Parinti AP

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

dianocica, o pt deschiderea subiectului!
semnez si eu condica, desi sunt mai moderata in aplicarea AP si o fac mai mult instinctual, ca nu prea apuc sa ma documentez... si ca alte fete, despre AP si ce inseamna de la gazella am aflat, asa ca am o si pt gazella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cllaudia spune:

Mai Dianocita, de ce nu faci tu o lista in care sa le incluzi pe toate fetele care au " semnat" ca adepte AP. Nu de alta, dar eu sunt indecisa, nu stiu inca daca metodele invocate acolo sunt cele mai bune, si nici nu imi vine sa iau toate raspunsurile la rand si sa numar cate fete sunt deacord cu tine. Asa daca as vedea ditamai lista poate m-as convinge si eu mai usor, ca doar nu o-i gandi eu bine si restul gresit.Hai, spor la treaba, daca faci mai multe rubrici pe mine poti sa ma treci la "indecisi", sau la " in cautarea metodei potrivite in educarea copiilor".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Noe, pai ai rezistat eroic, cum adica sa nu alaptezi> ptiuuuu.ce oameni!mie la 23 de ani si-o luna mi-a fost cam frica de Sofia insa....cred ca asta simte ea acuma.

Monica, prin situatia ta am trecut si eu cand am lucrat acasa...e f f greu.Si eu cum intram pe usa trebuia sa fiu la joaca...ajunsesem sa-mi cumpar un sandwich in oras ca sa vin cat de cat hranita acasa! copiiilo nu le pasa ca noi vb la telefon, ne vor pt ei, in mod normal artrebui sa inchidem telefonul si sa spunem: nu pot vorbi, trebuie sa ma ocuop de fetita mea.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patou spune:

ma bucur ca ati deschis subiectul, ca obosisem si eu sa vorbesc/intalnesc numai mamici care-si "educa" copiii (ca sa nu mai zic ca eu mi-am alaptat baietelul la cerere pana dupa 3 ani jumate -va dati seama ce replici as fi primit daca as fi spus cuiva :)

Nu cunosc mai multe despre AP (in afara de ceea ce-am citit la acest subiect), dar cred ca ma pot considera ca fiind adepta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

pfua..ce ma bucur ca nu suntem doar mamici, amoga bine ai venit!

monica bataia e o metoda de refulare. a noastra. pt copil e 0. daca ai luat bataie vreodata incearca sa-ti amintesti daca nu cumva asta te facea sa-ti spui ca sigur vei mai face. nu iti simteai parintii slabi?

citeam odata aici pe dc, povestea unei gravidute. care zicea ca avea mom in sarcina in care era un car de nervi, data peste cap de la hormoni. si cand a avut o criza din asta, de-i venea sa-si bata sotul, acesta a venit la ea, a luat-o in brate, a tinut o strans si i-a spus cat de mult o iubeste. mom in care ea a inceput sa planga si si-a dat seama cat de puerila si de fara rost era reactia ei. asa m-a impresionat povestea asta. daca o citeam intr un ziar ziceam ca e facatura , ca e prea frumos sa fie adevarat...(sincer, cam e de formula as , iar la cat de inspirata sunt eu in dimineata asta suna a...libertatea ))si stau si ma gandesc cateodata cand ma cert cu hazbandu, daca ar reactiona asa cand eu am crizele mele de PMS, totul s ar termina mai repede si mai frumos si apoi ma gandesc ca mi ar zice du-te in dormitor si revino cand iti trece pai cred ca l as casapi adica nu cred..sigur pai ma umplu de nervi daca iese din camera...dar sa ma dea pe mine afara...

asta e ceea ce m a determinat pe mine sa nu iau nici o secunda in considerare o asa tratare a problemelor cu d. la tine tre sa fie muuult mai greu. daca eu care stau acasa toata ziua cu d, imi fac nervi pe forum cateodata si imi diminuez oarecum rabdarea pe care o am cu d...sa am o slujba..mi s-ar parea imposibil. tocmai pt ca el trebuie sa fie pt mine primul. nu nervii din alta parte sa-i aduc acasa (ca io si am ) ci invers..de asta cred ca si vorbeam de 'marea tampeala'.

ziceai ca tu te ai lungit? io-te aici placinta...

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda

Mergi la inceput

claudia mai stai pe tusa. citeste ce se discuta, poate o sa mai pun niste linkuri. s-ar putea sa descoperi ca-ti place printre puscariasi nu te obliga nimeni sa te hotarasti acum.

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda

Mergi la inceput

noe
zici ca te studiaza in timpul spectacolului? si ce ar vrea? sa vada ce te supara sau ca o iubesti si cand e rea? eu cred ca tot trebuie s-o convingi cumva ca sunt lucruri mai interesante de facut. si ca, evident, o iubesti neconditionat

diana si david 03.12.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna dimineata,sunt la cafea si deja hop p-aci.
CLAUDIA buna ideea cu lista ...
SABINA da ar fi ideal sa potzi trai asa: "copilul meu e cel mai important,acum ne jucam" si sa trantesti telefonul in nas eventual patronului care te suna acasa dupa program Da' chiar as vrea sa vad cum se face asta si in practica,nu doar in teorie.Si evident in conditiile in care esti intretinatorul familiei si depinzi de serviciul ala . Eu sunt de acord cu AP asta,dar la doi ani cat are acum fetita mea consider ca intelege ca "acum nu se poate" .Dar de multe ori ,desi intelege,nu vrea sa inteleaga sa astepte 2 minute ... intr-un fel o inteleg ca si eu sunt nerabdatoare rau,vreau totul in clipa aia si tampesc de cap cand vad cum se misca husbandu' tango cand ii zic sa faca ceva
DIANOCICA ma bucur ca "te-ai lungit" si tu,ca imi place cum scri.Stiu ca bataia e metoda noastra de refulare.Cat despre daca am fost batuta cand eram mica ,chiar nu tin minte deloc deloc ,desi am alte amintiri chiar de pe la 2 ani.Si desi stiu sigur ca oi fi primit si la fund cand si cand, ca si Dianei ii mai da buni acum la fund tot asa rar de tot si daca face o boacana mare. Deci n-am sechele psihologice Cand am crescut,deci dupa 14 ani parca mi-a tras mami de vreo doua ori cate o palma peste gura cand l-am dracuit pe frate-meu cu 5 ani mai mic - de fatza cu ea - greseala Si tati nici atat,eventual tot asa,cand eram mare deja si ma certam intens cu frate-meu, isi mai iesea din sarite,lua florile de plastic din vaza si ne mai altoia la nimereala in timp ce noi fugeam in jurul mesei .Asta tot raar de tot si nu pot sa o consider bataie , nici nu stiu cum ne suporta la ce prostii faceam si ce gura aveam
Gata ma retrag la munca ,ca mama denaturata cum sunt ,inca am "al doilea serviciu" si acasa,.Si cum in perioada asta in contabilitate e jale,in WE mami o ia pe Diana sa doarma la ei,ca sa pot eu dormi dimineatza mai mult macar sambata si duminica.Deci pana pe la 12-13 cand mi-o aduce acasa,am program de contabilitate (si fiind la PC implicit mai bag un ochi prin zona )

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIA MEA
" Fiecare om pe care il întâlnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

Felicitari dianocica pentru deschiderea subiectului

Am aflat despre AP de la dianocica...mi/a trimis un link, mi/a precizat de mesajele gazellei, ca trebuiesc citite cu atentie, ca sunt oarecum mai grele...am citit o data...priceput jumatate ...am reluat...si m/am desteptat...pai asa fac si eu: o iubesc neconditionat, o dragalesc, ma joc non/stop cu ea, am asteptat pana a fost pregatita sa stea in fundulet, sa se ridice in picioare, sa mearga, si cand a reusit, a fost o fericire enorma si pentru noi, dar mai ales pentru ea...pai nu/i asa de greu cum pare, trebuie doar sa ai multa rabdare si incredere in tine si copilul tau...
Ma intereseaza si pe mine cum va descurcati cu 2 bbi, asta in ideea in care vreau neaparat inca un copil si chiar mi/ar prinde bine niste sfaturi, de ce nu experiente, sa fiu pregatita pentru atunci cand voi fi mamica pentru a doua oara...
Problema bataii o avem si noi, adica daca nu/i dai ce vrea, si e la tine in brate...pac! te/a pocnit, si se si incrunta...si are doar 1 an si o luna Deocamdata procedez asa: ii pup mana, o musc de degetele, ii fac draga/draga ei, apoi mie, si uita, ma pupa si ea si gata...a trecut. Sunt convinsa ca , o data cu trecerea timpului, nu mai merge asa, si atunci va trebui sa gasesc o alta solutie...
Acum va las...am o alta prioritate...o masea ce ma sacaie de cateva saptamani ...

Flore Alessia Liane (16-12-2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oliv75 spune:

buna fetelor,
eu am crescut intr-o familie unde cultul copiilor era prezent in toate formele posibile, am trait mereu cu ideea ca noi (eu si fratele meu) suntem prioritatea nr.1 in familie, toate actiunile convergeau spre educatia si satisfacerea poftelor noastre, in masura posibilitatilor, binenteles. Poate pentru ca am copilarit intr-o alta vreme (inainte de 89) nici poftele nu erau exagerate, ca n-aveai de unde alege si nici prea multe cai de informare nu existau. Si atat timp cat acum am simtul umorului foarte dezvoltat, consider ca n-am ajuns rau Cu fetita mea cea mare suntem prietene, ne mai si certam, dar in cateva minute ne impacam spunandu-ne reciproc ca amanadoua suntem stresate(ea de scoala, eu fiind housewife acum). Sotul cand vine acasa, dupa ce manananca, face pe maxi-taxi cu bebe, il plimba in brate, iar el, ne zambeste strengareste fiind la inaltime.
In privinta somnului eu am dormit cu bunica, apoi cu mama in pat pana cand la un moment dat am dat-o afara din camera pentru ca adormea inaintea mea si ma plictiseam. Asa am facut si cu fetita mea cea mare, n-am considerat niciodata o povara faptul ca pentru o perioada, a vrut sa doarma cu noi in pat. Chiar si acum mai doarme cateodata si asa frumos ne spune ca ne iubeste seara la culcare. Bebe e mai independent, asa a vrut el, doarme toata noaptea la el in patut. Acum tb sa plec. O zi buna tuturor si ce sa zic...fain subiect

Mergi la inceput