Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (60)
Raspunsuri - Pagina 7
sim_stoian spune:
Maria, sper ca astia sunt biscuitii:
http://www.sensiblu.ro/prodfarm.asp?id=1063055
Ai lista de farmacii Sensiblu care au biscuitii, vezi ca 1 Mai Turda si Banu Manta sunt aproape.
Edit: am vazut ca e una chiar la Piata 1 Mai.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare
bikmaria spune:
ANA ,RODICA noapte buna mamici si bebici
CARPATINA buna seara doamna!
iarasi sunt hatra
slippers76 spune:
Mai da' aveti limbaritza, nu gluma! Si io care ziceam ca ma duc la culcare...
Sim, apa cat are nevoie copilul . Cel putin asa imi recomandase mie la Miruna. Si apropo de cat are nevoie copilul, am patit o chestie haioasa. M-am dus cu ea la bunica-mea o data, aveam un biberon (mare)de ceai facut de acasa. Si am lasat-o juma de ora cu bunica-mea, ca am plecat sa cumpar ceva. Si i-am spus ca daca plange, sa-i dea putin ceai. Ei, si a scancit fata mea un pic, si i-a pus bunica-mea biberonul la gura si golit domnisoara biberonul. Cand m-am intors am gasit-o ca pe un broscoi, cu burta umflata si abia mai misca de plina ce era. Dar avea o fatza de purcel satisfacut. O iau pe bunica-mea la refec si ea imi raspunde candida: pai daca ii era sete fetii...
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
carpatina spune:
Sabina, Ana.. sanatate multa feticilor!
Nana... oare te putem ajuta cu ceva?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
slippers76 spune:
Carpatina
Maria, dimineata nu te mai iert...
Gata! Am decolat spre dormitor, cu escala pe la dush.
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
sim_stoian spune:
Carpatina, nu Izvorul Minunilor, nu... Cu aia am omorat o floare la care tineam. Daca floarea nu a supravietuit, la copil nici atat nu ii dau.
Ana, la asta ma gandeam si eu: daca o sa bea precum o ratza?
Povestioare
carpatina spune:
Buna seara duamna Maria!
Unde fusi hatra?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
andreea_deea spune:
buna fetelor
am si eu o intrebare: puiul meu are 3 luni si o sapt si are o haraiala pe gat de toata frumusetea.Am fost la pediatru cu el si mi-a spus sa stau fara grija ca nu are nimic haraie asa din cauza faptului ca el nu are format laringele si in timp o sa-i dispara aceasta haraiala. Acum eu nu stiu ce sa mai cred ca parca pe zi ce trece haraie mai rau.Este normal sa faca asa? Si daca da, pana cand? O prietena mi-a spus ca ea ia dat baietelului ei Ketof si cica i-ar fi disparut.Voi ce parere aveti? Pupici
sim_stoian spune:
Gata, ma duc si eu la nani cu escala la dush. Noapte buna.
Povestioare