***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (46)
Raspunsuri - Pagina 21
ckristina spune:
eu de ce nu ma pot uita pe site ul biancai brad? am vazut o acum pe euforia(e o tema despre sarcini pierdute) si nu reusesc sa i citesc povestea pe net.
am facut azi implantul dentar si ma simt bine; singura pb e ca ma abtin cu greu sa nu fumez si trebuie.
va pup si imbratisez si eu capsuneii sarbatoriti!
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
poohy spune:
Madi, Mica, am vazut calendarul, este superb!!!! Acum intre noi, abia astept sa vina vremea sa lucrez si la bebe 2!
Manucu e din ce in ce mai zambitoare si vesela si scumpa si draguta... A inceput cu "heeaaaa" cand vrea ceva, o nedumireste ceva etc :))))
Mica, daca poti trimite-mi o lista ;) Macar il trimit pe sotzulache la punct ochit - el e in urma cu cumparaturile (pentru el), poate recupereaza acum ;)
Anca & Manu 02.06.2007
Poze1 Poze2
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
ckristina spune:
kay, ma uit acum pe euforia la corina danila;tocmai a vorbit de tine si de sonia; ii spunea unei matuse(care a intrat in direct sa spuna ce a patit nepotelul ei) de cazul tau.maine mergi la colegiu medicilor?
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
ramona7 spune:
ckristina mai incearca acum, ca si-a revenit site-ul. http://www.biancabrad.com/pierderea_sarcinii/
Mai,mai, in momente din astea imi pare rau ca nu am tv!
Salvati o inimioara
tudorcatalin spune:
adresa mea de e-mail este mady230868@yahoo.com.
merci mult.nu stiu ce inseamna pm.
magda, mamica lui tudor catalin(17.06.2007)
Graviduta spune:
Tudorcatalin, pm inseamna private mesaj sau mesaj privat si poti activa optiunea asta intrand in profilul tau personal de pe forum. E indicat sa folosesti PM pentru a-ti da adresa de email, ca sa nu risti sa te trezesti cu contul de email plin de spamuri.
Ma apuc de capitol nou.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
Diversificarea