Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (68)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

Buna ziua stup!

am intrat sa va salut sa urez la multi ani sarbatoritilor zilei! si multa sanatate bolnaviorilor!

despre noi:
NU AVEM DINTI, in schimb compensam prin turele pe care le facem prin casa, doar de labute tinuta, ca nu-i mai place altfel

In schimb sa va spun ce a facut ieri, n-a avut stare de pe la 5.30 pina pe la 19.30, agitatie maxima, la 19.30 a papat fructe cu biscuiti, iar la 20.30 a adormit, si s-a mai trezit de dimineata la 9.15 asa ca masa de seara ...out...tot legat de lapte vreau sa va spun ca si-a diminuat portia de lapte Ea de obicei bea 210 ml de Humana 3 (dimineata si seara) si in ultimele zile nu a baut mai mult de 140 ml, si am incercat doua tipuri...

Va pupic
Roxygeo si Teodora Maria 13.04.2007




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

Salutare, fetele
Am vazut poze...superbe fete,superbi baieti :-). Maria, asa e ...o smechera, sa te pregatesti Tzuna ca te face din vorbe si din priviri.Nici mie nu mi se pare slaba deloc.E foarte bine.Faina familie ai, sa-ti traiasca. Ce zapada...mor de ciuda, io n-am vazut zapada iarna asta.
Ana, o minune...mi se pare asa de mare.
Victor, la fel mi se pare mare...cat are inaltime acum? Seamana si cu tats'su , acum l-am vazut.Mult bine va doresc.Martutza, multa sanatate nepoatei tale, o sa fie bine.Seful meu a avut tot asa de la o cazatura de cand era mic si s-a operat si e ok acum.Ea e si tanara, o sa se refaca bine.Doamne ajuta!
Bravo, Winnie! A pornit si Lucas, shotinc, shotinc.Mai mult sprijinindu-se pe pat, pereti , scaune.
Bravo, Matei...deci mi-e clar ca astia mici invata mai usor cu bunicii, nu stiu de ce...poate au experienta mai multa.Si Lucas a invatzat o gramada de chestii cand era mama aici.Sherbi zicea la fel.Apropos, Sherbi a trecut diareea? Ce misto v-ati distrat in state, bravo si la urmatoarea...pe cand?
Coolutz, paypalul isi ia banii idn contul tau, asa cum zicea Roxanici e un intermediar intre contul tau si firma la care faci plata.Pentru siguranta.Deci nu trebuie sa alimentezi decat cardul tau.
L-am vazut si pe Mihai al Ellyanei, cred ca e Mihai in poza in stanga, la Sa ne cumoastem.Era mic, mic...pozele alea alb-negru.Ce minuni.Eliana, mama tu esti ce-a mai fericita, de trei ori fericita.
Martutza, am zis fara vesti proaste, nu m-ai ascultat asa ca mai bag eu una si te va rog sa incetati.
Se pare ca tumoarea aia pe care o am e maligna.O sa ma operez saptamana viitoare si dupa aia mai vedem.
Intr-adevar multa boala in zilele astea, urata.Multa multa sanatate tuturor

Ama si Lucas 12 Martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Ama draga am sa ma rog la Dumnezeu ca totul sa fie bine si sunt convinsa ca totul va fi bine. Ai un caracter puternic si nu te doboara aceasta incercare. Multa sanatare si sa auzim numai vesti bune, da? Doamne ajuta!

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iunita spune:

Ama o rugaciune pleaca si de la mine catre Dumnezeu.. iti tin pumnii! as vrea sa mai spun..ceva.. nu stiu ce.. dar nu-mi iese. numa sa stii ca sunt cu gandul la tine si ma rog sa treaca totul repede si bine! Sanatate mult, curaj si optimism!

are mama o fetita frumusica foc...Iarina-Maria 01.04.2007
buburuza mea
ruza buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iunita spune:

Avem si noi poze noi incepand de aici -> anul 2, magna cum laudae

Felicitari pt winnie, tudor, razvan, mark si lucas shontac shontac si daca mai sunt mergareti sa ne ierte ca i-am sarit.

Vazui pozici, mai tare mumusei is picii nostrii!!!

ih, is fara idei, plec in lume s ale regasesc!

are mama o fetita frumusica foc...Iarina-Maria 01.04.2007
buburuza mea
ruza buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Amma si eu sunt cu gandul la tine. Multa sanatate si credinta in Dumnezeu. Nici nu mai stiu ce sa zic.

Martutza multa sanatate Adelinei. Este atat de tanara. Practic are toata viata inainte. Hematom din nastere, eu stiam de anevrism din nastere.

Roxanici intr-adevar nu trebuie sa alimentezi contul de paypal, nu este obligatoriu. Important este sa ai bani pe cardul tau.

Roxygeo cred ca Teodorei ii ies dintisori daca are starile astea ca sa s-a manifestat Mariuca. Noi avem doi dintisori, de fapt 1 1/2.

Apropo voi ce periute folositi pentru bebei?

Am fost cu Mariuca la control, a luat bine in greuatea este OK si sunt multumita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

Ama multa sanatate , sa dea domunl sa se termine totul repede si bine

iunia am vazut pozite , e o dulcica astept o galeata de inernet sa vad si filmul

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

Martuza, imi pare rau sa aud asta. Am si eu o prietena care nepotica ei tot de 17 ani are cancer la colon, a fost operata, si acum face citostatice, dar e bine. Mihaita al meu nu are nici un dinte. In schimb, ma inebuneste, nu ma lasa deloc. Toata ziua vine dupa mine se taraste de picioarele mele si nu ma lasa deloc. Nu vrea la nimeni, nici la tata doar la mine. Nu stiu ce sa mai fac. Il las sa planga, dar degeaba ca se taraste de picioarele mele peste tot.


Mihaita 31 Martie
http://riloasa.myphotoalbum.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Marta Sanatate multa Adelinei. Si un gind bun de la noi.

Iarina BRAVO!!!!


Ama...., sanatate!

Val_ eu am luat periuta OralB no.1, am dat 7 ron. Am vazut unele tot de beblusi la Amaway cu 10 RON.

Ioanaradu parca tu intrebai de cataracta..eu stiu ca la Oculus e cel mai bine sa mergi, costa 3000 ron, dureaza citeva minute, pleaca acasa fara bandaj, doar cu mici restrictii.


Copilul meu ieri a bagat in gura jda-mii de pietre care mai mari care mai mici, care mai cu noroi, care mai cu nisip, toate cu pipi de ciine in mod cert si azi a facut kk de 2 ori in juma de ora..apa..si dupa masa de prinz imediat din nou. Acum nu stiu daca de pe pietrele alea o fi luat ceva ca a mincat si niste pomelo si parca mirosea kk a pomelo...
L-am tinut azi pe piine prajita, ceai de menta si orez si vad ca pina acum e bine, adica nu a mai avut scaune de la prinz..sper sa nu fi grav..vedem miine. Doctora mi-a spus sa ii dau si Smecta, dar l-am cumprat doar si inca nu i-am dat, poate nu va fi nevoie.

sanatate multa tuturor!

O noapte linistita!



aaaaaa..am uitat sa anunt ca are si el al treilea dinte...dreapta sus, pe care i l-a observat doctora luni, deci nu stiu cind a iesit...



Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Amma draga mea sunt alaturi de tine....va fi bine......asa treb sa gandim sa fim optimiste

Multumim cui ne-a laudat...... va dati seama ce mandra sunt de a mea cioara.....ca avem o verisoara care e mai mare cu o luna si abia acum merge asa ca Winnicu,....

Sa va pove ce a patit Winnie in seara asta....suntem la ai mei la Petrosani si se juca cu tacs-o cu niste pistoale din alea cu brichetaa...si tacs-o le aprindea si ea voia sa prinda focu...si el le stingea repede si ea atat se distra si pana cand au nimerit una care cand a vrut sa o stinga a ramas flacara si Winnicu a bagat degetul din plin in foc.................va dat seama ce ulete am tras ca plangeam si io de mila ei...si a treb sa mearga sotzul la farmacie sa cumpere sprey de arsuri ca a urlat juma de ora non stop.....acuma a adormit....cu manusa din aia de care avea cand era bebe ca sa nu bage degetul in ochi ca e cu spreyy din ala......
Asa ca ne-am ars................

Am vaz si pe Mariuca de Tzuna....doamne ce strungareatza are...eu as vrea sa-i ramana la Winnie asa.....e o frumoasa Mariuca .....

Loradin...superb filmuletzul.........mi-au dat lacrimile......



Am plecat la somnic
Va si mai intru zilele astea daca am timp.............

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

Luna 11


www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/76195/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie

Mergi la inceput