Strumfi de iulie-august 2007 (51)
Raspunsuri - Pagina 20
liadorian spune:
quote:
Originally posted by lorinaoo1
Nonna, Oana cu baieti asa frumosi sigur ii stricam socoteala lui tati El se gandea la un Columbeanu de 20 de ani , da nu-l lasam noi. Oricum sigur Lori va face cum ii va dicta inima sau ratiunea (depinde de caracter, daca seamana cu mine va fi dupa inima).
Foarte de treaba tati al vostru! La noi subiectul e inchis - pana sa ajunga vreun golan de Columbean sa-i pupe talpile fiica-sii mai este!
valen spune:
eles, Ines bea si lapte de la mine si formula, dar chiar si asa, nu acopera necesarul zilnic pt. varsta ei. Nu ma plang insa.www.flickr.com/photos/10388560@N04/?saved=1" target="_blank">Ines Nicole si Sarah Marie
stefania_97 spune:
quote:
Intrebare[/b] (poate e stupida, dar...): voi dati mancarea (piureul, supa, etc) caldute sau reci la temperatura camerei?
_
Gabi, mami de Davidush (02.09.07)
Eu ii dau caldut.
stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.wordpress.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/
raton spune:
Buna dimineata!
Dam si noi raportul despre diversificare, inceputa la cateva zile dupa ce Cristina a implinit 6 luni. Am inceput cu cereale simple de orez, desi Cristina e destul de greutza - 8.200, dar in ultimele 3 luni n-a luat spectaculos in greutate, cam 500g max pe luna. Am luat orez simplu de la Nestle si l-am amestecat cu lapte de la mine, 100 ml cu 4 lingurite, sau 60 ml cu 2,5 lingurite, in functie de cat am reusit sa "storc" sau cat aveam pus la congelator. A mancat, dar nu mai mult de 50-60 ml. La inceput e interesata, cand nu mai vrea imi impinge mana si incepe sa planga (ea cam plange din orice prostie care nu-i convine, da' ii trece la fel de repede cum ii vine). Apoi am "bagat" niste mar - pasat nu i-a placut neam, suc insa da, cred ca textura era problema, din mere bio din livada bunicilor. Ieri a papat si dovlecel fiert pasat cu lapte de mami - asta i-a placut grozav, a vrut si supliment si cum lapte nu mai era, a papat dovlecel simplu. (Adevarul e ca am vrut sa-i dau supitza dar n-am cumparat toate ingredientele, iar dovlecel aveam.) Asa ca acum avem 3 mese diversificate: pe la 10-11 suc de mar, pe la 1 legume, pe la 6-7 cereale, restul lapte de la mami. Inclusiv noaptea, din 2 in 2 ore...
Acum nu mi se mai pare asa complicata diversificarea... Si cand ma gandesc cat de speriata de bombe eram! Pe mine m-a ajutat mult sa citesc ce mai ziceti voi, ce si cum le mai dati papica bebelontzilor, chiar daca n-am facut fix la fel, dar parca asa am capatat niste "parametri" la care pot sa ma raportez. Multumesc, deci!