic si revin,

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

quote:
Originally posted by mephala30
concursul se va incheia martea viitoare, nu maine.

slava Domnului!

Delia, felicitari!!

Crys, noi ne-am mutat "cu totul aici, in Silicon Valley. Dar sincer nu-mi place mai deloc. vom vedea citi purici facem pe aici. optiunea ar fi sa ne intoarcem in olanda, dar nici asta nu ne incinta.
avind in vedere ca inainte de Olanda (unde am stat 7 ani) am stat 2 ani si-n Madrid si nici aia n-a fost mare mincare de peste ... locul perfetc nu exista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

quote:
Originally posted by carina

Salutare,
Cam slaba activitatea azi.

Zuzi: pai dupa faza cu hainele de vara, ar trebui sa ma pun pe ingrasat ca multe imi sunt mari.
Va pup si revin,

Soro tu esti exceptia care intareste regula.... Dar daca tot zici ca-s mari arunca-le la mine ca sigur n-o sa-mi vina. Sa vezi ce constructiv am sa gandesc atunci. I-au si tai tot ce-i extra si nu incape.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">Va multumim pentru vot!

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

slabutza miscarea in seara asta fetelor, ce-i cu voi? Va luati dupa zicala cum ca lunea nici iarba nu creste??
Eu am avut azi o zi plina, si de cand am venit acasa, am facut mancare si am stat numai la telefon, copilul a fost in extaz ca are voie la tv si acum l-am parcat, tot cu muzica
Maine insa e cosmar pentru mine, ma scol de la 6 ca sa apuc sa ma pragatesc, am 4 programari consecutive, fiecare la mama naibii. Nu stiu daca pot sa intru la calc de dimineata,depinde cat de chioara de somn o sa fiu) cel mai tarziu raportez seara pe la 6.

Daca nu se supara Carmen, as raporta joi dimineata cand termin daneza.Atata timp cat n-o incurc la rapoarte si lista.
hai te rog da-mi unda verde ca ma stimuleaza

ZUZIlici, eu am fost aia care si-a luat inima in dinti azi si a probat fustite nepurtate de ani de zile, cu succes. Si ce suces!!Marimea stabilita la pantaloni si fuste e 40, la bluze inca 44, ca-s burtoasa si tzatzoasa mai ales cea din urma.Va dati seama ca jubilez!!Marimea 40 stabilita, adica nu mai depinde de magazin.Acum 3 ani eram mulata in 46.Scopul meu e sa ajung la 67 cat aveam prin luna a patra de sarcina.sa va zic si motivul? Numai sa nu radeti...atunci am avut banchetul de absolvire(La 3 sarmale, Carmen, cum mai e???Pe vremea mea era la moda rau de tot) si mi-am facut o little black dress, asa faina...am purtat-o doar o singura data si e cu adevarat asa eleganta si finutza...vreau sa incap din nou in ea!!Nu ca as avea unde s-o port, dar asa, ca balsam de suflet
Pana una alta m-am saturat de blugi si pantaloni,adidasi, vreau sa revin la fuste si pantofi.Am zis! Exceptie fac pantalonii pana la genunchi sau trei sferturi pe care ii ador.

Gata ca am aberat destul si am o tona de treaba, de pregatiti pentru 2 cursuri cu cupilasi si le predau hainele...asa ca tre' sa fac si o valiza cu tzoale de-a lu' junioru', sa fie lectia interesanta
Va pup, sunt in zona, stau cu okii pe voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Ca niciodata, e seara (de fapt noapte), iar eu stau la pc. De ce? afara bate un vant ingrozitor, drept pentru care digi tv nu functioneaza (cu intreruperi si ma enerveaza), copilul mi s-a culcat si sotul la fel pentru ca la 5 dimineata are avion spre romania, iar eu ma plictisesc ingrozitor! Nu am nici macar o carte sa citesc, somn nu imi este si habar nu am ce o sa fac pana pe la 1 cand e ora mea de adormit. Asa ca am sa bantui pe aici.
Gusta, imi pare foarte rau ca trebuie sa treceti prin asa ceva; e adevarat, mai mare e stresul decat dificultatea operatiei, dar e normal sa fi ingrijorata. Eu va tin pumnii si ma rog sa treceti cat mai usor si fara probleme peste asta!

quote:
Originally posted by Zuzilici

[blue]

Tlaura tu ai inceput lunea foarte bine dispusa dupa ce-ai citit cap. 171, nu?

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

da, dar o incepeam si mai bine daca eram si eu prezenta! oricum, parca se anunta ceva si pentru seara asta! raman prin preajma sa nu mai pierd bunatate de petrecere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Nu prea se arata nimic pe seara asta ca-s tare rezrvate doamnele azi. Eu mai am un pic de lucru asa ca mai stau inca la calculator cu un ochi pe subiect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Buna seara, frumoaselor!

Apoi daca vreti sa veniti la mine,usa-i deschisa!

Delidana, felicitari! Azi am reusit sa nu fiu vaca, asa ca nu facem party cu fin,ci cu apa chioara!

Mephala, tin pumnii pt bb sa nu fie raceala. Noi abia am scapat de ea. Mai curge nasul doar... I-am schimbat ceaiul cu apa, asa cum mi-ai sugerat si rezultatul a fost super: a acceptat-o si casa si hainutzele sunt ok acum, fara pete rosii.

Zuzi, am facut azi, pana la urma, spanac cu carnutza de pui. Ma asteptam sa-l refuze, dar draga de ea a mancat un bol intreg si cu o placere fantastica. ACu stau si ma intreb: e ea copil cuminte, ii place spanacul sau sunt eu o gospodina desavarsita

Mik, sa nu dispari iar! Noi si pufoasa te iubim!

Gusta, cred ca ti-e greu, dar ai grija sa nu-i transmiti starea copilului. Hai ca adunam toate gandurile noastre pozitive si va fi totul bine! Ai vazut ca eu ori de cate ori am un hop de trecut va rog sa va ganditi pozitiv la mine, chiar si pret de o secunda. Si totul iese bine! Curaj mamica frumoasa si haioasa!

Sabina,iti trimit pe PM mobilul meu, sa vedem cum reusim sa iesim impreuna in parc, ok?

Nastad, pe unde esti? Sper ca esti bine. Miss you!

Roxa-boxa, acu' tu esti ardeleanca...la noi acolo si timpul trece mai incet, asa ca...cum puii mei sa faci fata ritmului nostru?

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Delidana, ce fain ! Felicitari ! (ne mai simtim si noi cu emotii pe linga tine la examene, ca in tinerete !)
Gusta, hai ca nu-i grav. Ai sa vorbesti intii cu anestezistul la citeva zile inainte de operatie si te linistesti. Cum spue si mamica dulce, dupa operatie o sa aiba micuta Mara mult mai putine probleme cu racelile. Si noi l-am operat pe cel mijlociu de polipi si paracenteza (zeama in urechi).

Tzuni,

Meniul de azi :
- cafea neagra si biscottes cu gem de caise.
- paella (orez cu fructe de mare). un mar
- o felie de chec sarat cu brinza. o farpurie de supa de conopida. salata de fructe

Va doresc la toate noapte buna !

(am editat ca scrisesem in mare graba)

Mergi la inceput