Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (6)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

noi in parcul kisselef e aproape de amandoua....pe la str Banu Manta daca stii...

hihi cred ca am fost primele mamici care ne-am intalnit cu bb-eii!!!!!!!!!

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura10 spune:

si noi am fost la plimbarica si ieri si azi si am dormit bine in timpul si dupa ea. azi a dormit pana la 8 seara si acum astept cu nerbdare sa adoarma: suge suzeta dar ii tot cade din gura si plange cand o pierde si tre sa stau la panda ca sa i-o bag la loc...

azi am implinit 6 saptamani si astept cu nerabdare momentul cand va renunta la masa de la 2 noaptea... caci este obositor ca apoi vine la 5 alta. ai vosti bb au renuntat la masa de noapte?

a papat la san in seara asta 220 ml (ca noi seara ne cantarim caci in ultimul timp seara nu i-a ajuns laptele) nu mi-a venit sa cred, am zis ca e o eroare si l-am recantarit: tot atat. a luat 120 g greutate in 2 zile, sunt foarte mandra de el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Am facut si noi azi vaccinul. Acum stau si-l controlez non-stop ca sa nu faca febra. Eu nu am avut curaj sa intru cu el in cabinet. A intrat sotul meu cu el. Mi-a spus ca a plans foarte putin. Ce baiat curajos am . Ma rog la Dumnezeu sa nu faca febra.
Cu o saptamana inainte de a implini 2 luni avem deja 5.300 kg si 59 de cm. Sun t foarte multumita de cum a luat in greutate. Azi a mancat foarte mult: numai mese de 150 si 180. Eu cred ca se trage de la statul afara. Am stat 2 ore si la vaccin am iesit tot pe jos.
Nici la mine nu a renuntat la masa de noapte. mananca la 2-3 si la 5-6. E destul de obositor.
Sta cineva pe Teiul Doamnei sau in apropiere. Eu ma plimb in parcul de pe bd Lacul Tei, vizavi de Facultatea de Constructii. E un parc nou amenajat si foarte curat. Mi-ar face mare placere sa am partenere de plimbare cu bebeii .

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by slimatei
azi face lunitza...cred ca vrea sa sarbatoreasca

La cat mai multe lunite inainte!

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicici spune:

quote:
Originally posted by Laura10

azi am implinit 6 saptamani si astept cu nerabdare momentul cand va renunta la masa de la 2 noaptea... caci este obositor ca apoi vine la 5 alta. ai vosti bb au renuntat la masa de noapte?

Tudor-Matei 11 Decembrie 2007

Laura

Fetita mea are 5 saptamani si de saptamana trecuta se trezeste doar o data pe noapte. Aseara de exemplu s-a culcat la 23, s-a trezit sa manance la 4.30, a readormit la 5 si acum doarme. Dar eu sunt ingrijorata. Mi se pare prea mica pentru programul asta mi-e tare teama sa nu fie bolnavioara, azi am sa sun pediatra. Cand s-a trezit la 4.30 azi noapte eram foarte stresata ca poate s-a mai trezit si mai devreme dar nu am auzit-o eu....
Mai are cineva copilas atat de mic care sa se trezeasca doar o data pe noapte?

Lorena(19.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicici spune:

In legatura cu plimbarea eu am o mare problema. Locuiesc in centru, in spatele restsurantului Horoscop din pta Unirii. Este foarte poluata zona. Cand plimnarile erau scurte nu aveam incotro si ma plimbam pe stradutele cu case din spatele seminarului teologic sperand sa fie aerul mai curat. Cand veneam de la plimbare fata mea nu mai dormea pana seara si era tare maraita. Duminica am profitat de tati si am mers cu masina pana in Cismigiu. Intorsi acasa Lorena a tras doua somnuri lungi si linistite cu pauza de masa intre ele. Deci am zis sa fac un efort sa o duc in parc si in timpul saptamanii. Zis si facut.... luni am plecat spre cel mai apropiat parc (Carol)...nu pot sa va explic ce stres a fost drumul pentru ca nu se poate circula pe trotuar...si la intoarcerea din parc am ne-am umplut plamanii la loc cu gaz de esapament. Ieri am zis sa nu repet greseala...hai pe dealul patriarhiei ca e mai sus, e departe de sosea si sunt multi copaci in jur....dupa ce ca i-am adus copilului stomacul la gat din cauza pantei (caruciorul nu are manere reversibile) mai era si piatra cubica pe jos...ajunse in varful dealului nu am mai vrut sa o zdruncin asa ca plimbarea s-a transformat in stationare. Astazi nu stiu unde sa ma mai duc iar de maine instaleaza tati scaunul de masina si am sa merg cu masina pana la orice parc voi dori. Sa vad cum o sa ma descurc cu carutul si daca va sta fata cuminte in scaunul de masina.

Lorena(19.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

mneatza puturoaselor ! ma duc sa mai trimit niste poze pe mail (vorba vine „ma duc„...)

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumi_b spune:

Salutare mamici!

Noi de cateva zile avem un super program in sensul ca dupa masa de la 4-5 noaptea nu se mai culca, iar eu sunt terminata de somn, dorm pe mine. Eu credeam ca atunci cand mai cresc renunta la mese si nu la somn. Si ca totul sa fie minunat nu mai mancam la 3-4 ore ci la fix 2 ore, parca are ceas.

Luminita si Stefan(10.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumi_b spune:

Tot noi!
Voi ce le faceti la bb care nu dorm ? Problema este ca el nu plange daca sta in brate, dar nici nu doarme ziua decat cat sta afara 2-3 ore pe zi.

Luminita si Stefan(10.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

quote:
Originally posted by felicici

quote:
Originally posted by Laura10

Tudor-Matei 11 Decembrie 2007

Laura

Fetita mea are 5 saptamani si de saptamana trecuta se trezeste doar o data pe noapte. Aseara de exemplu s-a culcat la 23, s-a trezit sa manance la 4.30, a readormit la 5 si acum doarme. Dar eu sunt ingrijorata. Mi se pare prea mica pentru programul asta mi-e tare teama sa nu fie bolnavioara, azi am sa sun pediatra. Cand s-a trezit la 4.30 azi noapte eram foarte stresata ca poate s-a mai trezit si mai devreme dar nu am auzit-o eu....
Mai are cineva copilas atat de mic care sa se trezeasca doar o data pe noapte?

Lorena(19.12.2007)

Fata mea are acum 2 luni si 18 zile si doarme de la 23:30 pana la 8:30. Nu am trezit-o niciodata sa-i dau de mancare si nici nu recomand. Pana la 1 luna s-a trezit de 2 ori pe noapte pentru papa, de la 1 luna la 2 cam odata pe la 4:30-5 si acum gata cu trezitul de noapte. Si e foarte sanatoasa si mare ( are 6600 g si 64 cm ).
Eu consider ca bebele stie el ce face, daca ii e foame plange zdravan. Si nu cred ca nu te-ai trezit tu, instinctul matern nu te lasa sa dormi daca iti plange copilul.
Va pup si sanatate multa!

Alexia Diana
5 Nov. 2007

Mergi la inceput