LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (279)
Raspunsuri - Pagina 5

bumbita spune:
eu a trebuit sa raman iar singura.bine macar ca dorm copii...telefon urgent de la firma de la dani, accident mortal, politie, criminalistica...este nevoie si de avocat. deh! gata conversatia noastra. bine macar ca am stabilit sa facem botezul lui edy in martie.
apropos bee distractie maxima maine la botez si sa-ti traiasca micutul crestin sanatos si fericit.
mireille imi pare rau de dani cu dermatita asta...saracutul cum trebuie sa-l manance piele de se scarpina pana la sange. vezi ca tocami au vb fetele pe aici - giova, anca si ana de spania( cuscra
) despre D.A. tu cum mai esti cu sarcina? cu serviciul? de cand incepi cu medicalele?
sa stii ca intr-adevar sunt cuminti piticii mei. asta iti doresc si tie, sa fie cuminti si sanatosi. macar asta micu' daca nu ar fii fost asa cuminte nu stiu ce m-as fii facut....tot sebi este cel care ma solicita mai mult. cel mic mananca, doarme, se joaca si singurel in scoica, in patut, cand e cazul.
mira pai arati super, mai mami de trei copii!!! ce bine ca mai iesi cu fetele!!! si eu mai ies cu prietenele mele in oras la o pizza.
maraki ce faci, pe unde esti?
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">are mama doi baieti
bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Giova spune:
aha...deci Bee are maine botezul piticului. ce fain!!!
Bumbi voi numai in martie il faceti?
nasol ca ai ramas singurica. chiar ca ai copil cuminte, nu a avut probleme cu colicii Edy? citeam la colectie ca e mult mai usor cu 2 copii, mai ales dupa ce va trece de 2 ani cel mic. se vor juca impreuna, vor manca, vor face baita si nu vor mai fii solicitati parintii asa de mult.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Giova spune:
a venit si Clau...merg sa iau boabele i la somn.
pe maine.
_
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Ana_m spune:
Mirela , draga , colegi de suferinta Dani cu Clara . Si ea a avut sapt. asta un episod sangeros
Bumbi, sotul tau e avocat ?
Mira , tu arati suuuper ..... si cu 3 copii..... eu cu unul si
Clara a inceput si ea sa zica mai multe , asa in fiecare zi , apare ceva nou . Azi a zis Cristi , ma rog CHIchi , ceva de genul , ii enumera pe membrii familiei . La strabunica a gasit o denumire : babaia
.
Noapte buna tuturor !
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

bumbita spune:
quote:
Originally posted by Giova
aha...deci Bee are maine botezul piticului. ce fain!!!
Bumbi voi numai in martie il faceti?
nasol ca ai ramas singurica. chiar ca ai copil cuminte, nu a avut probleme cu colicii Edy? citeam la colectie ca e mult mai usor cu 2 copii, mai ales dupa ce va trece de 2 ani cel mic. se vor juca impreuna, vor manca, vor face baita si nu vor mai fii solicitati parintii asa de mult.
_
Gio siMarco (6 ian. 2006)
giova, in martie suntem cat de cat mai linistiti...si in plus, sincer-sincer mi-e si frica cu gripele astea, cu frigul din biserica, cu dezbracatul lui bebe. si la restaurant, nu cred sa fie liber in februarie...cu progranari etc.
nu prea a avut colici edy, parca in prima luna, dar suportabil...adica la culcare se vaicarea si el putin saracutul. si sebi a ost la fel. cuminte foc cand era mic si mancaios. nu vi se pare ca dupa varsta de un an au inceput mofturile, nazdravaniile???
eu ma uitam acum pe pozele lui sebi de la patru luni si mi se pare ca era mai grasut decat edy desi era alaptat exlusiv la san si manca la cererea inimioarei lui.
de-abia astept si eu sa se faca mai mare si edy, sa-i vad cum se joaca impreuna. de-asta cred ca la dana, bombo si mira e veselie mare cu copiii. eu am fost singura la parinti si mi-a fost greu. mereu am cautat sa am prieteni cat mai multi, sa nu fiu singura.
asa ei , baietii ei, vor fii impreuna la gradinita, la scoala, peste tot, se vor proteja unul pe celalalt, vor invata impreuna, vor merge impreuna. cred ca va fii super!!!
giova tu cand ai de gand sa-i faci surioara lui marco?

bumbita mami de 2

bumbita spune:
cuscra, da, e avocat sotul meu, adica cuscrul tau. hi-hi-hi, ce drag imi e . a vazut-o si el aseara pe clarita si ii place tare mult...mai ales ca e blondina. voi cand veniti in tara?
ma duc si eu la nani. e si maine o zi.
noapte buna tuturor si nu uitati maine dimineata...operatiunea BOBUL.
bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

anasebe spune:
Hai salut de la clasa muncitoare, ca-s la serviciu.
Bai, am ratat cura cu boabe. Mult succes fetelor. Oricum, recunosc m-am amuzat copios.
Bee, Cristina Bine ca sunteti pe drumul cel bun in ceea ce priveste sanatatea copiilor.
Irina Mai, gradinita pare misto. e foarte curat si deosebit de ordine. la fii-miu in grupa mai sunt 7 copilasi. cea mai mica are 1,7 ani, restul au 2 ani. unii vorbesc mult si bine, altii mai putin. grupa are o educatoare (tanara) si o ingrijitoare. Costa de ma rupe, dar imi convine ca e la 10 minute de mers pe jos de serviciul meu. Iar un mare avantaj e ora de la care ii primesc, si anume de la 7 dimineata, ceea ce inseamna ca eu il voi duce de la 7 si 20 (eu incep munca la 7 30) si mi-l tine pana la 19, dar eu il iau pe la 16. au bucatarie proprie...ii dezvata de pampi, ii incurajeaza sa pape singuri. fiind particulara, nu au vacante, iar vara ii duce la inot (iar de la 3 ani cica si la tenis, pt cine vrea). directoare e o doamna tare simpatica la vreo 48 de ani, iar ea se ocupa de acomodarea copiilor.
mai fetelor, mi-e o frica de nici nu va pot explica. stiu ca o sa planga si o sa iasa cu circ, sper doar sa se linisteasca la un moment dat si sa fie totul ok.
ah, gradinita se numeste mami si tati...altceva nu stiu ce sa va mai spun.
pupicei

ralirali spune:
Neata si de la noi dupa un veac de absenta.
Ana, suna tare fain gradi de care povestesti, e ceea ce caut si eu, bucatarie proprie, putini copii la o educatoare+ingrijitoare...cam greu de gasit asemenea gradi.
Noi suntem bine, multumesc lui Dumnezeu ca strumfa nu a mai racit de o buna bucata de vreme...acum nu stiu cum sa o mai feresc de virozele care bantuie. Eu cu bune si rele, burtica creste, dar am in continuare contractii la greu...azi merg la eco, abia astept.
Ne distram toata ziua bunaziua de perlele ce le scoate Anastasia: azi dimi nu ma asculta si eu o intreb "Tia, eu cu cine vorbesc?", la care ea razand..."cu tudu", adica surdu, nu stiu de unde o fi auzit expresia asta. Cu mancarea nu ne putem lauda,papa la limita supravietuirii, dar e plina de energie si toata ziua cere "apa miala cu poc poc", adica apa minerala cu bule, ca am incercat sa o pacalesc cu apa slab mineralizata si s-a prins shmechera.
Ma bucur ca e activitate intensa pe aici, m-am distrat teribil cu boabele, abia astept sa incep si eu o cura sa imi revin...dar mai am de asteptat. Oricum, bafta multa va doresc. Ralu si Strumfita Anastasia(01.01.2006),
Bebestrumf2
Poze si filmulete Anastasia www.dropshots.com/anastasia6 " target="_blank"> Noutati
www.flickr.com/photos/14405706@N03/sets//" target="_blank">Poze cu familionul

Giova spune:
Neatza!!!!
Fiu-mio iar a facut febra aseara. normal ca a scazut dupa 3 bilute de belladona, dar totusi sun la dr. azi. In rest el e bine, vioi, nu arata sa fie bolnavior.
am luat cele 2 boabe la 6.30.
marco a baut tot lapticul de dim. , nu mi-a venit sa cred. Poate ca i-am pus putin nesquik in el.
Ralu sa vii cu vesti bune de la eco. ma bucur ca strumfa nu a mai racit, doamne ajuta!!!
Ana lasa ca si marco va plange luni la gradi. nu mai vrea sa mearga, vrea sa stea cu mine acasa. asa ca ma gandesc cu groaza ce va fii luni dimineata.
si la Marco, la inceput au fost 6 copii, acum sunt 10, doar 9 dorm acolo. oricum, rar se intampla sa fie grupa intreaga.
Bumbi ma bucur ca ai avut amandoi copiii cuminti.
O surioara???? bai...trebuie sa ne gandim bine, sunt multe chestii...doar eu ma gandesc la ele, ca daca ar fi dupa Clau...maine m-ar lasa . stii cum e...cu cat te gandesti mai bine...cu atat renunti. dar parca nu as mai vrea sa fie o intamplare, sa vina atunci cand vrem, cand e momentul.
_

anasebe spune:
Gio belladonna poti sa dai concomitent cu nurofen? adica poti amesteca alopate cu homeopate?
e firesc sa planga mai la gradi. in fond...si eu prefer sa stau acasa cu mama (sau fara ea) decat sa ma duc la serviciu