AJUTOR MI AU RAPIT COPILUL!!!!!!!!!!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anisiap spune:

buna cred ca va da-ti seama de ce am deschis subiecul asta de disperare acum vin de la avocat nu am deschis nici un proces aici ci am angajat pur si simplu avocati pt a ma apara procesul e deschis in romania fostul sot mi a dat acordul lui de a parasi tara in fata notarului pot sa ma stabilesc unde vreau ca cetatean european copilul care are resedinta in franta trebuie scolarizat nu am nevoie de acordul tatalui pt asta copilu este incredintat nu am custodie totala pt ca in conditiile care am plecat eu totul a fost amiabil pe parcurs lucrurile au luat alta intorsatura cand fostul meu sot la indemnul mamei sale a inceput sa ceara reintoarcerea mea in tara credeti ma nu au nevoie de copil i ar incurca
faptele sau desfasurat asa: au venit din romania si au premeditat totul am fost agresata mi s a furat telefonul copilul a fost rapit smuls de langa mine si aruncat intr o masina nu are acte pt el nu are nici o incredintare acum este urmarit prin interpol datorita politiei franceze daca intra cu copilu in romania comite o mare infractiune atata am reusit sa fac fara ajutorul avocatilor nu reuseam nici atat.... ca sa raspund unui PM da copilu este trecut doar in pasaportul meu;; la fostul sot este pura razbunare de ce sa stau eu aici si sa mi fi e bine cand ma pot intoarce in iadul din romania si nu am nimic cu tara mea ci doar cu casnicia mea mi a zis fara el nu ai sa ramai sa vad ce faci fosta soacra mea cu care acum m am luptat sa pot sa vad macar masina in care este copilul meu mi a ras in nas cert e ca am sa vin in romania daca copilul se afla acolo sa l recuperez acum ca a comis un sir de infractiuni cred ca justitia romana nu o sa mai fie oarba sincer nu mi am dorit lucru asta niciodata sa li se intample vroiam doar sa scap nu ma justific pt ca nu dezbat asta aici l am deschis acest subiect pt ca sunt disperata pt ca nu stiu ce face copilul meu in clipa asta pt ca nu stiu daca ii este bine si m a socat atitudinea consulatului" nu e treaba noastra" de asta vara ma plang la ei ca primesc amenintari toate astea nu conteaza pt o mama pt pshihicul ei?? revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

nu poti sa o reclami la politie pe mama soacra pentru asault?

Doamne'ajuta!

POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubi1980 spune:

Mda, ma bucur Ani ca ai reusit totusi ceva. Si ca ne-ai dat cateva explicatii. Pe mama soacra poate sa o denunte pentru agresiune sau pentru lipsire libertate minor plus rapire , apoi el am scris mai sus...nerespectare hot jud, nerespectarea dreptului minorului privind incredintarea, etc. In Ro o sa poata obtine decadere din drepturi pentru ca se va implica si autoritatea tutelara si nu o sa fie asa dificil. Important e gasirea copilului, si sunt convinsa ca nu dureaza mult.
Capul sus Ani si nu te lasa. Trebuie sa fii puternica pentru copil mai ales.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

quote:
Originally posted by anisiap

buna cred ca va da-ti seama de ce am deschis subiecul asta de disperare acum vin de la avocat nu am deschis nici un proces aici ci am angajat pur si simplu avocati pt a ma apara procesul e deschis in romania fostul sot mi a dat acordul lui de a parasi tara in fata notarului pot sa ma stabilesc unde vreau ca cetatean european copilul care are resedinta in franta trebuie scolarizat nu am nevoie de acordul tatalui pt asta copilu este incredintat nu am custodie totala pt ca in conditiile care am plecat eu totul a fost amiabil pe parcurs lucrurile au luat alta intorsatura cand fostul meu sot la indemnul mamei sale a inceput sa ceara reintoarcerea mea in tara credeti ma nu au nevoie de copil i ar incurca
faptele sau desfasurat asa: au venit din romania si au premeditat totul am fost agresata mi s a furat telefonul copilul a fost rapit smuls de langa mine si aruncat intr o masina nu are acte pt el nu are nici o incredintare acum este urmarit prin interpol datorita politiei franceze daca intra cu copilu in romania comite o mare infractiune atata am reusit sa fac fara ajutorul avocatilor nu reuseam nici atat.... ca sa raspund unui PM da copilu este trecut doar in pasaportul meu;; la fostul sot este pura razbunare de ce sa stau eu aici si sa mi fi e bine cand ma pot intoarce in iadul din romania si nu am nimic cu tara mea ci doar cu casnicia mea mi a zis fara el nu ai sa ramai sa vad ce faci fosta soacra mea cu care acum m am luptat sa pot sa vad macar masina in care este copilul meu mi a ras in nas cert e ca am sa vin in romania daca copilul se afla acolo sa l recuperez acum ca a comis un sir de infractiuni cred ca justitia romana nu o sa mai fie oarba sincer nu mi am dorit lucru asta niciodata sa li se intample vroiam doar sa scap nu ma justific pt ca nu dezbat asta aici l am deschis acest subiect pt ca sunt disperata pt ca nu stiu ce face copilul meu in clipa asta pt ca nu stiu daca ii este bine si m a socat atitudinea consulatului" nu e treaba noastra" de asta vara ma plang la ei ca primesc amenintari toate astea nu conteaza pt o mama pt pshihicul ei?? revin

anisia ...te rog sa ne tii la curent cu vestile, am ramas foarte mirata cand am citit in forum despre ce ti s-a putut intampla...stiu ca il iubesti foarte mult pe tudor si mai stiu si prin ce ai trecut in casnicia aia a ta cu fostul sot si tatal lui Tudor, sper sa se rezolve cat mai curand si sa parte de o sarcina cat mai usoara . Ai grija de bebe mic !!!

Te pup si imbratisez cu drag!!!

Mergi la inceput

doamneee mama m a sunat de 10 minute ca au ajuns in tara fostul sot cu ma sa mama a chemat politia si avocatele nu vor sa dea drumul la usa si nu stie nimik de tudor astept vesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

anisia, mai ai vesti ? ce s-a mai intamplat ? politia a facut ceva sau nu ? avocatii tai din tara ???

te rog adu-ne vesti bune !!!

Te imbratisez, fii tare!!!

Mergi la inceput

astep in continuare si disper nu stiu nik doar ca au ajuns in tara politia nu sparge usa azi s au intocmit actele pt proces penal si nu au dovada astept pana maine iar nu stiu nimik iar disper se apropie noaptea groaznika iubirea lu mama!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Cum a trecut granita fara acte pentru copil? Nu e vorba de acceptul mamei, dar tipul asta oribil nu avea nici un act al copilului. Nu avea pasaport al copilului, nu avea copilul scris in pasaport. Vreau sa zic, putea sa treaca granita la fel de bine cu copilul meu! Pe unde a iesit din spatiul Schengen in conditiile in care exista deja o plangere la politie? Pe unde au intrat in Romania? Si ne mai miram ca dispar copii...E revoltator, absolut revoltator.

Ani, pentru toti copiii care dispar, fa publicitate cazului. Sa se cerceteze cum a putut cineva sa treaca granita cu un copil pentru care nu avea acte.

Si incearca sa te linistesti. Inteleg ca a fost localizat copilul. Poate mama ta sa angajeze o firma de paza care sa il opreasca pe fostul sot atunci cand iese din casa (sau pe fosta soacra) si sa ii retina pana vine politia (eu nu as avea incredere in politie).

Si, va rog, cele care scrieti, mai terminati cu expresia "mama soacra". Care mama?

Si cum adica "nu sparg usa"?! Adica politia nu sparge usa unui apartament unde este un copil rapit?! Nu mai gasesc cuvinte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

anisia, nu vreau sa te sperii si mai tare, imi imaginez cu greu ce e in sufletul tau acum...dar te-ai gandit ca e posibil ca baietelul sa nu fie cu el? Pentru ca nu-mi explic, in conditiile descrise de tine(tatal fara acte pentru copil, dat in urmarire generala) cum a putut intra cu copilul in Romania???? Se poate oare ca baietelul sa fi ramas undeva in afara granitelor tarii, cu fosta soacra sau cu altcineva...mai are sotul tau pe cineva la care ar fi putut lasa copilul?

Eu iti tin pumnii sa fie totul bine, sa-ti recuperezi copilul cat de repede si fostul tau sot sa primeasca pedeapsa meritata!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancuta-Maria spune:

si dat fiind in urmarire prin interpol, cum a ajuns pana acasa??

„timpul nu-i menajeaza pe cei care se cred in afara lui” (Francois Fayolle)

Mergi la inceput