Nou stil de viatza (172)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna.

Acum o ora am ajuns acasa si sunt umflata de plans .Pe Mara o vor opera pe 8 februarie de polipi si o vor adormi complet nici nu vreau sa ma mai gandesc ca iar plang si nici normal numai gandesc.

Ce tot ziceti voi acolo ca am slabit 5kg in 2 saptamani.Eu stiu ca am slabit 5kg in 3 saptamani ca atatea sunt de la inceputul concursului.Asa ca ma laudati degeaba.

Nici nu a citit ce ati scris dar nici nu sunt in stare acuma asa ca poate mai tarziu daca nu maine.Nu va suparati pe mine da sincer nu sunt buna de nimic sunt constienta ca nu e grea operatia dar numai gandu ca puiu meu o sa fie anesteziat ma mananca.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Gusta draga, imi pare rau prin ce treci. Iti tin pumnii, ai sa vezi ca totul va fi ok! Curaj si veti trece cu bine si peste asta!

Dragelor, ma dau batuta, la viteza asta, cea care trebuie sa fie atenta la raport are un job prea greu...eu sincera sa fiu nu prea stiu ce si cum sa fac, ca oricat ma stradui nu pot sa citesc si sa tin pasul aici.

Raportul meu este din nou stagnare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Gusta te inteleg perfect si sunt alaturi de tine Eu sunt ingrijorata ptr. o durere de genunchi, dar tu....chiar daca este o operatie usoara. Dar, capul sus si gandeste numai pozitiv.
Anda pai mi-am luat o napolitana pe care scrie ca are 250 kcal/100g si ea are 40g si o ciocolata, care de fapt acum vad ca nu este ciocolata(le-am luat intr-o viteza ca alerga Dany printre rafturi) este de fapt un baton de cereale. Pe asta nu scrie cate calorii are, dar cred ca nu are multe. Mi-am luat cate 4 buc. din fiecare sa am in caz de nevoie

Eu sunt mai linistita, pe Dany nu l-a mai durut piciorul si este tare incantat ca maine merge la circ cu doamnele educatoare si colegii de gradinita.

Crys si Dany(30 ianuarie 2004)
http://community.webshots.com/user/cristina7878?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Va las acum, merg cu Dany la o vecina sa o invite la ziua lui si apoi inapoi acasa ca ma asteapta bicicleta

Crys si Dany(30 ianuarie 2004)
http://community.webshots.com/user/cristina7878?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Gusta, hai ca va fi bine ai sa vezi. Operatia de polipi e una de rutina in ziua de azi. Ma gandesc la voi si ma rog sa treceti cu bine peste asta. Totusi am impresia ca tu esti fff stresata in ultima vreme. Poate nu ar fi rau daca ai lua ceva din plante, macar un ceai linistitor? Scuze daca par insistenta.
Carmen, te inteleg perfect si cred ca e de la dinti. Si noi patim la fel de cate ori sparge cate un dinte(sau 2, sau 4 odata). Rabdare de fier si putere!
Sabina, iti admir tonusul. Intradevar ai slabit tare bine si cu siguranta kg astea nu le vei mai pune inapoi, s-au dus lent si sigur. Petrecere frumoasa la munte saptamana viitoare.

Meniul meu de azi:
-cafea, ceai
-2 portocale, 2 banane, ceai verde
-1/2 de pomelo
-cateva lingurite de mancare de fasole boabe
-1 mar, ceai antiadipos

Maine am zi de lactate si mi-am pregatit:1 Activia de baut, 1 branzica de casa, 1 iaurt natural, cateva felii de cscaval, lapte batut.

Va pup pe toate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

quote:
Acum o ora am ajuns acasa si sunt umflata de plans .Pe Mara o vor opera pe 8 februarie de polipi si o vor adormi complet nici nu vreau sa ma mai gandesc ca iar plang si nici normal numai gandesc.

Gusta, nu fi suparata ca zau ca nu e asa grav!! Din contra, o sa-i faca bine si poate scapati de boli! Dupa cum ti-am scris mai demult, pe Marc l-au operat la 3 ani de 3 odata(amigdalita,polipi si zeama din urechi, nu stiu cum ii zice medical pe romaneste) In salon erau copii cu polipi, operati dimineata, dupa-masa au si uitat, sunt deja acasa.Altii erau a doua oara deja, ca se poate intampla sa creasca iar. zau ca nu e grav, eu te inteleg, ce-a fost si in sufletul meu atunci, dar la rece judecand nu e o operatie grea, in 2 zile ati si uitat!!!
Pupa fata si zi-i sa fie curajoasa ca trece repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

eu azi am mancat asa:
2 oua fierte (in loc de unul)
un iaurt mare
o parjoala
Deci azi am mancat binepe cuvant ca sunt satula si am pantecele de-o tona!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Salutare dragelor,

Gusta, o sa fie bine, ai sa vezi, bine macar ca doctorii i-au dat de capat problemei si este rezolvare. Curaj!

Acum am ajuns si eu acasa si sint foarte bucuroasa, am luat ambele examene cu note bune. Va multumesc din suflet ca v-ati gindit la mine si va pe fiecare in parte.

Carmen, unde esti ca azi nu prea te-am vazut...

Tzuni, sa inteleg ca petrecerea de diseara va fi intr-un loc cu fin?

Mik, ma bucur ca ai iesit din birlog.

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Marilena, imi pare rau, dar va fi bine dupa. Trebuie sa fii tare pentru Mara.

Mamicadulce, concursul se va incheia martea viitoare, nu maine.

Cornelia, multumesc, posibil sa fie de la dinti, a facut si putina febra (38). A inceput sa-i curga nasul, nu poate respira, sper sa nu fie vreo raceala. E cumplit de mofturos, am stat cu el numai in brate.
Ai tai sunt bine? Eric mai e marait?

Zuzilici, iti multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

, bravo, Delia!

Mergi la inceput