ruj care dureaza?

ruj care dureaza? | Autor: ardeiash

Link direct la acest mesaj

fetelor,
eu am o problema cu rujurile.
sincer , nu a m gasit niciunul care sa dureze macar 2 ore, nu zic mai mult...
nu stiu ce se-ntampla de fapt. am o fata stearsa si o pata de culoare mi-ar prinde bine
din pacate uit sa-l improspatez... asa ca mi-ar fi de folos unul care dureaza..

aveti vreun nume? dar nu unul de care ati auzit.. .. ci unul pe care l-ati folosit..

merci

s-auzim numai de bine! si

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Eu am un singur ruj, de fapt e un ruj lichid care se aplica, se lasa 1 minut sa se usuce si se aplica peste un fel de ruj-balsam incolor. Nu trece nici cu demachiant, din cand in cand e bina sa mai pui balsam.
Dar nici sa ma omori nu mi vine in minte numele, ma uit acasa si revin !!! Eu il folosesc f rar, exact pt ca mi ramane fff mult timp.
Cred ca e de la Max Factor, dar pana nu ma uit, nu stiu ...

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_pur spune:

loreal kiss proof super glossy, e un ruj baton pe care-l aplici, astepti 2 min si apoi e un ruj lichid transparent. eu l-am luat pt nunta acum un an si e super, tine ff mult timp si nici nu ai senzatia de buze uscate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonia Antonia spune:

Max Factor : Lipfinity; dureaza fff mult. Dezavantaj: usuca buzele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tibiuta spune:

Da si eu folosesc tot baton lichid (Jade) astepti putin si dai cu luciu (pt. ca altfel te strang buzele).Si nu m-a venit sa cred cand dupa 10 ore am vrut sa-l sterg cu demachiant si nu s-a dus!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

si revlon-ul are tot asa
tine chiar si 12 ore
tot acelasi sistem intai rujul stai un pic apoi aplici glossul.

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puppe spune:

Am primit un Chanel rosu-rosu care rezista pana seara, dar e mat si usuca buzele. Nu-l pot folosi fara gloss.
Am avut si un L'Oreal pe care nu mai stiu cum il chema (l-am primit de la cineva din Germania), era lunguiet,, putin mai gros decat un creion de ochi de-ala gros (ma-ntelegeti ca-s aiurita), si era si lucios. Cel mai bun ruj pe care l-am avut vreodata, tinea si nici nu usca buzele. Am vazut si la noi unul la fel, l-am cumparat si tzeapa, ca se stergea in 3 ore. Desi era identic cu cel nemtesc, asta era facut la noi, sorry.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Si eu folosesc rujuri lichide de la MAx Factor , Loreal sau Covergirl. Toate au si un baton de luciu (gloss) si am remarcat ca rujurile care contin culori mate tin mai mult iar cele sidefate sau nuante mai deschise se sterg mai repede (dar tot tin acolo 5-6 ore!)

Loreal si Max Factor - le folosesc pentru nunatele deschise, pastel si sidefate
Covergirl - pentru culorile mate si mai tari si pentru culorile mai spre natural de bej spre marouri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

In cazul in care nu ti se par prea scumpe ar fi rujurile Dior sau Lancome,sint foarte bune.

Anca, mami de doi nazdravani

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

quote:
Originally posted by anky

In cazul in care nu ti se par prea scumpe ar fi rujurile Dior sau Lancome,sint foarte bune.

Suscriu!!!Dai un ban da stai in fata.Dior..superb.Nu-ti recomand si numere ca fiecare are preferintele ei..dar da intr-adevar o marca buna.Si gloss tot de acolo, acum am inceput sa iau si rimel si o sa iau si tus.Si am mai cumparat un ruj bun, desi nu ma asteptam..de la Body Shop.Foarte foarte bun.Il recomand.Marea dezamagire au fost rujurile de la chanel.
Numai bine ,
Crisa

In asteptarea lui bebe mic!!

Vreau si eu sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tusferi spune:

anky, CrisaS, cum se numesc rujurile respective de la Dior sau Lancome? E vreo gama speciala mai rezistenta? Eu mi-am luat de la Dior un ruj si nu ma tine deloc, asa ca, folosesc tot ala de la Max Factor, lichid + baton.

"Intreaga problema cu lumea aceasta este ca prostii si fanaticii sunt mereu siguri pe ei, iar oamenii intelepti au intotdeauna indoieli" Bertrand Russel

Mergi la inceput