Strumfi de iulie-august 2007 (49)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

quote:
Originally posted by cafera

Am si eu o mare nedumerire. Ilinca papa cereale fara gluten, o masa si supita de morcov si patrunjel in completare cu lapte. Asta vorbind de inceperea diversigicarii. M-am hotarat sa-i dau din cand in cand si borcanele. Asta ca solutie de urgenta, cand nu reusesc sa fac supita. Cum trebuie sa incep cu borcanelul? Il deschid, ii dau max 2 lingurite si apoi, in ziua urmatoare incep altul, pana observ ca il tolereaza? Sau pot incepe cu unul care contine legumele cu care s-a obisniut si sa-i dau mai multe lingurite de inceput.

Pare o intrebare "de copii" , dar ma framanta rau. Va rog , salvati mamica aflata in incertitudine. Multumesc!

Mamica celor doua printese, Ilinca (26.07.2007) si Alexia (27.06.2000)

Scuzati greselile de scriere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Petra, pt gat cu buba iti recomand Homeogene 9, este un medicament homeopat pt dureri in gat, raguseli... E f bun, eu am luat cand am avut nevoie (se ia o pastiluta pe ora, scrie si in prospect) si mie mi-a trecut in aceeasi zi (adica in vreo 12 ore). Sanatate maxima!.

_
Gabi, mami de Davidush (02.09.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

quote:
Originally posted by Vivela

Petra, pt gat cu buba iti recomand Homeogene 9, este un medicament homeopat pt dureri in gat, raguseli... E f bun, eu am luat cand am avut nevoie (se ia o pastiluta pe ora, scrie si in prospect) si mie mi-a trecut in aceeasi zi (adica in vreo 12 ore). Sanatate maxima!.

_

vivela, multumesc chiar nu am luat niciodata si nu stiam de el. asa, ca spui, suna cunoscut! chiar o sa ma duc sa iau ca tare mi-e ca se amplifica! si e exact pe ce am eu. adica durere in gat si raguseala.

Petra cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diane_dun spune:

Buna dimineata si multumim pt cafea, cris_m si Nonna! Felicit si eu fetele care au reusit sa slabeasca! Bravo!

M-am cantarit si deocamdata nu vad nici o modificare. Tot 57,1 kg. Dar ma tin in continuare de exercitiile pt abdominali. Macar atat.

cristina26, ai dreptate, iti multumesc pentru sfat!

Mami de Dani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata! Raportez si eu un 70.7, cu -400 gr, on target. Noroc de aerobicul ala, ca am mincat calorii pe piine.

Am admirat in poze pe Sonia si Adelicioasa.

alina.a, imi pare rau de copilul prietenilor, sper sa-si revina dupa terapie (si sa-l faca mai 'egoist').
Petra, faci un gest nobil si modifici tu astazi listuta? O sa incep eu modificarea.
cris_m, felicitari pentru 2 kg cu minus! Si eu sint fan IMC, il trecem in lista pe cel calculat la momentul intrarii in 'marea slabire'?

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cafera

Am si eu o mare nedumerire. Ilinca papa cereale fara gluten, o masa si supita de morcov si patrunjel in completare cu lapte. Asta vorbind de inceperea diversigicarii. M-am hotarat sa-i dau din cand in cand si borcanele. Asta ca solutie de urgenta, cand nu reusesc sa fac supita. Cum trebuie sa incep cu borcanelul? Il deschid, ii dau max 2 lingurite si apoi, in ziua urmatoare incep altul, pana observ ca il tolereaza? Sau pot incepe cu unul care contine legumele cu care s-a obisniut si sa-i dau mai multe lingurite de inceput.

Pare o intrebare "de copii" , dar ma framanta rau. Va rog , salvati mamica aflata in incertitudine. Multumesc!

Cafera, imi dau si eu cu parerea: daca borcanelele contin legume/fructe/cereale cu care deja s-a obisnuit, poti sa-i dai toata cantitatea pe care i-ai fi dat-o in ziua respectiva, fara sa mai incepi cu 2 lingurite si sa cresti treptat.
Oricum, asteapta si raspunsul mamicilor mai experimentate .

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

ioana, pai asa am zis. ca modific. sper sa ma lase alma pe parcursul intregii zile. dar o voi modifica in calup mai mare. nu chiar la fiecare greutate nou adaugata. am zis ca sa le adaug cand schimb capitolul. ca tot ma deloghez.

Petra cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Mergi la inceput

Petra, am uitat sa-ti spun, cand faci tratament homeopat, sub nicio forma sa nu consumi menta (nici sa inspiri macar vapori de la ceai de menta, nici sa te speli pe dinti cu pasta mentolata) si nici sa nu consumi excitante (cafea sau condimente), ca nu mai are niciun efect tratamentul. Nu prea am inteles de ce, dar asta am citit pe siturile despre homeopatie. Cand o sa ajung la un medic homeopat (ca am in gand), o sa intreb de ce.

Edit ca sa urez LA CAT MAI MULTE LUNITE lui Horia (andutzy) si Dorei (Maria1111). Sa fiti sanatosi, cuminti si sa cresteti mari si frumosi!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Cafera, eu am facut asa: am luat din borcan 2-3 linguri si le-am pus in castronel sa le dau; am pus borcanul in frigider (scrie pe el cit poate sta desfacut la rece; daca scrie 48 de ore, inseamna ca poti sa-i dai 3 zile din el, ca sint doar 48 ore diferenta intre prinzul din ziua 1 si prinzul din ziua 3). Apoi in ziua 2 i-am dat un sfert de borcanel, si in ziua a 3-a restul. Daca e obisnuita cu legumele respective, eu zic sa-i dai 1/2 de borcan prima oara, nu chiar unul intreg.

Petra, eu am inceput deja sa modific citeva date. Pina schimbi capitolul sper sa reusesc sa mai modific. Editez: cred ca le-am trecut pe toate.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Buna dimineata, fetitzelor si bebelusilor lor!
Eu tot la 66 de kile am ramas, (IMC=21,8) dar nici n-am facut prea multe in sensul asta, pt ca m-am gandit ca la sfarsitul lunii incep sa-i dau piure de legume lui bebika si o sa fac f mult, ca sa pap si io.

Sa aveti o zi frumoasa frumoasa de tot!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://clio78val.hi5.com

Mergi la inceput