Fulguleti de nov-dec-2006 (143)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aka spune:

quote:
Originally posted by deeaA

FETELE DIN TITAN,ce zi frumoasaaaaaa!
Haideti,o punem de o intalneala?????????????

neata. noi venim. sa ne spui o ora.

Monica si www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina www.TickerFactory.com/] br / [img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2 10722 104/st/20061220/n/Maria Cristina/k/93f8/age.png" target="_blank">(20.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eri_ka spune:

quote:
Originally posted by aka

quote:
Originally posted by deeaA

FETELE DIN TITAN,ce zi frumoasaaaaaa!
Haideti,o punem de o intalneala?????????????

neata. noi venim. sa ne spui o ora.

Monica si www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina www.TickerFactory.com/] br / [img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2 10722 104/st/20061220/n/Maria Cristina/k/93f8/age.png" target="_blank">(20.12.2006)

As vrea sa venim ni noi, insa depinde la ce ora va intalniti. Eu sunt la munca si probabil ca as putea ajunge dupa 16:00.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

intalneala dupa 1 daca se poate...viu, viu!

ktrinel,sa nu dispari de tot, te rog!

n-am baut nici cafeaua, copilu e in fundu gol prin casa si eu stau la calc

bravo mie!

Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

chris80 ce simpatica e pisi.
Ktrinel ma ducur ca ai aparut.
deeaA noi din pacate nu putem veni, ca la 3 mergem la vaccin.
dianarus acolo intentionam sa mergem.

Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Neatza,
Pai daca va intalniti in IOR ziceti ora si locul si-mi instructez bona sa va viziteze cu Maria-sa cu tot!
Frumos soare, moralul e mai ridicat, dar io tot suparata ca Rares refuza categoric laptele...aseara ioc, azi dimi doar 180ml...ma tot gandesc daca sa renunt la laptele praf si sa incerc cu cel de vaca! E clar ca Nan junior nu-i pe gustul lui...unde gasesc Humana Junior, cred ca am mai intrebat asta!!! Stiu ca este o firma care importa, stie careva cum se numeste aceea firma?
Asiza, voi ce mai faceti? Cu laptele cum sunteti?
Ktrinel...brrrrrrr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

danutz vad ca si zmeul incepe sa se plictiseasca de nestle junior. sper sa-i treaca curand.
poti sa incerci lapte de vaca, si eventual in el adaugi o masura de lapte praf.

Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

quote:
Originally posted by Ktrinel

buna minunatelor,

sunt pe aici...pe undeva. nu am disparut, dar mi-a disparut entuziasmul ala cu care ma deschideam laptopul dimineata inainte sa fac pipi..

acu stau si numar...doua la prefectura, doua la scoala de fete...nu ies...3 la primarie, 2 la ...mai am si duble, care-s si la prefectura si la primarie...ca sa nu mai zic de triple...deci sunt cam pierduta..nu mai stiu pe unde sa citesc ca sa vad ce imi fac fulguletzii...ca orice nume le-ati da, sa stiti ca tot fulguletzi ii cheama...si asta nu le-o puteti lua.

BRAVO!

nu ii mai manipulati, fulguletzii s-au nascut si vor creste impreuna ! ganditi-va si la ei. s-ar putea sa le fie mai de folos sa nu ne batem capul cu atatea rataciri, sa scotocim peste tot dupa reteta, un gram in plus, un centimetru, un dinte, un kk, o picatura pt muci...ma rog, unele mame au deja experienta in asta...dar eu si asa nu am timp de nimic ...asa ca ce sa mai zic de slalom-ul asta...imi da vertij...

bravo inca o data!!

Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)

exact asta vroiam sa zic si eu!

la pediatra am facu programare pt joi la 18. Doamne ajuta!
am remarcat sapt trecuta, i-am arata lui florin, el in stilul caracteristic a zis ca nu e nimic si sunt eu paranoia. lasa.....sa fiu paranoia si sa ma duc la dc si dani sa nu aiba nimic.

danutz ce sa iti zic de munca. pana acum totul bine. eu sunt la dep financiar, asistenta directoarei financiare. in principiu fac cam tot ce ar trebui sa fac ea dar nu mai are timp. banci, cashflow, bugete, studii financiare pe diverse chestii......din astea. nu imi place ca am rupt legatura cu contabilitatea, adica nu mai fac contabilitate efectiv si tare imi e ca voi uita tot. dar asta e, e un alt drum, o alta directie. sefa e tare faina pana acum, e nebunatica, imi place ca iti spune verde in fata tot ce are de spus. e pe genul meu. cat despre tine....sincer daca va descurcati decent cu banii nu te sfatuiesc sa renunti la cateva ore pt cateva mil in plus. nu de alta dar te vei simtii si mai vinovata. dar, trebuie sa zic ca NU ai de ce sa te simti vinovata, te duci la munca pt maria sa, nu te duci la bar si lipsesti de acasa. eu cam asa gandesc.
dianarus trimit PM. dar pe langa PM, imi pare rau ca a fost nasol la spital, il pupam dulce pe curajosul marc si pe mami lui, tinem pumnii sa iasa ok analizele. la cardio....de ce?

va pupic

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

azi noapte tov. shefa ne-a mucait pe amandoi. plus pat de sus pana jos, plus buzi. plus perete, ca intr-una din crizele de plans s-a sprijinit cu mana mucoasa de dansul..nu putea dormi din cauza nasului infundat si a mucilor care o luasera pe gat in jos..
greu. pana acum nu a plans parca niciodata asa. pe la 2 noaptea ardea, repede paracetamolul in popou, nici nu i-am mai luat febra, si asa a plans pana s-a facut vinetie..saraca. carliontii transpirati i se lipeau de frunte, mucii curgeau rauri, manutele mici prinse ba de mine ba de piroman...

ktrinel uf ce bine. ca mai esti. pi fir.
ruxandra drum bun.
dianarus va tinem pumnii sa vina rezultate bune de la analize, la fel si pentru dani..dbunny nu stiu nika de avioane, dar citesc cu interes ca poate poate prindem si noi aripi candva..

oare donia e obosita din cauza vreunui chef??? si anume de vreo zi de nastere??? ...ca parca tot nu ne-a spus cand e ziua cu pricina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

erika una bucata rugaminte..nu e graba, nu bat turcii la usa..poate cumnata-mea , dar nu se pune, ca nu are cal..
de beatrice imi spui si mie ceva? ca tare sunt curioasa..
si daca tot te pun la munci ..si di mini..io is cristiana di felul meu..

multam anticipat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

quote:
Originally posted by chinico

erika una bucata rugaminte..nu e graba, nu bat turcii la usa..poate cumnata-mea , dar nu se pune, ca nu are cal..
de beatrice imi spui si mie ceva? ca tare sunt curioasa..
si daca tot te pun la munci ..si di mini..io is cristiana di felul meu..

multam anticipat.

Beatrice (13.12.2006)

si daca tot bagi 2 nume... erika, baga si diana, vezi ce iese

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput