Strumfi de iulie-august 2007 (49)
Raspunsuri - Pagina 17
Vivela spune:
quote:
Originally posted by aylin_tarcan
vivela, mie mi-a mers linkul lacramioarei. si am downloadat.
Petra cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
Eu ma refeream la cel postat aici, pe forum. La cel de pe mailul comun nu am intrat, ca eu oricum le am .
_
Gabi, mami de Davidush (02.09.07)
Vivela spune:
quote:
lacramioara, la cel cu mozart ma refeream. multumim mult.
hai sa va zic ce mi-a zis ginecoloaga de la policlinica. "cum? nu ti-a venit pana acum ciclu? pai nu e normal. dupa 6-7 luni te opresti cu alaptatul, ca laptele matern nu mai aduce nici un benefciu dupa varsta asta. ce? vrei sa stai fara ciclu asa, mereu? si ce? vrei sa ti se flescaiasca sanii de tot? si asa nu mai aduce nici un beneficiu laptele matern dupa 6-7 luni". ce ziceti de asta?
broscuta gargarita
Trebuia sa-i zici ca n-ai bani de lapte praf !
_
Gabi, mami de Davidush (02.09.07)
karligutza spune:
quote:
lacramioara, la cel cu mozart ma refeream. multumim mult.
hai sa va zic ce mi-a zis ginecoloaga de la policlinica. "cum? nu ti-a venit pana acum ciclu? pai nu e normal. dupa 6-7 luni te opresti cu alaptatul, ca laptele matern nu mai aduce nici un benefciu dupa varsta asta. ce? vrei sa stai fara ciclu asa, mereu? si ce? vrei sa ti se flescaiasca sanii de tot? si asa nu mai aduce nici un beneficiu laptele matern dupa 6-7 luni". ce ziceti de asta?
broscuta gargarita
eu nu pot sa cred asa ceva; nu din gura unui gineco.... pana si bunica stie ca atata timp cat alaptezi poti sta bine mersi fara ciclu.... si ca nu e daunator laptele de mama la nici o varsta!!!!!
aberatii din astea eu nu pot sa cred!
karligutza
sunt mamica Adelutei
stefania_97 spune:
Fetelor va multumesc mult pt sfaturile si parerile voastre.
Adevarul e ca ma descarc si eu pe aici ca nu am cu cine si voi sunteti mereu aici cum se spune la bine si la greu.
Carla adevarul e ca se poate mereu mai rau dar tu mai si muncesti.
Mai stie cineva ceva de Amethyst si de sotul ei?
stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.wordpress.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/
aylin_tarcan spune:
stefania, si eu ma intrebam ce o face amethyst.
musetto, tu nu esti pe listuta? ca te-am cautat. am vazut poze cu sonia scumpica. poza asta mi-a placut tare.
broscuta gargarita
diane_dun spune:
quote:
broscuta gargarita
Pe asta am auzit-o si eu azi... ca nu mai e bun laptele dupa 6 luni. Se pare ca pediatra mea nu trebuie sa afle ca intentionez s-o mai alaptez... Si asa pana acum tot asa am facut: adica am zis ca ea si am facut ca mine! (adica in cele mai multe cazuri ca Anya ).
Mami de Dani (1 august 2007)
Luna1 spune:
Pozici noi cu Adelicioasa www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=4251" target="_blank">aici
Aylin bine ca ai pus tu linkul cu pozele lui Musetto ca eu nu le gaseam.
Musetto Sonia e o superbitate de fetita. Si mie tot pozica cu taticul imi place cel mai mult. Au ajuns cartile?
Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)
Luna1 spune:
Ma scuzati dar oamenii astia cu care vorbiti sunt niste...handicapati si total dezinformati. Aici femeile sunt incurajate sa alapteze cat doresc ele si pana la doi ani daca doresc. Cum sa nu mai fie bun laptele matern?
Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)
X-ray spune:
am vazut-o si eu pe sonia lui musetto,superba!
luna sunteti 3 frumosi,mai dar ce creste adelicioasa....
eu tocmai am ramas socata in urma umei vesti,un pusti de 12 ani al unor prieteni tocmai a cedat psihic si au ajuns cu el la psiholog...e un copil cu IQ-ul mult peste medie,fff sensibil care a luat prea mult asupra lui problemele celor din jur mai ales ale parintilor...ai lui sunt distrusi,nu stiu ce sa mai faca,a plecat de acasa...
alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)
povestea noastra...
cristina26 spune:
alina.a imi pare tare rau pentru copilul prietenilor. Sper ca sa se simta conectat cu dr lui si sa acesta sa il ajute sa treaca peste acesta depresie. Aici e foarte foarte multa lume merge la psiholog.
Ce iti face frumusetea de Elisa?
Luna1 toate am inceput sa intrebam pe unde esti. Superbe pozele cu voi.
diane_dun eu as schimba pediatra daca as fi in locul tau. Nu cred ca e bine sa ai un dr in care nu poti sa ai incredere si nu poti sa ii spui ca ii respecti parerea dar tu nu ai sa o urmezi. Sau cel putin data viitoare cand mergi la ea, mergi pregatita cu domunente de la societatea de peidiatri din Ro, USA, UK unde se zice cate beneficii are laptele de mama atuci cand copilul este alaptat cel putin 1 an. Asta e doar o sugestie, tu faci ce vrei.
Eu m-am cantarit azi dimineata si cantaresc 62.5kg
Ingrid Ecaterina si mami
ingerasul meu Paul