Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (68)
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
ioanaradu spune:
www.infonews.ro/art_93969_Social-Pesticide_si_substante_cancerigene_in_cerealele_ovaz_cu_mere_pentru_copii.html" target="_blank">Poate va intereseaza! mamica lui
Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - luna 9
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
carmenefr spune:
Bine v-am gasit, cu bune, cu rele...
Amma Sa dea Doamne-Doamne sa treci cu bine peste operatie.Te pupam si iti dorim sa fi tare(desi cred ca-i tare greu )
Loradin Super filmuletul.Nu pot sa zic ca am bocit,da' p-aproape.De fapt eu am revazut pozele cu Teodora cand era bb mic, acum vreo 2sapt, deci imi facusem normaSi sotu' la fel.
Tzuna ce mi- placut de Mariuca! Care, asa cum spuneau si alte fete, nu pare slabuta deloc.Si super pozele alea cu zapada, care par poze alb-negru!
KarraAm admirat pe Winnicu' cum merge! Iar cu deshtucu', o sa treaca,am patit-o si noi cu Teodora, care se tot fataia pe la aragaz(mergea cuptorul), ea se uita in geamul ala de la cuptor, zice ca e in oglinda, si cateva secunde m-am uitat in alta parte, si ea a pus un deget pe usa de la cuptor!I-am bagat deshtucu' in apa, a uitat(ca asa tare o distreza apa).Bineinteles ca si acum merge la cuptor sa se uite in geam, si a uitat de buba!
Marta] imi pare rau pt nepoata ta. Insa , fiind tanara, poate recuperarea o fi mai usoara/rapida.
IunitaFelicitari pt absolventa! Chiar stie o groaza de lucruri, si mai ales a vrut sa ti le arate cand o filmai!
Ioana, ce sa mai zic, ai baiat mare, face la olita!Pupam Mateiu'
Pupam piticii care pe zi ce trece sunt mult mai smecheri.Dintosi sau nu, mergareti sau nu...sa-i trimitem unii la altii sa invete mai usor
A, si La multe lunite pt sarbatoritii zilei!!
Mai avem vreo 2sapt si incepem cu LMA...Ce-a trecut timpul...
Petrecere de un an, eu m-am gandit ca atunci cand face 1an, seara sa vina nasii ei la noi, rupem turta, mancam o friptura si-o praji si gata.Asta vineri.Apoi, sambata, ma gandeam, daca avem bani, sa mergem la un restaurant, unde sa comandam un tip de meniu pt toata lumea.Mai un dans(ca la rest. e si orchestra), o friptana,iar un dansLa restaurant o sa
fie ai nostri, ceva rude, si cativa prieteni. Cam 15-20.Acasa nu-i loc de asa ceva.
iunita spune:
buna ziua !
multumim pentru laudele aduse. deja ni s-au urcat la cap...
TZUNA chiar azi am fost la centrul de pe dreptatii. din pacate s-a desfiintzat.a ramas numai un centru de recuperare dar am gasit aoclo o tipa f dragutza care a zis ca le pot aduce asa ca luni ma duc sa le duc , sa isi aleaga ce vor. sunt incantata pe de o parte..pe de cealalta parte.. m-am bocit de numa...m-am simtit.. ciudat..eu cu copilul meu mic si roz, "perfecta", cu tzoale de firma, cu avent pe toate partile... luni ma duc fara iarina cred...nus tiu.. e ciudat.
karra pupam si noi winnicu sa treaca buba.
diana_jors oare unde am mai auzit io de shmechereala d'asta..mmm..mmm..a, da.. la dastiapta de fi-mea.. au asa o moaca... ce vrei ma? ca io nu ma duceam acolo, uite, la telecomanda ma duceam. iarina mai si baga capul intre umeri si da repde din mautze.
si ca s anu ne dezmintim, na, mai bagati un film..ca de tv sigur nu aveti timp: Bebeluselor! DANSSSSSS !
ce sa va mai zic.. a, da, ca telefonu meu a venit din service cu stampila : NEREPARABIL.. acu are si gagica telefon personal MULT mai bun decat jafu lu' ma-sa... bun asa...
mmm.gata, pupaciuni!
are mama o fetita frumusica foc...Iarina-Maria 01.04.2007
buburuza mea
ruza buburuza
gabi78 spune:
Amma asteptam vesti de la tine! Dumnezeu sa iti fie alaturi!
Lauramar ai o fetita foarte frumoasa. Sa iti traisca, sa fie sanatoasa! Mi-a placut ffff mult rochita roz.
ddana fruntea sus! Ma bucur ca pustiul tau e mai bine.
tzuna sa stii ca Tudor are 8450 gr si 74 cm, deci e pe acolo pe linga Maria. Dar iti dai seama ca la el se si vede ca e slabanog. Noi ne luptam cu mincarea din nou, dar am inceput sa ii dau si vitamine. Sper sa se indrepte. Ca o incurajare doctora mi-a spus la control.."are greutatea ideala!....pentru un copil de 8 luni!
"
martutza da, ne bucuram ca nu a iesit cu scandal, dar de atita bucurie azi nopate s-a trezit pe la 1 si am fost nevoiti sa il luam cu noi in pat pentru ca nu dadea semne sa se linisteasca prea repede si noi eram chiauni de somn. L-am pus in pat cu noi, a adormit instantaneu, la 6 s-a trezit sa manice, i-am facut laptele l-am dus inapoi in patul lui, a mincat, a adormit si s-a trezit la 9.
Acum tot la capitolul copilul meu..cred ca scaunele diareice de ieri au fost de la pomelo si nu de la pietre... azi a facut zic eu normal, un pic mai moale decit facea, si o singura data pina la ora asta. Azi nu i-am mai dat regim, a mincat normal...adica de dimineata 3/4 Danonino si la prinz un castron de spanac cu pui ca spanac daca ii dau si in somn nu il refuza orcit de mult ar fi.
La capitolul "mama-mama si numai mama"...azi l-am lasat in parc cu mama mea, deci onor bunica-sa si m-am dus sa spal masina super jegoasa. El parea ca vrea sa dorama si oricum pe la 11 11.30 de obicei se culca..asa ca eram f linisitita ca nu o sa o oboseasca prea tare pe bunica-sa si va adormi. Am stat la spalatorie cam o ora si m-am intors in parc la ei. Cit timp eu am fost plecata copilul meu a urlat in continuu, nu a vrut sa doarma, nu a vrut sa stea in carut, nu a vrut sa stea in brate, nu a vrut sa mearga..nu a vrut nimic! A disperat-o pe mama! ei bine, m-am intors, a inceput sa rida instantaneu cind m-a vazut ... l-am luat un pic in brate, l-am pus inapoi in carut si in 10 minute dormea tun! Deci ...mama-mama-mama si numai mama lui e buna, restul sunt de cacao. Miine trebuie sa ma duc la servci si cred ca am suficienta treaba incit sa stau cam toata ziua, asa ca miine vecinii probabil vor chema Protectia copilului la cit va urla Tudor...so...
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
ddana spune:
Hai sa va spun ce am facut azi sa scap o tzara de starea de nashpeala ce ma cuprinsese: am iesit la cumparaturi - nu departe, doar aici in cartier -, mi-am cumparat un pulovar si o fusta, am fost la cosmetica, m-am epilat, mi-am facut un tratament facial, am cumparat o cutie mare de inghetata Malaga - preferata mea - pe care, de asemenea, am mancat-o! Remuscarile mai tarziu, ca acum n-am cantarul acasa, asa ca-mi fac de cap.
Am putut sa fac asta pentru ca Dragos este azi la parintii mei, fapt care mi-a trezit sentimente contradictorii: ba de vinovatie ca nu e cu mine, ba dor imens de el, ba- trebuie sa recunosc - si o doza de usurare ca am timp sa stau un pic singura si sa incerc sa-mi revin.
Multumesc de incurajari. Conteaza foarte mult. E foarte placut sa stii ca cineva se solidarizeaza cu tine. Tzuna, Gabi78:
"People who say they sleep like a baby generally don't have one."
Dana mamica lui Dragoselu' - 20 martie 2007
Cum mi-am petrecut inceputul lumii
gabi78 spune:
sa mai pun si eu ceva poze...
Simbata la munte: cu mami...si cu tati.
Si primii pasi facuti luni-21.01.2008...si de atunci..sa te tii!
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
Lumi_Nag spune:
Tudooooorrrr!!!!
Bravooo....asta da mers.
Luminita, mami de ingerasul mult iubit George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007
Val_ spune:
Intru si eu sa dau un pupic copilasilor bolnaviori/pe drumul insanatosirii.
Ma tot minunez ce repede progreseaza copilasii nostri si parca dintr-o data.
Ma gandesc la mine ca pana mai ieri eram panicata ca Maria nu face nimic iar acum ar sta numai in picioare.
Noi facem un research pentru ca vrem sa schimbam scaunul de masina si uitati ce am gasit:
www.thecarseatlady.com/car_seats/rear-facing_seats_7.html" target="_blank">scaune asezate cu spatele versus cele asezate cu fata la directia de mers
ane2200 spune:
Buna fetelor!
Am vizionat multe poze si filmulete - scumpi toti. Normal, doar sunt ai nostri. Nu-mi vine sa cred ca imediat fac anul. Eu rad cand mai zice cate o cunostinta ca imediat merge la fete, dar parca vad ca imediat trece timpul........
De saptamana viitoare vreau sa-i scot suptul de la pranz - sa ramana cu lapte doar dimineata si seara, si sunt cam nedumerita cu noul lui meniu. Adica, va avea la 10 fructe cu branzica sau cu cereale, la pranz vreau sa-i dau si felul 1 si felul 2 iar la 5 ce-i mai dau? Astept sugestii.
Lilidana - sanatate multa lui David si tie multa rabdare.Asteptam vesti bune din noua casa.
Martutza - sanatate multa Adelinei. Despre Victor nu mai zic, ce mult s-a schimbat de cand nu l-am vazut. E baiat mare deja.
Mickyn - felicitari pt dintisori.
Mikiymihaela - ce fel de lapte folosesti? Poate trebe sa treci la un alt numar din aceeasi gama, sau poate trebe schimbat cu totul. La masa de seara primeste si un biberon de lapte -eu folosesc Topfer si lui Raul ii place.
Laina - felicitari pentru primul dinte. Sa iasa si urmatorii, pe cat posibil fara dureri.
Amma - sanatate multa si stii ca suntem alaturi de tine.
Karra - pupam degetelul lui Winnie sa treaca buba
Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia