Cantecele pt copii

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Vreau si eu cantecel. Va rog.

Doamne ajuta cui saruta si sporeste cui iubeste

http://community.webshots.com/user/adrianacalin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

quote:
Originally posted by parpalak

Pot sa va deranjez si eu cu cintecelul? :)

da, sigur, te ascultam :)

D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

:) Voiam sa zic ca vreau si eu cintecelul daca nu-i cu suparare :) (cu deranj, adica)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Pentru toti cei care vor cintecele pe email: daca nu spuneti ce email aveti noi n-avem cum sa ghicim care-i.
Si sa fie spatios (20Mo de preferinta) si liber ca altfel nu incap.

Otilia&LaAdelita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

Trebuie bine intzeles ca aceste melodii (cd-uri) se supun unor copyright-uri / legi, deci ele nu pot fi afisate peste tot. Noi nu facem decat reclama acestor cd-uri.. si daca din greseala ne mai scapa cate o melodie, dvs. va luati angajamentul sa o stergeti imediat si sa nu o distribuiti mai departe. Ascultarea, distribuirea.. copierea acestor piese fara plata de taxe este interzisa. De aceea ne trebuie mail-uri cu spatiu mult, aceste legi.. la care ele se refera.. cer muuullt spatiu :P

Cu respect,
Florin

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by joxy

Trebuie bine intzeles ca aceste melodii (cd-uri) se supun unor copyright-uri / legi, deci ele nu pot fi afisate peste tot. Noi nu facem decat reclama acestor cd-uri.. si daca din greseala ne mai scapa cate o melodie, dvs. va luati angajamentul sa o stergeti imediat si sa nu o distribuiti mai departe. Ascultarea, distribuirea.. copierea acestor piese fara plata de taxe este interzisa. De aceea ne trebuie mail-uri cu spatiu mult, aceste legi.. la care ele se refera.. cer muuullt spatiu :P

Asa e, Florin, ai mare dreptate!!!
Numai ca despre cintecelul cu pricina... el imi apartine (este opera mea), deci si drepturile de copyright. Avem dreptul sa compunem si sa inregistram o melodie, iar pe urma sa o distribuim citorva prieteni, nu?
Despre alte melodii, intr-adevar, prudenta!!!

Otilia&LaAdelita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

Bineintzeles ca avem voie sa trimitem melodiile proprii la prieteni. Daca nu ma inshel si eu ti-am trimis tie, Otilia, o melodie cantata de fata mea. :)

Cu respect,
Florin

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by joxy

Bineintzeles ca avem voie sa trimitem melodiile proprii la prieteni. Daca nu ma inshel si eu ti-am trimis tie, Otilia, o melodie cantata de fata mea. :)

Cu respect,
Florin

Da, Florin, asa este! Cinta foarte frumos fata ta :)))

Otilia&LaAdelita

Mergi la inceput