Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (66)
Raspunsuri - Pagina 7
sim_stoian spune:
Of, Sabina, ce vesti nasoale despre otita lui Andrei. O sa o sun maine pe Roxana sa vad ce face.
Urmy, Stefan doarme bine din nou noaptea, cred ca l-au suparat gingiile in noptile cu probleme. In ce poza ai vazut geam deschis ca eu nu am vazut? Eram in salonul de nefumatori si nu era pic de fum. De geamul deshis oricum nu mi-as fi facut mari probleme, si acasa aerisesc cu el in camera, de obicei il tin in casa in body cu maneca scurta si pantaloni, fara sosete. In timpul zilei il mai las doar cu body ca sa se joace cu picioarele. Daca iti arat poza in care il plimbam prin Sinaia si ii vezi nasul rosu, cred ca intri la idei . Eu nu prea l-am cocolosit, l-am invatat sa stea in casa la fel cum stam noi, nu avem mai mult de 22 grade ziua, iar noaptea 21.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare
carpatina spune:
Mai Urmy... io zic ca Annisia e pe coclauri in vacanta.... Ma gandesc ca, daca ar fi vrut sa plece de la noi n-ar fi plecat fara sa-si ia ramas bun.
Eu .. asa cum le vreau pe Picea si pe Tomasa inapoi.. o vreau si pe Annisia...
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
sim_stoian spune:
Carpatina, nu stiu daca e pe coclauri sau nu, ultima data era cam supi, zicea ca se duce la curte. Sper sa fie bine si sa apara si pe aici.
Sabina, sa stii ca si eu am de ce sa iti multumesc pt ca alaptez si acum. In timpul sarcinii citeam sfaturile tale, ale Tomasei si ale Piciulikai si bagam la cap, eram decisa sa lupt pe baricade sa alaptez. Si uite ca am reusit. In primele 2 saptamani acasa am mai tras cate un bocet pt ca ma durea din cauza ragadelor, dar acum e o placere. Am vazut si eu zilele trecute pozele cu Gheo cel sportiv, e un scump. Poate vin si eu intr-o zi prin parcul unde va plimbati voi ca sa fac si eu cunostinta cu el. Expozitia aia ma intereseaza si pe mine, cred ca o sa ma duc sa vad si eu pozele, mai ales ca nu sunt de pe aici.
Betty, deci si voi faceti vocalize.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare
betty78 spune:
Urmy....nu au aparut nici Tomasa, nici Piciulika.
Annisia e data si ea la mamici disparute, dar macar ultima oara cand a intrat a spus ca e suparata...si cam atat...si am mai remarcat ca si Afibebe nu a mai intrat de ceva timp....
Fetelor cucuietelor....sunteti bine? Ne este dor de voi. de la mine daca inca sunteti suparate.
As veni si eu in 23 la plimbare...dar inca imi este sila sa il transport pe bebe cu masina infofolit pana la parc.
Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
luy spune:
Chiar daca s-a facut seara ( de fapt noapte in toata regula ), nu ratam ocazia sa uram un calduros La multi ani ! sarbatoritilor de azi. Hai sa incepem cu piticii :
juniorul Razvan de Bee refacere rapida
Din plutonul celor de 4 luni, permiteti-mi sa incep cu
frumosul si delicatul Andrei de Nana multa,multa sanatate, sa va intoarceti fericiti de la Boston
dulcetzica Andra Maria de nikol31
dovlecelul Vlad Dominic de moldoveanca
simpaticul Luca de Mada28
Urmeaza un grup de tinere domnishoare de 5 luni ( pazea, cavaleri, cascati bine ochii ):
dulcetzica delicata Andra de alina.clau
dulcetzica parfumata Teodora de irina.c te asteptam sa ne mai scrii, mamico, de mult nu ai mai facut-o
dulcetzica aromata Vera Helena de mishuta
Si incheiem cu urari calde pentru "venerabila" varsta de 6 luni a
dulcetzelei Maia Iulia de Sheherezada
Sa fiti sanatosi si sa cresteti mari, intelepti, norocosi, iar parintii sa va fie mereu alaturi, cu inimile pline de mandrie si fericire !
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
myral spune:
Sabina si pr socrul tau si sa ne tii la curent ca vreau sa stiu cand ma plimb pe strada lui, pai la cate a facut pt oras merita si statuie, normal.Si eu am profitat din plin de sfaturile Sabinei, Tomasei si Piciulikai fetelor sper sa reveniti printre noi ca va simtim lipsa, iar Annisia sigur o sa apara noi stim ca e fata buna.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
luy spune:
Pe afibebe n-o dati la mamici disparute, a zis ca pleaca din apartament pana rezolva problema cu mucegaiul.
Annisia a zis ca pleaca undeva ( la curte, oare ? ), era "tristuta" si eu ma gandesc sa nu se fi intamplat ceva cu ruda aceea a lui B care era bolnava ( bunica sau o matusa ).
Tomasa si Piciulika inca nu au scris, le asteptam sa se intoarca printre noi, aici e locul lor
Am admirat puiut motzat de bumbita, e mortal cu acea caciulitza cu urechi ( si se si asorta cu girafa ) si puiutz voinic si dragastos de 2 ani, sa va traiasca !
Despre tunsuliciul nostru cantaret si plimbaret ce sa mai zic ?...
Il felicitam pe voinicul Gheo pentru statul in funduletz si tentativa de a pocni din degetzele, oare o sa iasa din el vreun dirijor ?
magdaz spune:
Sim, la " instrumentul" ala cinta si Ana-Maria. E tare dulce.
am avut un soc cind am auzit vocea ta...aveam senzatia ca ma aud pe mine.
Am vazut si pozele de cind erai tu mica, are cu cine semana la dragalasenie, dar mi se pare ca nu seamana numai cu tine. E combinat si cu tati cumva.
Cecilia, vis -a- vis de posta, pe racari.
betty78 spune:
quote:
Originally posted by luy
Chiar daca s-a facut seara ( de fapt noapte in toata regula ), nu ratam ocazia sa uram un calduros La multi ani ! sarbatoritilor de azi. Hai sa incepem cu piticii :
juniorul Razvan de Bee refacere rapida
Din plutonul celor de 4 luni, permiteti-mi sa incep cu
frumosul si delicatul Andrei de Nana multa,multa sanatate, sa va intoarceti fericiti de la Boston
dulcetzica Andra Maria de nikol31
dovlecelul Vlad Dominic de moldoveanca
simpaticul Luca de Mada28
Urmeaza un grup de tinere domnishoare de 5 luni ( pazea, cavaleri, cascati bine ochii ):
dulcetzica delicata Andra de alina.clau
dulcetzica parfumata Teodora de irina.c te asteptam sa ne mai scrii, mamico, de mult nu ai mai facut-o
dulcetzica aromata Vera Helena de mishuta
Si incheiem cu urari calde pentru "venerabila" varsta de 6 luni a
dulcetzelei Maia Iulia de Sheherezada
Sa fiti sanatosi si sa cresteti mari, intelepti, norocosi, iar parintii sa va fie mereu alaturi, cu inimile pline de mandrie si fericire !
Uauuuuu, ce de sarbatoriti avem azi.
Va urez si eu La Multi Ani!!! sa fiti sanatosi si le aduceti parintilor numai bucurii!!!
Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
luy spune:
Teo, ma bucur ca esti pe drumul cel bun. Tare ma mancau degetele sa te sun, dar mi-am zis sa nu te deranjez. Oricum, sa stii ca ma gandesc la tine. Ati rezolvat cu botezul ?
Sabina,Piciulika,Tomasa aveti si de la mine si , daca vine vorba de alaptat
navicula, iti inteleg disperarea, si eu am trecut prin momente de-astea. Dar stii ce-mi zic atunci ? Lasa ca va veni curand ( mult prea curand, din pacate ) vremea aia in care o sa vreau eu sa stau cu ea, iar ea n-o sa mai vrea...
Gabriela, super cadou, super sotz... Si mai ales super bebe
carpatina, ai de la mine si , ca tare m-ai mai inveselit in seara asta cu postarile tale
betty, am tot vrut sa-ti spun ca tare frumos mai e Mario, i-am admirat si eu mutritele. Il mai poti cara in brate? Ca e ditamai flacaul
Ana, multa sanatate, of, ce de probleme...
Mad, multumim pt aprecieri, ne-ai prins... Am inceput ieri sa scriu "povestea botezului" cu amanunte si poze, da' n-am reusit s-o termin