Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (6)
Raspunsuri - Pagina 20
roxx spune:
salutari si de la noi!
n-am mai intrat pt ca m-am mutat la buni si acolo nu am net iar aks vin rar.
acum am intrat sa va salut, sa va pup.
noi suntem bine, azi am fost la control, bb are 6500 g si 58 juma de cm.
va pupam
Roxana de Luca Teodor (05.12.2007)
cum creste
www.flickr.com/photos/22025950@N06/" target="_blank">poze
xelanoimis spune:
Voi platiti ceva cand vine dr. acasa?
Noi am intrebat la prima vizita si nu a vrut sa ia nici un ban.
Daca n-am avut probleme de sanatate si la cantar am fost multumita de cum a luat in greutate, nu m-am mai gandit sa o chem.
Si nici sa mergem la cabinet nu mi-a venit, mai ales ca nu am iesit singura asa departe de casa, iar cand vine sotul nu e program.
Azi a fost vreme buna si ne-am aventurat mai departe, cam distanta de 2 statii pe bulevard, dar am avut parte de un adevarat slalom printre masini, borduri, gropi, canale, balti si mormane de zapada si mizerie. Nu odata a trebuit sa ies de pe trotuar, unde erau masini parcate pe doua randuri, fara loc sa treci printre ele. Ne-am intors dupa 2 ore franti de oboseala. Imi vine sa ma limitez la stradutele din jur, macar sunt mai putin circulate si pot sa o iau pe mijlocul strazii fara probleme.
adelamaria spune:
Mihuta, Cami, multumesc inca o data de sfaturi!
Sa stiti ca am mai alaptat si eu in pat, dar nu mi-e f. comod si intr-adevar stau cu teama sa n-adorm si sa pateasca bebe ceva. Acum cica doarme si gaza mea...cred ca pt 30 min daca am noroc...Afara azi a dormit 1 ora, dar ieri n-a inchis ochii...De asta zic ca nu pricep nimic...Iar cand intram in casa se trezeste instantaneu...Asta e!
Si noi ne pregatim de botez...Maine ne vedem cu nasii, mergem dupa invitatii...cand le-oi mai face pe toate si cu ce energie, habar n-am!...E tare greu si sa n-ai cu cine vorbi despre toate astea; daca spun sotului, imi propune in secunda doi sa o aduca pe mama lui sa stea cu bebe...si eu nu vreau! Daca spun mamei, ma simt aiurea ca parca o dezamagesc...Daca spun unei prietene, parca citesc in privirea lor ori neincredere, ori reprosul de genul "da' n-ai vrut tu copil?!?"...Iar cand va citesc pe voi pur si simplu ma apuca plansul...Parca mi-e si mai jena pt ca nimeni nu se plange...Va bucurati chiar si cand va e greu...Eu de ce nu pot?...De obicei ma remontez singura si uite asa mai trece o zi, dar nu pricep si pace de ce mi-e asa greu!...Mi-am dorit copilul asta cu disperare si il iubesc cum nici nu pot spune! Si atunci? De ce uneori simt ca nu mai pot, ca imi vine sa ma pun jos si sa plang...De ce nu pot sa fiu mama asa cum am visat? Fara lacrimi, bucurandu-ma de fiecare clipa langa minunea mea?...Da, stiu, e depresie si oboseala...Sper doar sa nu ma judecati si voi prea aspru...o fac eu destul...Oricum, azi m-a ajutat mult sa va "vorbesc"...Sper sa-mi revin mai repede...Inca nu stiu ce solutie voi alege...Poate ca intr-adevar o noapte sau doua micutza mea va primi lapticul in biberon...desi in sinea mea stiu ca asta nu va fi decat o solutie de moment...Poate ca se intampla minunea si se mai regleaza si ea cu somnul de noapte...Nu stiu...Oricum, va multumesc din nou ca ati fost langa mine!
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by anacami
Apropo, stiti cumva cand incepe postul Pastelui ?
Pe 10 martie.
Amira, Robert si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
mariussimiuc spune:
Adela,din cauza oboselii ti se pare ca este atat de greu.Daca ai pe cineva sa te ajute,chiar si soacra ,macar sa-l scoata pe bebe la plimbare si tu sa te odihnesti in timpul asta,ar fi pacat sa n-o faci.Ar fi pacat sa faci o depresie de toata frmusetea si e pacat sa nu te poti bucura de bebe asa cum ti-ai dori.
g24hit spune:
quote:
Originally posted by adelamaria
Mihuta, Cami, multumesc inca o data de sfaturi!
Sa stiti ca am mai alaptat si eu in pat, dar nu mi-e f. comod si intr-adevar stau cu teama sa n-adorm si sa pateasca bebe ceva. Acum cica doarme si gaza mea...cred ca pt 30 min daca am noroc...Afara azi a dormit 1 ora, dar ieri n-a inchis ochii...De asta zic ca nu pricep nimic...Iar cand intram in casa se trezeste instantaneu...Asta e!
Si noi ne pregatim de botez...Maine ne vedem cu nasii, mergem dupa invitatii...cand le-oi mai face pe toate si cu ce energie, habar n-am!...E tare greu si sa n-ai cu cine vorbi despre toate astea; daca spun sotului, imi propune in secunda doi sa o aduca pe mama lui sa stea cu bebe...si eu nu vreau! Daca spun mamei, ma simt aiurea ca parca o dezamagesc...Daca spun unei prietene, parca citesc in privirea lor ori neincredere, ori reprosul de genul "da' n-ai vrut tu copil?!?"...Iar cand va citesc pe voi pur si simplu ma apuca plansul...Parca mi-e si mai jena pt ca nimeni nu se plange...Va bucurati chiar si cand va e greu...Eu de ce nu pot?...De obicei ma remontez singura si uite asa mai trece o zi, dar nu pricep si pace de ce mi-e asa greu!...Mi-am dorit copilul asta cu disperare si il iubesc cum nici nu pot spune! Si atunci? De ce uneori simt ca nu mai pot, ca imi vine sa ma pun jos si sa plang...De ce nu pot sa fiu mama asa cum am visat? Fara lacrimi, bucurandu-ma de fiecare clipa langa minunea mea?...Da, stiu, e depresie si oboseala...Sper doar sa nu ma judecati si voi prea aspru...o fac eu destul...Oricum, azi m-a ajutat mult sa va "vorbesc"...Sper sa-mi revin mai repede...Inca nu stiu ce solutie voi alege...Poate ca intr-adevar o noapte sau doua micutza mea va primi lapticul in biberon...desi in sinea mea stiu ca asta nu va fi decat o solutie de moment...Poate ca se intampla minunea si se mai regleaza si ea cu somnul de noapte...Nu stiu...Oricum, va multumesc din nou ca ati fost langa mine!
Adela te inteleg foarte bine...eu de cand am nascut cred ca am dormit doua sau trei nopti mai mult de trei ore...de obicei 2-3 ore...si daca simti ca iti vine sa plangi fa-o...eu cand nu am mai putut am plans...m-am descarcat pe sot...si uite asa ...e greu dar trebuie sa putem de dragul lor desi noua ni se pare ca nu suntem asa cum ar trebui...tot inainte cu speranta ca in curand va fi mai bine !
felicici spune:
quote:
Originally posted by adelamaria
Iar cand va citesc pe voi pur si simplu ma apuca plansul...Parca mi-e si mai jena pt ca nimeni nu se plange...
Ar trebui sa-mi fie mie jena cand citesc postul tau ca eu ma plang daca la singura trezire de peste noapte a lui bb nu doarme imediat la loc si mai maraie o juma de ora. Nu pe forum dar in sinea mea ma plang ca sunt nereabdatoare sa ma culc la loc.
pentru ca esti o mama excelenta!
Lorena(19.12.2007)
Aralia spune:
Adelamaria, asculta sfatul lui Miha!!
Lasa pe oricine sa te ajute, ca altfel o iei razna. Si eu eram zombie in primele 6 saptamani, plangeam non stop si nu mai eram in stare nici sa gandesc bine. Eu sunt foarte rea de somn, nu ca fata s-ar fi trezit des, ea saraca se trezea de 2-3 ori pe noapte.
Si ia Calciu cu D3, amelioreaza starea psihica. Plus vitamine.
Mult noroc, sa dea Domnul sa-ti doarma puiul bine!
Alexia Diana
5 Nov. 2007
geo_ionita spune:
Imi poate raspunde cineva la intrebari:
Cum ii dau bebelinei COLIC BABY, ca pe cutie scrie sa pun 5 ml in apa ...dar cata apa? il dau pe tot o data? toata cantitatea de apa cu cei 5 ml?
Cine a folosit dezinfectant de rufe CHICCO si cum l-ati folosit?
Georgiana
mamica clopotelului Bianca Maria (25.12.2007)
mariussimiuc spune:
Georgiana,diluezi cei 5 ml de Colic Baby in putina apa cat sa bea o data sau in ceai.