Cantecele pt copii
Nu stiu cum e la voi, dar eu pur si simplu nu pot daca nu intru pe forum zilnic macar si putin. De multe ori bebe vrea atentia mea nonstop si deci il iau cu mine si cand sunt la computer. Insa in scurt timp el se plictiseste si nu are stare(e doar 3 luni jumate) si vreau cumva sa-i distrag atentia. Ma gandeam oare sunt siteuri cu cantecele pt copii, pe care sa i le pun pe fundal in timp ce eu imi vad de cititul pe forum?
Adela
Raspunsuri
joxy spune:
exista mp3-uri cu muzica pentru copii.. tre sa ne spui numai modalitatea de a tzii le trimite.
Cu respect,
Florin
Adela P spune:
Draga Florin, merci pt raspuns. Am o adresa care poate lua fisiere mai mari: FermeGillette@aol.com
Adela
bogux spune:
crezi tu ca ii vei distrage atentia cu cantecele pentru copii?
intelege de la varsta asta muzica?
eu cred ca nu isi doreste decat atentia ta.
shi cum este un mic santajist nu cred ca o sa te lase in pace.
:O)
Bogdan - Viitor Santajat
Marianar spune:
Vladut cand era agitat ii puneam cantecele pentru copii si imediat se linistea. Asta pana pe la 8-9 luni ca apoi nu a mai mers . Depinde de copil.
Otilia spune:
Incearca sa prinzi la radio. Cred ca ai RealOne Player instalat.
Iti recomand Radio Classique:
http://www.radioclassique.fr/
Ca sa asculti muzica dai click in dreapta, jos pe 'Radio Classique en direct'.
Auditie placuta!
Otilia&LaAdelita
Otilia spune:
Uite aici un radio care transmite si muzica pentru copii:
www.radio13.net
Dupa care dai click pe 'enfants' sau mai bine 'classique'.
Ai grija ca apare o reclama pret de citeva secunde... Rabdare!
Otilia&LaAdelita
Adela P spune:
Otilia multam mult, am primit cantecelul si acum se downloadeaza. M-ai distrat la faza cu deranjatul... Daca nu e deranjul prea mare la tine eu te rog sa ma mai deranjezi. Merci si pt linkurile catre radio. Am sa le folosesc.
Bogdan, un pic iti dau dreptate dar nu in totalitate. Sa sti ca eu am observat ca pot sa-i distrag atentia cu muzica si chiar TV. Se uita tare atent de parca ar intelege. Aveam un singur cantecel pe comp pt copii in ritm din acela specific saltaret si cum i-l puneam cum e numai ochi si urechi. Si-l tot repetam pe acela la nesfarsit....de aceea am zis sa mai vad si de altele.
Otilia,intre timp s-a terminat cu downloadatul. Nu sunt sigura, s-ar putea sa ma insel, esti tu cea care canta? Daca da, two thumbs up!!! Super.
Adela
nelia spune:
Vreau si eu cintecele pentru copii! Imi trimite si mie cineva?!? Noi nu avem televizor inca si muzica ii pun, dar nu am nici macar un singurel cintecel pentru copii. Multumim!
Cornelia, mamica Agatei
cspeana spune:
Pai cum sa nu stie bebe de muzica eu cand eram insarcinata cand ascultam muzica se linistea si copiluol simte poate mai mult decat ne inchipuim noi chiar si babelus inca din burtica.Cine a trecut prin asa ceva stie