LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (279)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Silvia nici eu nu ma plang des, dar azi eram tare necajita, ma dureau toate, marco nu mananca....
Eu ia-m luat adidasi marimea 24 si ii sunt buni acum. si eu i-am luat pt. tot anul. In schimb cei de la Geox ii sunt putin mai mari, dar tot 24 sunt. de obicei la Adidas se respecta marimile, el avand acum 23, am zis ca ii sunt buni 24, ca sa nu fie nici prea mari. asta e....oricum ai nostri au fost mai ieftini, doar 20 euro. macar sa-i poarte pana trecem la sandale...care i-am luat 25...asa ca teapa mare daca nu ii vor fi bune la vara.
Ma bucur ca i-a placut strumfului printre copii. sper sa-i gasesti tpotusi o cresa, ca e altfel decat numai cu tine. se mai plictiseste si el, mai vrea sa vada si alte persoane, sa schimbe peisajul.

Clau a venit cu ce i-am zis sa cumpere, am mancat si pe urma s-a tiparat la birou. nu stiu cat va sta, caci maine trebuie sa predea ceva si tare incet i-au mers treburile. cu siguranta va face noapte alba.
Mi-e mila de Marco ca tot intreaba: une tati, mami?
Ii zic ca la birou si el incepe poezia: a ou. duce dani a maco, ici(si-si arata palma)= la birou, aduce bani la marco, aici.

ma bag sa-l culc...

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

quote:
ioana pai este foarte simpla...ti-am zis se incepe in a treia zi dupa luna plina....asta ar fii maine. si incepi dimineata , iei un bob de orez, il inghiti cu putina apa. sambata iei doua boabe , duminica 3 boabe...si tot asa. pana la 30, dupa care incepi cu 30 pana la 1. hai incepe-o si tu sa nu fiu singura pe - aci.

Bumbito ce cura e asta??? si eu vreau sa slabesc 3-4-5kg, dar la boabe nu ma bag ca nu am timp sa le numar dimineata. Eu in jumatate de ora trebuie sa ies pe usa si asta e la ora 6...pana la 9 cand am pauza mor de foame...........la mine s-a oprit cantarul la 57.5 de un an, dar cum sa se mai si miste ca mananc numai prostii cand ajung acasa, altfel mancamd estuld e sanatos fara multe grasimi, beau 2l apa/zi (na ma rog cand sunt acasa mai putin ca uit)............daca n-ar fi dulciurile astea. Eu fac ca si Cristina o sa incerc sa scot prostiile si ...sa vedem. Din pacate nu mai am timp de sport, si asta imi lipseste mult.

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

incredibil, domne, nici nu-mi vine sa cred...sebi doarme la ora asta. a baut un bibe de 350 ml de lapte cu cereale si l-am auzit ca-mi cere perna si se lipeste dde tati....ne uitam la pro tv la filmu' cu pacino si in 5 minute l-am vazut cu ochii inchisi.

hai sa va zic faza tare in seara asta. si acum imi vine sa rad. eu cu pompa, ma mulgeam. sebi zice " mami ebi aicea" si arata ca vrea sa se mulga s el, in dreptul taticii lui. ma duc , iau pompa nr 2 si i-o dau si lui. ce credeti? isi da baiatul pantalonii jos si pune pompa foarte serios in dreptul ciucurelului, pe pampers.

dani este la film, eu imi pregatesc ceaiul antiadipos, dupa care, profitam ca dorm copii, sa mai vb si noi una alta.

silvi de ce sa ii schimbi papucii lui alain, poate ii vin la vara, i-o mai creste piciorul. cred ca sunt foarte frumosi...mai ales de la puma.

giova sa stapaneasca sanatos si marco cele doua incaltari.

eu una recunosc ca nu am acordat o foarte mare imp incaltarilor lui sebi, in sensul ca mai mult de 50 de lei nu am dat pe nici o pereche, nu ca nu mi-ar fii placut multe modele peste aceasta suma, subliniez, dar mi-a parut rau ca ii raman repede mici. poate de caum incolo, cine stie....

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">are mama doi baieti

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Bee
Mira, superbi copiii tai! Sper ca te-ai distrat in seara asta.
[

Bee mi-au dat lacrimile si m-am ingrozit de ce povestesti tu. Sper ca e mai bine bebele tau, tie iti doresc multa putere si rabdare. Offf numai copii sa nu-ti fie bolnavi.
Ce mortala e Ana.............noi avem alta poveste. In fiecare seara cand ii bag in pat Daria "eu sunt mareeeee"
eu -Da, esti mare
ea - eu fost la tine-n burta, si iesit repede
eu - Da, te-ai grabit sa iesi
David si el repede "da eu am iesit primul"...........si atunci incepe lunga lista de cine a fost in burta la cine .....panaaaa la a n-generatie.

...Da, m-am simtit bine miercuri seara cu prietenele mele si ele mamici de 2sau 3 copilasi, si...am mancat pana nu am mai putut. Iti face bine la mansarda cand auzi ca nu esti singura anormala care se plange de copii urlatori, de facut de de toate fara sa se vada ca ai facut ceva, de visat la o saptamana, un weekend sau macat o ora de liniste.

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

hola si din madrid!
ma bucur don suflet ca sunt mai bine bolnaviorii nostrii!!
of,BEE prin ce i mai trecut si tu cu bebicul tau,bine ca s-a terminat cu bine!iar anuka e minunata ce perlutze scoate!
ASTERY,ma bucur ca e mai bine mititelul tau.sper sa nu se mai imbolnaveasca niciodata asa rau...
pupicei si celorlalti spiridusi cu febra,mucusori sau fara pofta de mancare...
eu sunt disperata cu dermatita lui dani.l-am gasit intr-o dimineata plin de sange pe body,m-am si speriat.avea niste rani de zici ca l-a zgariat un caine in asa hal s-a scarpinat...si pe fatza e la fel...ii dau inainte cu crema cu corticoizi si un sirop antihistaminic ,dar nik,disper cand ii vad bubitzele si in ce hal se scarpina...
bafta multa la bobiste si sa pierdetzi cat mai multe kile!

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza (24+) si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

si copilul meu doarme de mult.
mai stau putin, caci i-am dat Imunogripul si astept sa treaca 30 min., dupa care ii dau laptic. sper sa-l bea.

Mira faina conversatie aveti voi. si ma bucur ca a fost ok la intalnire. prinde foarte bine una dintr-asta, din cand in cand.
apropos....cand vine Diana in Ro?
pai tu ce sa slabesti frate?ca arati foarte bine, nu ca mine. as vrea eu sa ajung la 57 kg. dar mai am pana acolo.
Bumbi haios foc Sebi....doamne ce idei are...pai la tzitzi lui ce sa mulga? mulge si el de acolo de unde vine ceva, nu?
Incaltamintea asta sport e drept ca nu are talonet.
dar eu am incercat sa-i cumpar macar o pereche, dar sa fie ca lumea. Din noiembrie umbla copilul meu cu o pereche de ghete, din piele si cu talonet. au fost 120 lei, dar sunt super bune.
Si cand am vazut Geoxul cu talonet si adidasii fara....la mai putin de 120 lei, nu am rezistat. sper doar sa-i fie buni, ca sa nu mai am probleme pana la iarna urmatoare.
Mirela de ce nu incerci si cu homeopatele pt. dermatita lui dani? uite si Ana si nepoata Acinei au rezultate bune. si mama cu fetita din leagan a obtinut rezultate bune cu remediile. ai putea incerca, stiu ca ti-e greu sa-l vezi asa, si ca se scarpina pana la sange.
cum mai esti?

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Bumbita uitasem sa iti spun 1,65 m am deci sunt mai lata decat mai lunga glumesc. Nici eu nu dau multi bani pe papuci ca ii schimbam tot la 2 luni si aici cu pana in 20 de euro gasesti ok eu ma orientez sa fie piele macar pe interior dai in general tot si sa fie cu talonetul ala pe talpa si sa nu fie f rigizi. Asia au fost chiar supersimpatici de aceea i-am si luat ca au siret pe o parte si se indoaie f f usor. Sper sa ii fie buni macar o luna totusi ca i-am tot pus pe ai mei sa masoare si alti papuci care ii sunt buni si par la fel.
Giova, pupicei sa te faci bine repede. Te cred ca te simti super airea acum dar lasa ca vine we si o sa fie mai bine. Te inteleg perfect ca te gandesti la Marco si piticul meu de cand aprea Jean era numai cu el si daca stetea pe fotoliu ii trebuia si lui sa ii pun unul langa. Lasa ca o sa se joace tati in we cu el si o sa te mai odihnesti si si te mai pui pe picioare, pupicei.
Mira, tare m-a distrat conversatia, pupici trupei tale de pitici. Pai ai 57 de kg esti ce mai si cu 3 copilasi, felicitarile mele
Eu azi am mancat o omleta mica nu mare dar de cu sunca si mozzarela si spaghete cu sus si ciuperci ca nu a putut Jean sa le manance pe toate, clar trebuie sa schimb regimul ca nici de beau apa vie cu bobul de orez nu ma pot astepta la miracole. Va doresc o seara frumoasa si un we frumos tuturor.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Mirelus draga am uitat sa te salut scuza-ma. Are dreptate Giova cu produsele homeopatele si eu stiu copilasi care asa au scapat. Cum merge sarcina? Mai pune poze cu voi pls.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

IRINA ,bafta la ex,te asteptam cu vesti bune1
GIO,lasa mami,nu te mai necaji asa.are si marcolino o perioada prasta cu apetitul,mai ales ca a fost si bolnavior.tu esti racita,asa ca e normal sa te simti deprimata.maine o sa vezi lucrurile mai in roz.si gandeste-te ca sotul tau va iubeste muuuuuuult.
eu cu asta ma consolez cand simt ca explodez.nici la noi nu e totul in roz,nici timp de petrecut impreuna nu avem si chiar cand avem nu stim sa-l prea folosim...in fine,ar fi multe de spus,dar cine oare are o casnicie perfecta?
BOMBO,cuscra ,ma bucur ca e totul ok cu sarcina.asa ca deja au luat-o razna hormonii bata-i vina.lasa ca trece si perioada asta!
IOANA,Cum se mai comporta bona?sper sa fiti multumiti muuuuult timp de ea...pupicei la razvanel
ANaM,am incercat sa te sun de cateva ori,dar nu te-am gasit.mai incerc eu,nici o problema.spor la cumparaturi ca vad ca profiti di plin de reduceri.numai eu imi vine sa ma dau cu capul de pereti ca nu ma incape nik,asa ca ma uit cu jind si plec mai departe...
BUMBI,ce baieti cuminti ai,cel putin asa dai impresia din ce scrii.
SILVI,ai gasit loc la cresa pana la urma?aici la privat gasesti oricand,dar la niste sume...la stat e durere...cand il recuperezi pe scumpel?
MIRA,copiii tot cu sotul tau stau?nu doreste sa se intoarca la munca,sau inca le face fatza cu brio?
MARAKI,ai fost mortala cu pozele tale...
ACINA,ANASOL,ALI,RALU,PUPICEI SI HAI CA MAI E PUTZINTEL!
pupicei la restul lumilor,ma perdonati ca nu raspund la fiecare...dar sigur va trimit un pupiloi virtual,CHIAR SI LA FETELE CARE NU MAI INTRA DEOCAMDATA:MONI,DENISA,INGRID,DEEA,CATA,ALINA

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza (24+) si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Giova

Mira faina conversatie aveti voi. si ma bucur ca a fost ok la intalnire. prinde foarte bine una dintr-asta, din cand in cand.
apropos....cand vine Diana in Ro?
pai tu ce sa slabesti frate?ca arati foarte bine, nu ca mine. as vrea eu sa ajung la 57 kg. dar mai am pana acolo.

_

........ei vedeti!!! asta imi spune toata lumea....cu exceptia lu` barbatu-meu, si eu ma culc pe o ureche si o las balta. Dar eu as vrea sa ajung la kg mele adica vreo 53-54 cat am avut ani de zile chiar si dupa ce l-am nascut pe David.
Giova cam peste o luna vine Diana, nu stiu exact. Merg parintii mei in Fr sa ramana cu fetele sa mearga in continuare la gradinita. Si de Paste se duc cu toti acasa.
Mirela offf si voi cu dermatita asta!! Tu cum esti?

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput