ruj care dureaza?
Raspunsuri - Pagina 2
kokiy spune:
Eu folosesc Revlon (color stay) care tine cam 10 ore si nici nu se ia pe pahare , haine .Mai folosesc ceva si de la Margaret Astor , dar acum s-a terminat si l-am aruncat si nu-ti pot spune gama.
Am avut si de la Chanel , dar nu tinea prea mult .Cred totusi ca fiecare firma are o gama de produse rezistente (contin ingrediente speciale)important este sa stim cand le achizitionam pentru ca nu toate sunt facute sa reziste , ce daca e de la Dior ,Chanel sau mai stiu eu ce firma.
Kokiy
,mami de
Claudia (12dec.2001)si
Razvan (8 iunie 2007)
Guguluff spune:
Subscriu pt Revlon si L'oreal. Dar pt cine nu isi permite sa dea macar 50 lei pt un astfel de ruj, merge foarte bine si cel de la Avon(ruj lichid persistent). Tine 6- 8 ore fara retusuri, chiar daca bei sau mananci. Totusi o singura doleanta am si eu, la aceste 3 firme pomenite de mine; nu se gasesc nuante deschise, naturale. As vrea ceva sa pot folosi ziua fara sa am buzele prea conturate dar nu au decat culori ..."dramatice".
ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)
Laura T spune:
Eu de vreo 4 ani folosesc numai Lipfinity de la Max Factor, nu-mi usuca buzele, cu conditia sa nu dau alt strat peste primul (daca doresc sa reinviu culoarea de ex). Mai nou au scos ala cu 2 capete, din care al doilea e mai stralucitor, tot colorat, nu transparent. parca-mi place si mai mult decat varianta clasica.
Laura si bebitele: Bianca (14 aprilie 1999) si Ramona (17 mai 2002)
poze_noi
dana d spune:
quote:
Originally posted by Mada
si revlon-ul are tot asa
tine chiar si 12 ore
tot acelasi sistem intai rujul stai un pic apoi aplici glossul.
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca
Pe cel de la Rvlon si eu il folosesc de ani de zile. Nu usuca buzele si nu dau cu nimic deasupra. E foarte bun, dureaza mult si nu ai senzatia de uscaciune, doar ca e cam scump, acum depaseste 500 mii dar tine mult.
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
redai spune:
Revlon (color stay) folosesc si eu. Inainte de Craciun era reducere la B&B si la 50 de lei luai 2.Unukl din ele e chiar un maroniu mai natural si nu foarte inchis.Sunt foarte multumita.
Lore, mamicutza de print David
Poze David Vlad
anyella spune:
Revlon ColorStay si eu,nr.215,nu e o culoare agresiva,e de zi...dar din pacate va spun ca il scot si pe asta cum au scos si L'oreal Invincible 
Aniela
calatorie spune:
Salutare,
Un ruj bun pe care vi-l recomand este de la casa Clarins ( made in France ) este ff bun tine mult si nu usuca buzele . Al meu este mat de culoare rosie , clasic nu ff rosu .Acuma Depinde de ten.Imi place de el si vi-l recomand.
Pa pa pa 

mess0804 spune:
quote:
Originally posted by anyella
Revlon ColorStay si eu,nr.215,nu e o culoare agresiva,e de zi...dar din pacate va spun ca il scot si pe asta cum au scos si L'oreal Invincible
dupa L'oreal Invincible plang si eu, era rujul perfect pt mine... si l-au scos

Daca s-ar crea casa fericirii, cea mai mare incapere ar fi sala de asteptare.
rall spune:
Lancome sau Dior nu m-au impresionat (bine, nici nu erau din clasa celor rezistente), insa Lipfinity de la MaxFactor chiar isi face treaba. Recomand ![]()