Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (66)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdaz spune:

Sim, Sabina, pai traditia populara e sa nu se tunda copilul pina la un an, cind i se ia motul. Si cam toata lumea o respecta. Eu chiar m-am mirat Sim, cind am vazut ca l-ai tuns pe Stefan. Nu stiti ca zicea si Ramona , fata care lucreaza in Qatar ca arabii tund copii pe acolo..( ea se mira).
Nu stiu ce fundamente are traditia asta si nici ce semnificatie are motul.

Urmy,...no comment. una din fotografii e chiar artistica. Ai un chip dulce si expresiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

quote:
Originally posted by rodicamaries

Buna seara gagici...

Roxana...imi pare tare rau pt Andreiutul tau...of saracuta de tine prin ce a trebuit sa treci...

totii copii bolnaviori...

Maria...ne faci niste pofte , cand prajitui...cand omlete...

apropo...Maria, zicea-i ca rosiile-s scumpe nu? Uite ce viseaza(cu ochii deschisi) Darius

Rodica de Darius Filip 19 sept 2007

uau ,ce baiat frumos ,pai si DARIUTA?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Maria, daca nu si-a declarat 'data inmatricularii' de unde sa o trecem ? Uite o trec eu acum.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare

Mergi la inceput

Urmy, ne spui si anul nasterii?

Povestioare

Mergi la inceput

Magda, stiu si eu de traditia cu tunsul, de fapt cu ne-tunsul pana la un an, dar mi se pare cam aiurea. Pai daca ii creste parul si ii intra in ochi, ce fac? Ii prind codite? Eu am avut alta motivatie pt tuns - ii cadea parul si l-am gasit cu fire de par in gurita. Plus ca era si inegal, ii statea valvoi.

Povestioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

quote:
Originally posted by bikmaria

responsabilele cu lista ,de ce urmy nu este trecuta la sarbatoritele de ianuarie?
in alta ordine de ideei cum urmy,soro ti-a trecut perioada de glorie?pai ce daca ai cateva kg in plus rezultate din urma sarcinii si de care vei scapa daca iti pui mintea cu ele asta inseamna ca nu esti frumoasa?hai incredere tu chiar esti FRUMOASA.

BIKMARIAmamica de dulceata mica MARIA TEODORA (05-09-07) si de papanas maricel ALEX (14-07-96) Poze noi ,cu noi

nu certa fetele. eu nu am zis in gura mare cand e ziua mea decat acum, de o saptamana.

maria, magdaz, sim - multumesc pt complimente. Sa stiti ca kilogramele in plus conteaza tare mult. La fata nu prea m-am schimbat (riduri, de ex), dar grasimea isi arata coltii.:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

PAI DE CE ATI PRIMIT-O FARA TOATE DATELE TEHNICE?

Mergi la inceput

Ma apuc de capitol nou.
Urmy, astept anul daca vrei sa il trec.

Povestioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

25.01.1977
sar'na

completez si la TUDOR - 17 septembrie
40 SAPT, Ora 21.20, 51 cm, apgar 8/9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz spune:

quote:
Originally posted by sim_stoian

Magda, stiu si eu de traditia cu tunsul, de fapt cu ne-tunsul pana la un an, dar mi se pare cam aiurea. Pai daca ii creste parul si ii intra in ochi, ce fac? Ii prind codite? Eu am avut alta motivatie pt tuns - ii cadea parul si l-am gasit cu fire de par in gurita. Plus ca era si inegal, ii statea valvoi.

Povestioare

asa e , stai cu el prins cu moate si arat ca naiba ca nu creste la fel.stai ca poate gasesc o poza cu Cristian de atunci.

Mergi la inceput