Metoda calendarului

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dalina2x2 spune:

cred cala tine isi face efectul "metoda stresului", ca mai mult stai stresata...
Nu am incredere in metoda asta, o fi organismul bine organizat, dar nu e chiar "ceas"..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Citat:
citat din mesajul lui angiuta

Katy in locul tau n-as trece pe metoda calentarului. Finuta noastra s-a nascut pe 15 mama ei practicand exact aceasta metoda si totusi a aparut .
Vezi ca un pic mai sus au pus fetele un shortcut cate totpicul unde se prezinta metoda.
Inca ceva daca nu ai un ciclu extrem de regulat nu-s sanse sa folosesti metoda.
Eu am renuntat de 2 luni la anticonceptionale si practic metoda abstinentei .
Inainte de a-l avea pe bebicul meu noi practicam o metoda simpla: barbatelul meu nu ejacula niciodata in mine. Si a functionat, Vladut a fost o sarcina dorita.

Angiuta mamica lui Vladut(8 iunie 2007)

Daca nu ejacula in tine nu inseamna ca nu puteai sa ramai insarcinata!
Pe de alta parte... abstinenta e singura metoda care e 100% sigura

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

CM meu este neregulat si iau pilule pt reglare cat timp ar trebui sa le iau doktorul mi-a dat pe 1 an nu e prea mult?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliki4god spune:

Buna! in legatura cu metoda calenddarului. Fooooaaarrrtttteeee greu de aplicat. Io nu mai aplic asta. Atata timp cat iti doresti un bb, metoda calendarului poate fi un stres tocmai pentru ca nu stii cand trebe sa faci sau cand trebe sa faci sex. Cel mai usor de urmarit e activitatea cervicala si scurgerile care de altfel de are orice femeie. Sunt mai intense in perioada ovulatiei. Eu ma iau dupa asta si ii dau bataie. Maine ar trebui sa-mi vina CM dar nu am nici un simptom. Oare este sau nu bb? Aveam de obicei simptome de Cm cu 2-3 zile inainte de el. Acum nimic. Imi poate zice cineva cam cand ar fi bine sa-mi fac testu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

aliki mai asteapta si maine ca se poate sa nu ai nici un simtom de data asta dar sa-ti vina la data corecta sau poate chiar cu o zi sau doua intarziere asa am patit eu fara nici un simtom si imi faceam griji ca daca sunt insarcinata si mia venit pe neasteptate.dar ca sa fii mai linistita testul de sarcina il poti face si acum si maine cand vrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

Aliki cred ca maine teoretic ai putea face testul sau mai bine mai astepti 2-3 zile. Eu cand am ramas mi-am facut testul cu 2 zile inainte de data la care ar fi trebuit sa-mi vina dar iesise negativ....am zis asta e...de data asta nu-i . Apoi am avut niste simtome asemanatoare cu cele pe care le aveam inainte de CM dar musafirii nu mai veneau. Dupa 7 zile am refacut testul si s-a pozitivat.
Multa bafta! Poate-i bebe [

Angiuta mamica lui Vladut(8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

daca as fi vazut subiectul acesta pana acum 3-4 luni as fi laudat metoda calendarului, ca la mine a fost sigura si am folosit-o ani buni.
dar cum toate au un sfarsit, in august m-am trezit cu surpriza-surprizelor, bb2.
duce ce-l voi naste pe bb2, nu ma mai risc la metoda calendarului.

Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ivanoiuadela9 spune:

Metoda calendarului este buna pt cele care au menstruatie in fiecare luna . Mie tot timpul mi-a intarziat si pana la o luna , dar in perioada fertila am luat de la farmacie niste ,, foite,, se numesc sau ,, pelicule ,, daca vrei sa intrebi si se introduc inauntru cu 10 minute inainte ( se dizolva , sunt ca foitele de gelatina ). Eu le folosesc de 6 ani si nu am avut probleme . Cred ca merita sa incerci daca nu vrei sa mai ai bb .
Numai bine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Nu mi se pare o metoda buna daca nu mai vrei copii. E mult mai sigur sa folosesti prezervativ chiar daca se rupe o data la cativa ani. Daca se intampla mai des nu il folositi corect.

Mie metoda asta imi pare calea clara spre bebe.

Mergi la inceput