Fulguleti de nov-dec-2006 (143)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

chinico, in afara de paracetamol si curatat mucii, mai ia ceva fata? ceva de fluidificat secretiile, sa curga mai repede, sa se curete... la dr ati fost?
(imi vin in minte nume de medicamente... dar la tine nu s-or gasi...)

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

azi la 13.30: prima doza prevenar + priorix-ul.

mucii sunt tot la noi... dar putini, zau ca ne-am imprietenit cu ei. sunt de-aia pasnici. ca puricii de pe matza vecinului...

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

quote:
Originally posted by dianarus78

chinico, in afara de paracetamol si curatat mucii, mai ia ceva fata? ceva de fluidificat secretiile, sa curga mai repede, sa se curete... la dr ati fost?
(imi vin in minte nume de medicamente... dar la tine nu s-or gasi...)

daca mai fluidific ceva se revarsa. curg mai, curg pur si simplu, sunt ca apa..no, mai lipiciosa asa, dar tot ca apa..
olynth, ser fiziologic, babix azi noapte, sapadila ieri, ibuprofen la 6 azi dimineata ca iar ardea..
la doc nu are rost sa mergem, cel putin nu inca, o consulta si ne trimit acasa cu indicatia sa continuam ce am inceput..daca pana maine insa nu se regleaza situatia, trebe. nu prea ma trage ata pentru ca pe aici bantuie iar rota, noro si toata familia lor, plus o super faina viroza respiratorie. asa ca prefer sa mai astept pana maine sa vad cum evolueaza starea ei decat sa ma reped intr-un cabinet aglomerat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

fetelor,zicetim si mie unde va intalniti poate pot ajunge si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

quote:
Originally posted by anateo2004

fetelor,zicetim si mie unde va intalniti poate pot ajunge si eu.

Ana mamica de doi iezi Teodora(20.04.2004) si Sebastian(11.12.2006)

la 2.30 la inytersectie la titan, vizvi de parc, langa policlinica..

confirmati va rog ca sa va asteptam

Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

nu cred ca pot venii.ar trebui sa merg pe jos doua statii ff mari si Seba nu sta atata in carut se isterizeaza repede.pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eri_ka spune:

quote:
Originally posted by chinico

erika una bucata rugaminte..nu e graba, nu bat turcii la usa..poate cumnata-mea , dar nu se pune, ca nu are cal..
de beatrice imi spui si mie ceva? ca tare sunt curioasa..
si daca tot te pun la munci ..si di mini..io is cristiana di felul meu..

multam anticipat.

Beatrice (13.12.2006)

Spunem, spunem. da pe 13 a lu' decembrie ce-ti facut? sau te-am sarit?! Sper sa nu. SO, :
BEATRICE Persoana care raspunde la numele Beatrice stie sa inbine cu succes calitati specifice femeilor cu cele ale barbatilor. Foarte independenta in a doua parte a vietii si nonconformista in adolescenta, starneste adesea uimirea celor din jur prin comportamentul sau imprevizibil. Totusi, contrar, asteptarilor, isi asuma raspunderea pentru faptele sale si are chiar tendinta de a prelua responsabilitatea pentru faptele altora. Acesta este unul dintre punctele in care ar trebui sa acorde un plus de atentie si de analiza, fiindca tinde sa exagereze atat intr-un sens cat si in celalalt. In unele situatii, daca da un sfat sau doar isi exprima o opinie, are senzatia ca s-a implicat in mod concret in rezolvarea problemei si isi asuma rezultatul, indiferent daca este pozitiv sau negativ. In momentele in care se decide sa isi intemeieze o familie, se va ocupa cu rigoare si atentie de nevoile tuturor membrilor ei si poate fi o mama admirabila.

Cristiana Creativa si originala, purtatoarea acestui prenume este frustrata si are o fire emotiva si imprastiata. Sociabila, prietenoasa si generoasa, este, in general, bine-dispusa, dar uneori se poate dovedi insensibila si sarcastica. Vorbareata din fire, stabileste usor noi prietenii. Poate fi foarte categorica si transanta. Fire independenta, nu renunta la ideile si deciziile proprii, dar cand e vorba sa actioneze sau sa duca lucrurile incepute la bun sfarsit, are nevoie de incurajari. E receptiva la cuvintele amabile si la aprecierea din partea celorlalti. Prenumele ii confera nu numai generozitate si compasiune fata de cei aflati la ananghie, ci si creativitate si abilitati artistice pe care le manifesta prin muzica - vocala sau instrumentala - sau intr-o maniera mai practica, prin cusut sau decoratiuni interioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

Iepuras dragalas
Iepuras dragalas
A fugit peste imas
Si s-a dus colo sus
Intr-o tufa s-a ascuns
Dar Codau, caine rau
L-a gonit din cuibul sau
Si-a plecat speriat
In cel codru-ntunecat![/i]

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dianarus78

quote:
Originally posted by chinico

erika una bucata rugaminte..nu e graba, nu bat turcii la usa..poate cumnata-mea , dar nu se pune, ca nu are cal..
de beatrice imi spui si mie ceva? ca tare sunt curioasa..
si daca tot te pun la munci ..si di mini..io is cristiana di felul meu..

multam anticipat.

Beatrice (13.12.2006)

si daca tot bagi 2 nume... erika, baga si diana, vezi ce iese

Vine si Diana: Prenume preluat de la personajul mitologic Diana, zeita vanatorii si protectoarea animalelor, genereaza celei care il poseda un caracter complicat si adesea modificat complet o data cu varsta. Energia de tip fizic nu abunda in personalitatea acestei femei. Compenseaza cu succes acest neajuns printr-o energie psihica remarcabila, cu ajutorul careia adesea isi ascunde slabiciunea fizica. Are tot timpul mintea ocupata, analizand si anticipand evenimentele la care ia parte sau despre care este doar informata.
Are un talent natural de a asculta oamenii, care vin catre ea sa se confeseze si sa-si marturiseasca problemele.

Mergi la inceput

Si ptr ca trebuia sa raspund unei provocari, iata semnificatia numelui Azelia, nume de origine ebraica, nume modern si cu multe variante : Azalia, Asela, Azalea, fiind influentat de grecul “azelos” insemnand “ne-gelos".

Mergi la inceput