Strumfi de iulie-august 2007 (49)
Raspunsuri - Pagina 20
aylin_tarcan spune:
vivela, bine ca mi-ai zis. ca eu habar nu aveam. multumesc.
ioana, ok.
Petra cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
X-ray spune:
un mare bravo celor care au slabit mai multa ca mine si o.eu azi ma duc iar la aerobic,am uitat sa va zic ca ma misc cu incetinitorul,am o febra musculara...dar nu ma las,de 3 ori pe saptamana ma duc.cea mai mare bucurie e ca fundul meu(candva piesa mea de rezistenta ),incepe sa se lupte iar cu forta gravitationala si sa o ia incet in sus....
si am steamer si de doua zile mananc numai pe aburi,cam insipid dar sanatos si fara calorii multe....
cafera daca a mai mancat bb legumele sau fructele din borcanel si nu a avut nimic poti sa-i dai sa manance linistita.eli a mea a mancat un borcanel intreg de piersici prima data....dar nu fa ca mine ,mie mi-a parut rau dupa aiai ca i l-am dat pe tot,dar nu a avut nimic
cristina26 elisa mea e bine,multumesc de intrebare,in cursul zilei de azi incerc sa va delectez cu niste poze.
baietelul prietenilor mei trece prin asta din cauza familiei,mai exact a celor din jur (cu care sunt si vecini) bunici,matusi,neamuri intr-un cuvant...in casa lor e un du-te vino non stop,toata lumea isi da cu parerea vizavi de cresterea si educarea lui,si il admonesteaza toata lumea desi eu nu am vazut un copil atat de bine educat de mult timp...v-am povestit cazul asta pentru ca eu una sincer nu am crezut ca se poate intampla asa ceva,ce impact pot sa aiba asupra copiilor vorbele spuse aiurea,rautatile gratuite ale celor din jur mai ales neamuri...acum vor sa se separe desi ff greu va fi ca i-au invatat asa....si copilul asta strange in el atatea de mult timp....
alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)
povestea noastra...
aylin_tarcan spune:
am vazut pozicile, luna! o cezara minunata, cu niste ochi mari! si cu un scaun cum are si alma. daca te uiti in pozele noastre o sa vezi
lia??????
broscuta gargarita
aylin_tarcan spune:
hai sa schimb capitolul ca ma duc sa pap
broscuta gargarita
aylin_tarcan spune:
gata. noul capitol aici
broscuta gargarita
Eles spune:
Am reusit si eu sa slabesc 1,5 kg, nu-mi vine sa cred, acum am 62,5. Nu am facut mare lucru, doar ca nu am papat ciocolata ( am avut o singura exceptir ) si mananc 2 mese pe zi in loc de 3, iar dimineata pap cereale.
Multumesc si eu fetelor care mi-au zis de branzica cu lamaie, acum Denis nu mai este constipat.
Voi dat biscuiti la bebei? Am 2 prietene care le dau mar cu biscuiti, iaurt cu biscuiti. Oare putem sa le dam fara probleme, chiar daca contin gluten?
Elena, mamica lui Denis (05.07.2007)
http://community.webshots.com/album/562116821DtYaCL?vhost=community