Strumfi de iulie-august 2007 (49)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns burtika spune:

noi vom incepe diversificare in weekendul asta, asa ca deocamdata nu sunt in masura sa dau sfaturi in schimb citesc tot ce scrieti voi legat de subiect si cred ca mi-am pus la punct teoria, urmeaza insa proba practica

lacramioara (burtika) mamica de Iris Maria (28.07.07)
http://community.webshots.com/user/lacramioaraD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

nico, ne-ai lipsit!

eu cred ca vaca lola are ceva subliminal

burtika, trimite linkul pe mailul comun pls. si scrie-ne mai des!

Petra cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Pt cele intersate de Vaca Lola: http://www.netc.com.br/video/2FDpRUvGdmg/la-vaca-lola.html
acolo, dati download.flv (este chiar sub video) si asteptati sa se incarce.

Ruleaza doar cu VLC media player la mine . Il puteti lua de pe net, e gratuit (puteti incerca si cu ce aveti voi, eu cred ca nu aveam codecurile potrivite).
Apoi, puteti seta playerul asta sa repete iar, si iar, si iar .....

Nici mie nu-mi vine sa cred ce fac pt vaca asta idioata!

_
Gabi, mami de Davidush (02.09.07)

Mergi la inceput

nico, nu ma speria cu calciul asta! ca alma se sperie si tresare mereu. dar nu m-as fi gandit ca are legatura cu calciul. pediatrul ne-a zis sa ii dam calciul, dar pentru profilaxia rahitismului (adica nu a zis nimic ca ar avea ceva, concret). cine stie, sa ma lamureasca si pe mine cum e cu speriatul asta!

broscuta gargarita

Mergi la inceput

aylin, nu stiu care link te interesa, cel cu scaunul sau cel cu mozart asa ca le-am trimis pe amandoua pe mailul comun. voi incerca sa scriu mai des, dar asa cum mai spunea cineva pe aici , cred ca nu stiu sa-mi organizez timpul pentru ca nu prea reusesc sa mai fac nimic in afara de bebe. nu stiu cum ma voi descurca cu 2, pt ca suntem hotarati sa-i facem si un fratior (surioara), dar mai incolo.

Mergi la inceput

si iris tresare, uneori chiar si cand rad un pic mai tare si o am in brate, sare ca arsa de ma sperii si eu. dar pana acum nu am auzit ca ar putea fi de la calciu. odata si-a suflat tati nasul si a inceput sa urle de nu stiam cum sa o mai potolim.

Mergi la inceput

Nico, cred ca ne-ai speriat pe toate. Nu ti-a zis doctorul ce legatura e intre speriat si calciu? Ca si al meu tresare, se sperie (daca stranut, e vai...). Dar si eu ma sperii daca bate cineva cu palmele in spatele meu si n-am avut niciodata probleme cu calciul.

_

Mergi la inceput

Burtika, si noi ascultam Mozart for babies, ne place, aici nu avem diferende, ne intelegem bine.
Nu cred ca merge linkul pus de tine, dar cine e interesat, poate sa caute cu google "free mozart for baby downloads" si la primul site care se deschide urmeaza pasii .

_

Mergi la inceput

lacramioara, la cel cu mozart ma refeream. multumim mult.

hai sa va zic ce mi-a zis ginecoloaga de la policlinica. "cum? nu ti-a venit pana acum ciclu? pai nu e normal. dupa 6-7 luni te opresti cu alaptatul, ca laptele matern nu mai aduce nici un benefciu dupa varsta asta. ce? vrei sa stai fara ciclu asa, mereu? si ce? vrei sa ti se flescaiasca sanii de tot? si asa nu mai aduce nici un beneficiu laptele matern dupa 6-7 luni". ce ziceti de asta?

broscuta gargarita

Mergi la inceput

vivela, mie mi-a mers linkul lacramioarei. si am downloadat.

broscuta gargarita

EDITEZ ca sa zic ca scaunul auto concord ultimax, care se gaseste si pe site-ul dat de lacramioara este acelasi cu cel adus de userul DC. sunt sot sotie. cand imi raspunde cat costa va zic si voua

Mergi la inceput