Crestinism de mici !

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miguelle spune:

Eu stau in pat cu copilul meu pana adoarme, si de aproaoe fiecare data ii spun Tatal nostru, uneori zice si el dupa mine, dar in general doar asculta. In orice caz, cred ca deja l-a invatat.
Aproape in fiecare duminica mergem la biserica, iar copilul se impartaseste chiar de doua ori pe luna uneori. Sper sa nu exagerez. Crede ca exista Dumnezeu, i-a placut foarte tare povestea cu Adam si Eva si cu pomul cunoasterii (o solicita zilnic intr-o vreme) si intelege ca trebuie sa ne rugam ca sa ne ajute Dumnezeu.
Vreau sa-i formez aceste obiceiuri pentru ca eu cred ca il ajuta enorm trairea unei vieti crestine. Sper sa-l invat sa se teama si sa-l iubeasca pe Dumnezeu, in orice caz sa-i deschid drumul spre cautarea atat a lui insusi, cat si a lui Dumnezeu.
Eu insami sunt intr-o continua cautare a Divinului, mai mult sau mai putin reusita, fiindca ma izbesc zilnic de pacatosul din mine.

Asa imi invat eu copilul de 4 ani si sper sa nu gresesc.
Apropo, maine 22 iulie implinim 4 ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toni spune:

Draga Miguelle , ma bucur ca suntem pe aceeasi lungime de unda.Vad ca mai sunt si alti oameni care gandesc ca mine si ma bucur fiindca, din nefericire , din ce in ce mai putini oameni se gandesc serios la Dumnezeu.Eu ii intreb pe toti parintii :

Daca maine ar muri si ei si un eventual tutore apropiat sufletului lor , in mana cui si-ar lasa copiii ?Bine ar fi sa fie cu totii incredintati ca ii vor lasa in mana lui Dumnezeu , Tatal ceresc , care le va purta de grija micutilor nostri chiar si atunci cand noi vom inchide ochii , sau vom fi in imposibilitatea de a-i mai ajuta.

Pe deasupra apropiindu-l pe copilas de Dumnezeu eu cred ca ii dai si o educatie SANATOASA .

Dumnezeu sa binecuvinteze inimioarele copilasilor nostri !

Mergi la inceput