Strumfi de iulie-august 2007 (50)
Raspunsuri - Pagina 4
fianna spune:
Oana si eu patesc la fel cu tzatza noaptea. Dar nu poate sa dureze mult, nu? Cat alaptam si asta mai mult de un an-doi nu. Si eu as fi vrut sa-l dezvat ca ma trezesc uneori cu sfarcurile tare sensibile dar nici nu vreau sa-l las sa planga. Mai bine sufar eu decat el.
Monica nu-ti mai fa procese de constiinta ca nu tii casa perfecta. Fa ce poti cand ai chef si timp. Cum zicea si Ioana daca tot esti acasa poti sa chemi orice menajera ca esti acolo sa supraveghezi. Eu am o doamna dar nu mai are timp deloc.
Eu rapotez 79.4kg. Cum am reusit nu stiu ca nu am fost chiar cuminte. Am descoperit smantana dulce pe care daca o fac cu mixerul cu putin zahar si esenta de ghimbir iese ceva taaaare bun, mai ales ca sa-mi indulcesc ceaiul si cerealele.
fianna cu www.flickr.com/photos/14295400@N03/sets/72157603680539275/" target="_blank">printisorul Matei
(01.08.07)
Ioana75 spune:
alina.a, v-am admirat. Si pe Mily cu cavalerul ei - ea de ce nu mai intra pe la noi?
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
cafera spune:
quote:
Originally posted by alina.a
poze noi cu elisa in albumul "6-7 luni" si cel nou "7-8 luni" pentru cine are rabdare ca-s tare multe,mai ales cele de sarbatori...
http://picasaweb.google.com/elisutza
ma duc sa citesc din urma
alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)
povestea noastra...
Superba!
Mamica celor doua printese, Ilinca (26.07.2007) si Alexia (27.06.2000)
X-ray spune:
ioana merci.milena a fost in germania cu lucrul,acum a inceput serios serviciul si asta o cam termina...
alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)
povestea noastra...
Ioana75 spune:
Alina, multumesc, acum imi amintesc cind zicea de delegatie. Sa-i urezi succes.
Petra, cred ca vin si eu pe 29 la medicover, dar inca nu stiu sigur, zic pe 28.
Oana, felicitari pentru al 2-lea dinte!
Astept si eu dintii fetii, sa iasa odata.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
Vivela spune:
Am admirat Elisa mica si frumoasa . Se vede cat de mandru e tati de asa fetita si are si de ce.
_
Gabi, mami de Davidush (02.09.07)
Nonna76 spune:
Oana si la mine a fost la fel cind i-au iesit dintii lui Andrei-voia mai tot timpul la tzitzi.Acum vad ca a revenit la normal(normalul lui cu 2-3 treziri pe noapte).
Sper sa-i dea mai tirziu dintii de sus-lu' frate-su i-au dat 4 o data si a fost jalanie mare-plimbat prin casa toata noaptea.
Am vazut si eu poze frumoase de bubulina.
Cu gatitul si curatenia nu ma mai stresez-fac si eu cit pot.Vad ca ma descurc cit de cit dar nu pot sa zic ca-i luna in casa.Calcatul rufelor ma omoara.Noroc ca nu poarta sotul camasi .
Luna1 spune:
Eu ma voi cantari miercurea viitoare abia pentru ca 56 aveam luni deci abia miercuri va spun rezultatele. Felicitari fetelor care au slabit asa de mult ma incurajati! Aseara vroiam ciocolata, si cereale si...si... Dar noroc cu al meu care mi-a zis nu, mi-a explicat ca voi fi fericita pe moment insa voi fi dezamagita cand voi vedea cantarul.
Eles aici se pot da alimente ce contin gluten dupa 6 luni insa eu voi astepta mai mult. Biscuiti cu mar daca doresti neaparat sa-i dai exista si biscuiti fara gluten.
Multumim de aprecieri la adresa Cezarei si a fratiorului ei.
Nico am vazut pozicile cu Andra, cel mai mult imi place cea in chiuveta. Si e o superba cu parul mare sunt inebunita dupa bebeii cu parul lung, Andra, Smaranda, Daria. Dar lasa ca ne creste si noua. In vreo 5 ani.
Brazuca am si eu o prietena a carei fetita refuza biberonul si pana la urma a invatat-o cu canuta cu cioc si bea laptic din ea.
Aylin stiu ca avem scaune la fel, in plus fetele noastre sunt si surori de greutate: a mea avea 6,500 la 5 luni.
De acord cu Ioana referitor la borcanele si tot firmele acelea cumpar la nevoie. Important: daca nu ii dati toata cantitatea sa o manance, nu ii dati sa manance direct din borcan caci prin lingurita introduceti saliva in borcan care fermenteaza si nu mai puteti sa tineti borcanul pana a doua sau a treia zi in fct de data expirarii. Puneti cantitatea dorita intr-un bol.
Eu folosesc Dentinox pt dinti si mai exista aici si Bonjela.
Alina Elisa e o bombonica. Avem lingurite la fel si zdranganeaua pe care o tine in mana cu forme pe ea o avem si noi. Si borscuta la fel cred ca aveti tot setul ca si noi.
Eu o am pe Cezara in brate si vrea sa scrie si ea si tare suparata e ca nu o las.
Victorie aseara la noi Cezara a reusit iar sa doarma toata noaptea (de vreo 3 sapt se trezea la 3 sa vorbeasca) de la 8 seara la 7 dimineata. Sunt fresh.
Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)
cafera spune:
Diversificare - interesant!
Am vorbit cu o prietena in Germania. Are bebe de 8 luni. Acolo in momentul diversificarii, mergi la nutritionist. Mi-a spus ca legume bio, i-a dat doar 2 saptamani si a trecut pe cele normale, iar supa iese mai gustoasa daca se fierb legumele pana ce ramane din apa initiala jumatate, se paseaza si iar se fierbe acel continut. de asemenea i-a recomandat sa faca supa dintr-un kilogram de legume (radacinoase + dovlecel, brocoli) si sa congeleze in borcanele mici.
Sper sa va foloseasca.
Mamica celor doua printese, Ilinca (26.07.2007) si Alexia (27.06.2000)
ddanagh spune:
Raportam si noi un IMC = 21,20 si 62 kg, cu un kg mai putin.
Cat despre facut fatza treburilor eu una nu am nici un ajutor. Imi dedic tot timpul Darie. Adi poarta camesi insa am cred vreo 20 pe care le calc o data la o luna pe toate, le pun pe umeras si isi ia el de acolo toata luna. Cu aspiratorul da Adi in weekend foarte amanuntit iar eu de alte doua ori pe saptamana mai superficial. Mancare fac cand sta treaza Daria si o iau cu mine in bucatarie in leganush si fac repede ceva. Adevarul e ca sotzul la pranz mananca la cantina la servici iar seara ajunge pe la 9 seara si atunci daca mananca, daca nu. In weekend gatesc mai mult ca sa mancam amandoi.
In schimb ma enerveaza ca nu am cu cine sa o las sa ajung si eu la cosmetica. Inainte ma epilam la 2-3 saptamani, acum la 2 luni. Foloseam numai ceara inainte, acum mi-am dat si cu crema si ma oftica.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
poze cu Dariuta mea