Strumfi de iulie-august 2007 (51)
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
valen spune:
andutzy, daca te ajuta, aici, sfecla rosie se recomanda a fi introdusa intre 9-12 luni.www.flickr.com/photos/10388560@N04/?saved=1" target="_blank">Ines Nicole si Sarah Marie
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/stefania_97/stefania_97.jpg)
stefania_97 spune:
quote:
Originally posted by alina.a
http://family.webshots.com/album/562293248nXzILP
enjoy!
alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)
povestea noastra...
Pur si simplu SUPERBA!!!!
![](inlove.gif)
stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.wordpress.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/
andutzy spune:
Aylin, al meu nu are manerul tip bara ci are 2 manare care se rotesc. Cred ca e mai mic si mai sport ca al vostru
Andra, mami de Horia Andrei si
Dragos Alexandru
HORIA-6 LUNI(sedinta foto)
POZE IANUARIE 2008 cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
Ashera spune:
Alina, super dulce Elisa . Si Chris rade cu hohote cand ii fac "Bau".
Simo, sanatate multa ptr Matei.
Eu sunt uimita de progresele pe care le face Chris. Sambata a stat prima data in pozitia "catelus", adica sprijinit pe palme si genunchi. Asta a si devenit pozitia lui preferata. De azi a inceput si sa-si faca balans, se impinge inainte si inapoi si piciorusul stang il muta inainte. Nu ne prea iese sincronizarea cu mainile, dar perseveram . Mai un pic si vom merge in patru labute
Mami de bebe
Chris (08.08.07)
lorinaoo1 spune:
Simo in primul rand, sanatate multa lui Matei si sa-i treaca mai repede varicela. In al doilea rand, apropo de ce spuneai tu cu slabitul, e adevarat ca m-am lenevit si de vreo 4 zile gasesc cate ceva de facut si uit de exercitii, dar stiu din proprie experienta ca e mai bine sa slabesti tinand un regim alimentar cat si facand sport (eu una prefer fitness-ul).
Pe site-ul sugerat sunt si niste retete buuune pe care vreau sa le incerc, de ex sarmalute dietetice . Si tot acolo am gasit cartea Mihaelei Bilic (sau cum o fi chemand-o). Inca nu am rasfoit-o, dar intentionez sa o fac dupa ce mai scap de unele, altele.
Anamiha bine ai venit! Daca ne dai datele, vei fi trecuta in lista de pe prima pagina. pt dulcea Anya ca la faza cu sarmalutele m-a dat gata
. Si mami de A-uri, pai daca ai burtica, inseamna ca pozele de la botez au fost trucate, ha? Ca eu oricum nu te cred (la faza cu burtica si kg-mele), poate ai umflat special burtica sa scoata Anya o perluta
Si eu stiam ca dupa alaptare (adica dupa ceva timp, nu asa o luna-doua) se reface tesutul adipos al sanilor si vor arata mai bine decat la intarcare. O sa verific si eu teoria asta.
Mami de Karliguguruta da esti matinala rau Si noi avem o simpatie aparte pt printesele hook-arite
, din acelasi motiv, adica DPN-ul initial comun
, dar si pt ca sunteti voi tare lipicioase, va lipiti de inima omului instant, trebuie sa va patentati lipiciul
Cat despre performantele fie-mii, ce sa spun... sunt inocenta
, dar banuiesc eu ca odrasla mea imi fura din puterile vrajitoresti
, acusica imi papa urechile, ca sufletelul meu oricum e numai al ei (a mai ramas o particica mica pt husband si pt cine mai incape)
Sa-ti spun ca acum se ridica in picioare agatandu-se numai cu o mana de patut? Da vrajile alea cu mama, tata sau ridicat pe 4 labe nu-i ies inca.
A, si cu ghicitorelile se ia sigur, dar nu s-a inventat inca leacul, hihi
Nonna tac-su ii cauta deja Lorinutei un alt Columbeanu, dar eu o sa-i arat pozicile voastre si pana o sa fie de maritis o sa tot viseze la printisorii tai (o vedea ea care i-o placea, aici nu ma bag)
Am vazut pozici cu printesica Ioana de Cris-M cu ochisori dulci tare
Alina.a ce frumos rade Elisa
Stefania fetita mea se rasuceste pe o parte in timpul somnului sau o gasesc de-a latul in patut, pe burtica insa nu are cum, ca nu mai are atata spatiu. Eu ma gandesc ca daca nu ai pus in patutul ei plapumioara moale sau perna pufoasa, nu are ce sa se intample daca doarme pe burtica. Sa fie si salteluta mai tare si totul e ok.
Noi azi am fost la pediatrie-chirurgie cu chistuletul de la indexul stang si deocamdata mai asteptam. Daca nu se mareste sau se resoarbe scapam de operatie, daca nu, ne asteapta cutitele Cica ar fi suferit un traumatism in locul respectiv, dar eu nu-mi dau seama cand sau cum, doar de o fi dat cu palma mai tare peste ceva, habar n-am.
Da, a nins ca de poveste dupa-amiaza, fulgii parca dansau
Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)
Maria1111 spune:
Mamicilor care ati inceput diversificarea: in cat timp (zile/saptamani) au inceput bebeii vostri sa pape mai mult de cateva lingurite? Noi ne chinuim de ceva vreme cu piureruri de fructe/legume, dar nu vad nici un progres; strumfita mea mai mult cu gura inchisa si mai mult de cateva lingurite nu papa. Voi le mai dati si lapte bebeilor la aceeasi masa cu solidele? Inainte, dupa, sau si inainte si dupa?
Scuze daca intrebarile astea s-au mai pus deja, dar nu apuc deloc sa citesc totul din urma, nu stiu cum trece ziua.
Maria1111 spune:
quote:
Originally posted by valen
andutzy, daca te ajuta, aici, sfecla rosie se recomanda a fi introdusa intre 9-12 luni.
www.flickr.com/photos/10388560@N04/?saved=1" target="_blank">Ines Nicole si Sarah Marie
Dar ridichiile aveti idee, de la ce varsta se dau? (gatite sau crude).
De ce nu se da sfecla mai devreme, are ceva potential alergen?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
ghinetz spune:
quote:
pentru ca nu mai rezistam cu trezirile dese noaptea si cred ca nici ei nu-i priau prea tare.
Am tot citit ceva de genul asta aici pe forum, dar eu tot nu vad legatura dintre trezirile dese si diversificare. Oi fi eu mai
![](alcool.gif)
Pe mine m-a linstit Nonna: mi-a spus ca Vlad s-a trezit 1 an, atata timp cat i-a dat san. Si eu cred ca se trezeste mai mult pentru a sta la san si nu de foame. Nu stiu la cel hraniti cu formula care-i shmecheria.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
![](bonjovi.gif)
![](bibe.gif)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
Nonna76 spune:
quote:
Nonna tac-su ii cauta deja Lorinutei un alt Columbeanu, dar eu o sa-i arat pozicile voastre si pana o sa fie de maritis o sa tot viseze la printisorii tai (o vedea ea care i-o placea, aici nu ma bag)
Lavinia,asa isi iubeste tatal fata? Vrea pentru ea un barbat batrin si diform(plus altele).Cu toti banii lui nu face cit baietii mei.
Iar Lorinush nu e numai frumoasa ci sigur si desteapta.Asa ca nu cred c-o sa-i iasa combinatia lui tati.