Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (6)
Raspunsuri - Pagina 10
vali_delide spune:
Buna ziua,fetelor!
Si eu cam rarut la scris, de citit sunt la zi, dar nu mai am timp si de scris.De o saptamana ma lupt sa ajung sa o alaptez exclusiv pe printesa, aproape am reusit...adica in 5 zile i-am dat completare doar de 3 ori, cu un total de 90 ml. Buburuza mea e activa dimineata, e si maraita, si colicoasa.Ieri a venit si la noi dr. pediatru, din pacate nu am avut cum sa o cantarim, doar a masurat-o (are 58 cm ).
Gabitz, sar'na mult!
Adina,felicitari ca ai reusit, ma bucur mult pentru tine si te admir f. mult pt. ambitie.
Stefania, ce faci? Ce face micuta Stefania?
Dany2007, sunteti bine?
De Irina nu aveti cum sa aflati ceva?Fetele din Spania?
AncaD, felicitari pentru micuta crestina! Ai reusit sa gasesti pediatru? Sau ti l-a recomandat si tie Gabi? E super de treaba, noua ne-a placut tare mult!
Erika, pupici lui Angi,ma bucur ca e bine!
Roxxy, bafta la vaccin,pupam puiutul, sa nu-l doara!
Mihuta, si eu am aceeasi problema,ma doare capulsi nu pot dormi de oboseala.Bine macar ca si-a facut oarecum un program, macar cateva ore pe noapte tot le dorm,chiar daca sunt in reprize.Mai tineti minte cum ne plangeam la odisee ca nu ne lasa burticile sa dormim? Eh, unde o fi somnul ala?
Lixa, sanatate si pupici puiului tau!
Alina, si eu imi faceam probleme de genul asta, cum imi dau seama daca are ceva, sau de unde stiu ce sa-i fac. Ieri i-am povestit dr. ce si cum si mi-a zis sa stau linistita, pt. ca instinctul imi va spune atunci cand ceva e in neregula!
BB ,ai dreptate cu Vigantolul, si mie mi-a zis la fel dr., ca nu trebuie schimbat.
Fata mea a dormit exact cat am scris eu...fug sa-i dau tzitzi si iesim la plimbare. Pupici la mamici si bebici!
Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007)
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">printesa roz
Vasari spune:
Buna tuturor!
Vali, felicitari pentru perseverenta si ma bucur ca sunteti bine.
Mihuta, si la noi e la fel cu impinsul intr-o manuta. Pana acum nu a reusit nimic, dra cred ca nici nu are sanse asa devreme. Am impresia ca este mult prea grea pentru manuta ei. :)
Alina si Maria - 3 NOV 2007
dany26 spune:
ank83 , sandutza si ellis mersi mult de raspunsuri!!!!
sanduta mda ma tot bate gandul sa ii schimb laptele dar dr nu vrea si nu stiu cu care sa il schimb....care o fi mai usor pt digestia lui.....
ank83 ce lactoza i-ai dat???aia de la humana???
bb Yasmi voi cu kk gata nu mai aveti pb??
felicitari fetelor care reusesc si se lupta sa alapteze exclusiv....eu ii dau 40-60 ml lapte san la fiec masa si ii consider ca o licoarae miraculoasa sau ca un vaccin bun, cum ziceau 2 fete de aici!!!!
bravo voua vali!!!
COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007
gabitz78 spune:
vali - cu placere!
dany - nu te necaji...nici eliza mea nu suge mai mult, eu deja m-am resemnat si m-am "imprietenit" cu pompa!
eliza tot nervoasa, baloseste la greu, tot timpul sta cu mana in gura...eliza face transee, ea doarme numai pe burta si incepe sa misune in jurul axei sale!rade cu hohote, gangureste si ii place mult caruselul.
pupici dulci tuturor.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by dany26
bb Yasmi voi cu kk gata nu mai aveti pb??
14 Noiembrie 2007
dany nu mai avem de mult pb. face singurica o data pe zi sau o data la doua zile! voi??
fetelor vad ca spuneti ca nu va dorm bebei ziua, a mea doarme mai bine decat cand era mica, dupa 2-3 ore de activitate baga 1-2 ore de somn, iar seara de la 22-23 pana dimineata la 4-5 face nani, apoi papa iarasi nani, iarasi papa pana pe la 11!! si pt ca nu imi papa de seara pana dimi , dimineata imi papa din 2 in 2 ore!!!
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007
dany26 spune:
noi la fel....nu am reusit nici cu sucul de morcovi deci nu ii mai dau....doar prima zi cand i-am dat a facut singur atatba mai mult de 2 sapt face f tare si la sf mai moale...dar cu termom...nu singur...Oare la voi ce a mers cel mai bine?suculetzele nu??
bb meu doarme cam 3-4 ore ziua....iar noaptea de la 23.00 pana pe la 5....apoi de pe la 6.30 pana pe la 10 dar multe din reprizele lui de somn sunt si cu "scancete", "se foieste", etc
14 Noiembrie 2007
sanduta spune:
Buna ziua
Nu am mai intrat de cateva zile din cauza ca suntem foarte plangaciosi. Sincer, daca stiam inainte ce tipuri de plansete are acum pot sa spun ca nu stiu nimic. De cateva zile nu-i mai convine nimic si se apuca si plange, adica mai bine zis tipa de ne rupe urechile. Si pe deasupra transpira cand plange de trebuie sa-i schimb toate hainutele de pe el .
Bineinteles ca soacra mea a venit cu tot felul de idei: sa-l fac cu uscatorul de par pe burtica (eu il fac de foarte mult timp cand are colici, dar ce ea a fost interesata sa afle), sa ii dau ceva pt colici (de la 2 saptamani saracutul tot ia pentru colici, dar nu avea colici) si cand i-am spus ca toate astea le-am facut s-a suparat pe mine. Si atunci a spus ca da asa suntem noi astea mai tinere nu acceptam ajutorul celor mai batrane. Asta nu e tot. Pe cand s-a linistit ieri ea sa-l ia in brate si eu nu si nu si ea da si da, i-am spus ca o sa planga. Ea ca nu o sa planga si i l-am dat. Intr-un minut s-a apucat de plans de mi-a luat 1 ora sa-l linistesc. Atunci imi venea sa urlu de nervi. Bineinteles ca sotul este invizibil in momentele astea
Trecand peste toate astea vad ca azi doarme bine. Dupa 1 - 2 ore de stat treaz trage un pui de somn de c-am tot atat. Azi a decursc bine, pana acum , fara plansete.
In legatura cu jucariile. Al meu le tot zambeste dar in rest nu prea tinde sa le atinga. Caruselul e o ocupatie de circa 20 minute dupa care ne plictisim. Mama e sursa de distractie pt noi cat mai rezista si ea. Mainile si picioare au o frecventa de miscare de nedescris, mai ales cand vrea ceva. Daca il tin de manute si il ridic in sezut isi tine capul f bine. Vrea tot timpul sa fie plimbat pe umarul cuiva sa poata privii tot, deci de pe stape nu e bine de nici o culoare.
Ne plimbam 1 pe zi intre 2 si 5 cat de lunga plimbare. Doarme in primul minut in care iesim din casa.
Voi ce vaccinuri ati cumparat??
Sanda si voinicul ei, Cezar Rares
Lala_D spune:
Ne-am motorizat si cred ca am gasit remediul la colici !! I-am luat lui Andrei leagan electric " Graco Silhouette " . Doarme in el de uita de durerea de colici . Sa vad la noapte daca functioneaza .
Asta-i masinaria iar la poze am pus un Andrei adormit bustean in el .
http://www.bambino.co.za/gifs/products/swings/gracoswingparis.jpg
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
lixa spune:
vali, felicitari pentru perseverenta in alaptat! Tinem pumnii pentru alaptare exclusiva.
sanda, te inteleg cu soacra.. Noi suntem vecini cu socrii si soacra-i pensionara, si seamana la sfaturi cu a ta . Daca ar fi dupa ea, ar trebui sa-l imbrac in 3-4 straturi de haine albe, infasat cu o patura groasa si sa nu-l scot afara pana in vara. Aaa, si sa nu uitam, cu cel putin o caciulita pe cap. Asta ca sa fac rezumatu
Lala, felicitari pentru solutia anticolici! La cat mai multe nopti linistite in leagan
Alexandra si Catalin (04.12.2007)
Poze
Vasari spune:
Lala, lasand la o parte utilitatea arata super si e si foarte dotat!
Ce parere aveti de spatiile de joaca? A cumparat cineva? Eu as vrea sa-i cumpar saptamana asta unul, mi se pare un mod foarte frumos de petrecere a timpului, nu? www.toyz.ro/centre-activitate-locuri-de-joaca-bebelusi/" target="_blank"> Astea imi plac cel mai mult, in special Creatorul de melodii.
Alina si Maria - 3 NOV 2007