Fulguleti de nov-dec-2006 (142)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Stiam eu ca am uitat pe cineva!
DeeaA, pana acum o saptamana dura maxim 10 minute pana golea bibele de 200 ml. S-au dus vremurile alea! Acum mai suge, mai studiaza biberonul, mi-l mai intinde mie, mi-l arata pe Donald pe perete, iar mai suge si ne intindem cam 20 de minute. Uneori mananca doar jumatate din cantitatea de lapte.

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

monicabb bine ai revenit. e posibil sa fie de la dinti. ca sa poti intarci fara chin ar trebui sa-l obisnuiesti si cu bibe seara. incet si cu treaba buna o sa o faci si pe asta. daca vrei mai multe detalii despre intarcare scrie-mi pe pm.
deeaA la noi bautul din bibe dureaza cam 5 min. nu am cronometrat niciodata, dar zmeul cand se apuca de o treaba nu se lasa pana nu o duce la bun sfarsit. sper sa ramana asa toata viata.
el laptele il bea cu tetina 1-2-3 de la avent.
danutz imi pare tare rau pt. prietena ta
dandusa la multi ani pt. fratele tau.
si eu din noiembrie ma tot duc la analize, dar inca nu am ajuns.

kokorina .



Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

teutz ma bucur ca si la tine tine faza cu cantatul.

Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici!
multumesc mult pt rasp.....nu ma asteptam la atatea.
bambo in urma povestii tale cu bambo la mall, am fost si noi cu dani aseara, la cumparaturi, a fost o nebunie. cum se vede ca a crescut. am intrat. si s-a oprit....si s-a uitat in sus si in stanga si in dreapta. si la oameni. am mai facut 2 pasi. si iar s-a oprit. si iar a studiat. vreo 10 min tot asa. dupa aceea unul proba haine si unul fugea dupa el prin magazine. a fost o nebunie. si dani a ajuns acasa vesel si frant de oboseala. la kidsland n-am fost....mi-e cam frica iarna.
dianocica uite ce mi-ai scris tu ieri:
6. pliiiiiiiiiiz nu fi suparata, uite, o te coafeaza?
iti scriu si eu acelasi lucru azi.
ritualul de adormit pana acum 2 sapt: baie pe la 21.30, masaj, imbracat, spus rugaciunea, laptic la el in patut, suzeta pe langa el.....isi bea lapticul dupa care isi lua suzeta si baga somn. acum totul la fel, cu exeptia somnului, dupa ce bea laptele se ridica in picioare si maraie sa vina cineva. acel cineva il ia din patut, il aseaza pe patul mare si dupa caz dani adoarme in 3 min sau 30 min. dar niciodata nu s-a dat jos din patul mare, sta si se agita pe acolo pana isi gaseste pozitia.

desi am zis ca nu ma mai bag in conflicte uite nu ma pot abtine. de ce nu putem accepta ca suntem diferite? si noi adultii, la fel ca si copiii? de ce nu putem accepta ca cel de langa noi are voie sa aiba o parere diferita de a noastra? de ce trebuie sa ne straduim sa il convingem ca ceea ce credem/facem noi e adevarul absolut? de ce trebuie sa se ajunga la cearta de la opinii diferite???? eu nu cred (ACUM) ca mi-as putea alapta copilul pana la 4 ani (pentru ca de mica nu mi-a placut cand vedeam copii mari venind la mame si zicand tzatza.....am ramas cu un pitic pe creier). dar, daca dianocica sau orice altcine crede asta si vrea sa faca asa si crede ca e bine pentru ea si mai ales pentru copilul ei cine sunt eu sa o contrazic. sincer, nu am citit nicaieri ca nu e bine sa alaptezi pana la 4 ani. sunt sigura ca orice mama (mai ales una gen dianocica care pune MEREU nevoile copilului ei pe primul loc) daca ar vedea si simti ca laptele ei, la un moment dat, nu mai este suficient pt copil ar renunta la alaptat. asa ca parerea mea e sa nu ne mai facem arici de la ori ce vorba spusa in contradictie cu parerea noastra. pentru ca, sunt absolut convinsa, ca dianocica va spune ceea ce crede indiferent de ce scrie in fata, pe primul rand, la membru. iar pt asta eu o admir.

iar m-am lungit, desi sincer, nu asta era intentia mea. oricum eu va pup din inima pe toate (indiferent de culoarea politica vizavi de alaptat ) si un special pt kokorina si !

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziggy spune:

Am intrat repede sa va pun o intrebare legata de umidificatoare.
Voi la ce umiditate setati umidificatorul? Eu l-am setat la 60% si azi dimineata Calin parca avea mucisori. Credeti ca poate face muci si de la umiditatea prea mare? Sunt intr-o ceata totala. Abia l-am cumparat si ma intreb daca functioneaza bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

Madaluta, super-extra faine pozele de la Paris...bravo voua....m-ai omorat cu Parisul tau, vreau si eu...

Teutz, de ce nu te-a multumit parerea dr? si eu zic ca e posibil sa fie de la para mancata..copiii se oparesc rapid, Octavian se oparea si fara sa pape citrice sau para, DUmnezeu stie de ce..da, mai, Reviken, stiam eu ca trebuia sa mai zic ceva..e f bun si revikenul, dar la noi a functionat doar o perioada, apoi nu stiu de ce nu mai treceau cu reviken si am trecut la Triderm...pupam funduletul rosu al Alexiei!...felicitari pentru perseverenta cu adormitul singurica!vad ca deja ai si rezultate

Laura, esti o scumpa ca de obicei, dar nu e vorba de faptul ca ne spunem parerile ci CUM ne spunem parerile,modul cum o facem!capisci?

iar ne-am trezit pt tz de 20 de ori azi-noapte, acu doarme dus si eu bantui prin casa cu cearcanele dupa mine!


va arat si cateva pozici de ieri de la intalneala




Alina,mami de Mihnea-Octavian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
Originally posted by Ktrinel

ruxandra. am vazut la tv zilele astea ca a venit o instructoare - campioana de tango in ro la buc si se fac cursuri ...despre asta e vorba ?

Nu stiu daca e campioana sau nu.. cred ca este o impatimita a tangoului care doreste sa impartaseasca aceast miraj si altora.. am citit c-a predat tango si in creierii muntilor, la cabana Podragu din Fagaras.

Donia

Danutz.. off ce veste. Nici nu stiu ce sa mai spun.. daca mai e ceva de spus..

Monica.. ce frumos ai povestit tu despre Dragos. Si asa bine pricep cu ..pana nu vad nu cred. Ti-am zis ca ieri mi-a facut si Grigore bucuria.. a facut cativa pasi singurel spre mine. Da noi o luam catinel, catinel.

Madaluta.. frumosi mai sunteti.

Dandusa nu prishep .. legatura dintre tigara si analize??

Ziggy, noi n-avem umidificator; doar tavi cu apa. Eventual sa dai caloriferul o idee mai incet?!


ritualul de seara:
- la orele 20,40 ar tb sa ne indreptam spre baie, pregatit apa, dezbracat.. se joaca in apa pana spre 21. Urmeaza stersul (tati), cremuitul (eu), imbracatul in body+pijama (tati). Cat timp il imbraca eu ii pregatesc biberonul de lapte, pe care i-l dau apoi cuibariti fiind amandoi intr-un fotoliu.. cu lumina difuza in jur, ecranul de la pc inchis.. ne rasfatam numai cu muzica linistita de la radio. Biberonul dureaza cam 5 minute. Apoi ne mai dragalim un pic.. (nu mai vrea neam sa-mi adoarma la biberon.. .. asa dulce era cand se intampla.. ). De cele mai multe ori il astept sa ragaie. Apoi ne ridicam si ne indreptam spre camera lui. Trecem prin bucatarie si ne luam la revedere de la Matei care de obicei este la masa. Ajunsi in camera lui il introduc in sac, mergem la geam.. ne uitam cum toti copiii cuminti is deja la culcare dupa ce-au baut lapticul, le facem si il pun pe burta in patut. Grigore isi ia prietenul de pat in brate si eu ii dau drumul jucariei muzicale. Ies din camera. E cam 21,20-21,30. Noapte buna.



Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Neatza,
De cateva zile Rares refuza sistematic bibele de seara. Ultima masa o are in jur de ora 6 seara, consistenta, de obicei cereale si iaurt cu fructe sau mamaliguta cu branza si smantana si iaurt separat...cantitate...un castronel plin ochi (200-250g) iar iaurtul de 200 g.
Nu stiu cum sa o interpretez...incearca oare sa-si scoata ultima masa? E cazul sa-i decalez celelalte mese? Nu ar fi nici o problema daca nu s-ar trezi foarte devreme (in jur de 6 dimineata) evident, de foame!
Ceva idei?
Desiree, eu as vrea sa ma vad cu voi in parc cu multaaaaa placere, numai ca nu pot decat in week-end...restul timpului sunt la job!
Aka, Deea, Monica, Eri_ka si oricare alte fete vietuiesc prin minunatul Titan, daca doriti o intalneala in week-end in parc...sunt dispusa oricand!
La multi ani KOKORINA! Sa-ti fie dulce viata si harbujeii sanatosi si voiosi ca mamica lor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=114580&whichpage=1

imi pare rau ca gandesti asa, diana; nu uita insa ca fiecare om are dreptul la propria parere, si daca acea parere nu coincide cu a ta, nu e musai ca acea persoana sa nu fie un parinte bun. iar a-ti iubi copilul inseamna printre altele si sa iei niste decizii pt el, pt ca la varsta asta nu stie sa aleaga de unul singur. sunt convinsa ca daca ii dai o doctorie si copilul o refuza, asta nu inseamna sa nu mai urmezi tratamentul prescris de medic, doar pt acel copil a refuzat la un anume moment aroma de capsuni a respectivului medicament si prefera un altul cu gust de portocale.
e doar un exemplu, dar gandeste-te ca in relatia dintre copii si parinti, acestia din urma sunt adultii, si ei trebuie sa dea dovada de discernamant. daca prin rationamentul asta dau dovada ca nu sunt potrivita sa cresc copilul, sau ca nu il cresc cum trebuie, pt ca nu il las sa faca ce il taie pe el capsorul, atunci imi asum vina.

chris + alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Deci, arici peste arici…. Dar vom trece noi si peste astea.
Danutz, imi pare tare rau de prietena ta . Acum inteleg si de ce aveai asa o voce la telefon. Nici nu vreau sa ma gandesc, tu stii povestea mea. Sa ne dorim sanatate, pentru ca este atat de importanta.
Donia,
Monica, bine ai revenit… chiar daca in acest moment un pic mai tensionat… dar trece si el, eu sint sigura de asta
DeeA, sta frumos pe spate cu capul pe omida de 2 metri si il bea….. pe la sfarsit mai lasa cat o picatura si ii iau bibele ca altfel se joaca cu tetina.
Ktrinel, daca nu stiai, aseara am jucat hochei impreuna…. Si erai mai buna ca mine. Chiar am visat fain…. Acum sper sa nu fi super obosita cand te trezesti
Madaluta, frumoasa vacanta……. Si cred ca ti-a fost greu fara Darius…. Data viitoare va fi o vacanta in 4.. si mai minunat. Acum voi viziona si pozele
Dandusa, sa-ti traiasca fratello. Aoleu.. analizele obligatorii… ca mi-ai amintit. Tata se pare ca a aruncat plicul…… dar sper sa ma trimita med. de fam. din Cluj
Kokorina, LA MULTI ANI!!!
Teutz, sper sa fie mai bine astazi funducul printesei.
Ziggy, nu detin umidificator dar parca optimul era undeva intre 40-60%.
Ruxandra, si Luca a pornit catinel, catinel. Sa vezi acum cum este… aseara l-am pierdut prin mansarda. Nu mai stiam unde este. Il lasasem in patru labe departe de mine, m-am dus sa-i pun apa de laptic la incalzic si nu l-am mai vazut. Domnul Luca era in spatele meu. Nu am vazut, nu am auzit cand a venit. Asa ca seara avem circuit F1 in jurul patutzului, pana la masina de spalat, apoi bifeaza usa metalica de la intrare, apoi iarasi, si iarasi.. asa vreo ora pana obosesc eu
Ritual de seara
De vreo saptamana am mutat baia la 20.00. Jucat in scaunel in cabina de dush, sters, cremuit apoi lupte Greco-romane la pampers/imbracat… , Zen 5 minute ca sa imi recapat fortzele cat sta in pat si eu ii fac bibele de seara, de obicei bea singur bibele dar il mai iau si in bratze, cand vrea sa stea, doar lumina de la veioza aprinsa, muzica in surdina, termina bibe, mers la desenele de pe pereti… pupam, tai-tai, nani-nani, pupat Luca (cu fortza) pus in pat si gata… uneori se mai arunca in toate partile dar tot adoarme…..
Sper sa mai apuc sa revin astazi dar nu cred ptr ca urmeaza sedinte si teren vreo 3 ore.
Va pupicescYagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput