Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (6)
Raspunsuri - Pagina 5
Lala_D spune:
Gabriela saru'mana de raspuns !
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
bb_yasmi spune:
neata!!
pana la cat timp nu e recomandat sa iesi cu bebe afara cand e umezeala???
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007
adra_bell spune:
Bebeii vostri par sa isi piarda echilibrul cand ii luati in brate? A mea cand o ridic de jos intinde bratele de o parte si de alta si tresare ca si cum si-ar pierde echilibrul. Cateodata tresare asa si in somn. Pana acum m-am gandit ca este normal dar azi dimineata citeam la "papanasi" si este acolo o mamica care spune ca baietelul ei are spasme, nu stiu exact ce probleme are bebelul dar par sa fie serioase. Tresaririle astea pot fi descrise ca niste spasme/?!!
Si inca ceva: Am tot citit de eco de fontanela... Stiti de ce se face?A facut careva?
http://community.webshots.com/slideshow/561916111jorXca?mediaPosition=1
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
creem spune:
Si fata mea tresare, chiar si in somn ca si cum si-ar pierde echilibrul, dar stiu ca bebeii mai tresar in somn, eu nu cred ca e un motiv de ingrijorare, mai ales ca ei acum se acomodeaza cu diferite pozitii.
Eu nu stiu nimic de echografia pentru fontanela, dar nici nu vreau sa ma mai stresez cu prea multe analize, ca destul am facut cat am fost insarcinata. Daca bebe e bine si creste....
fericita de MARIA SOFIA - 7 noiembrie,cezariana 3200 gr, 50 cm, nota 9
adra_bell spune:
BB yasmi am auzit atatea si atatea pareri cu privire la scosul copilul afara ca am decis sa fac cum ma taie pe mine capul, sa ma las ghidata de instinct. La voi in vestul tarii a fost mai bine, dar la noi pana acum 2-3 zile a fost frig si foarte frig , si tinand cont ca e lunca si e o zona foarta joasa, am avut ceata si ceata deasa. Pai ce faceam??? Nu scoteam copilul afara cu saptamanile? Am scos-o si cand a fost un pic de ceata, asa ca un abur, am scos-o si la -4
grade in protestele lu' ta-su. Dupa el, am fi tinut copilul in casa, in mediu controlat, pana la primavara cand trecea de 10 grade, o scoteam afara si racea imediat bineinteles.
adra_bell spune:
Creem, multumesc de raspuns
creem spune:
La noi e ceata urata si umezeala, dr. a zis ca nu e bine sa scot copilul pe ceata ca inspira umezeala rece si face rosu in gat imediat. Dupa ce am patit cu urechile nu prea mai vreau sa am probleme cu ea, asa ca o stam putin cumintei pana se mai frumos afara.
geo_ionita spune:
AJUTATI-MA!
De ieri dupa amiaza imi curge nasul...nu stiu ce sa ma fac, nu ma doare nimic, nu e infundat dar imi curge si uneori simt nevoia sa merg la baie si sa scuip mucisori...imi cer scuze daca va fac rau spunand asta dar tb sa explic cumva.
Ce sa fac? Ca nu vreau sa imbolnavesc fata!!!Dati-mi un sfat !!!
Georgiana
mamica clopotelului Bianca Maria (25.12.2007)
Lala_D spune:
quote:
Originally posted by geo_ionita
AJUTATI-MA!
De ieri dupa amiaza imi curge nasul...nu stiu ce sa ma fac, nu ma doare nimic, nu e infundat dar imi curge si uneori simt nevoia sa merg la baie si sa scuip mucisori...imi cer scuze daca va fac rau spunand asta dar tb sa explic cumva.
Georgiana
Ia cateva doze de paracetamol sau nurofen. In felul asta protejezi si fata. Ambele sunt permise in timpul alaptarii.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
creem spune:
quote:
Originally posted by geo_ionita
AJUTATI-MA!
Georgiana
Eu racisem de-a binelea si cu muci, nas infundat si cu usturime in gat. Am luat oscilococcinum si in trei zile mi-a trecut, s-a ameliorat vizibil din prima zi, dar am continuat ca sa nu ma apuce iar.