LMA Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (277)
Raspunsuri - Pagina 4
Florinini spune:
Da Maraki, si abia au trecut 3 luni...si daca nu raman gravida mai repede...ma zapacesc aici ca asa de multe s-au schimba ca parca sunt picata din luna...daca se intampla minunea ne urcam in primul avion si o luam de la capat...
Florinini si David (13.01.2006)
Pozici David
www.dropshots.com/florinini1" target="_blank"> Filmulete David
bumbita spune:
florina imi pare rau ca nu pot spune nimic referitor la "probegeala " voastra. inteleg de la maraki ca sunteti in ro. eu nu stu de ce, asa ca nu ma bag. oricum ie mi-a placut f mult la voi in casa, in canada, cum aveati aranjat bradul si ornamentele anul trecut.
oricum eu consider ca acasa este unde esti cu ai tai....nu conteaza locul, cat oamenii cu care esti alatui, nu?
referitor la "despuiala" e tare de tot " inima de tiganca"....eu nu am vrut sa prind virusul, asta mai imi lipsea...telenovele, la timpul meu.dar de-o saptamana, fiind exact la ora de baita, de mancarica, de medicatie, de somnica, ma retrag cu bebe in dormitor si dau pe acasa. asa ca am prins subiectul si drag de filmul asta. ma binedipune mereu rosa. serile trecute macar a fost mortala....cine stie, cunoaste ...stiti cum e vorba!!!
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">are mama doi baieti
bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
bumbita spune:
bai fetelor, eu am o problema. nu stiu cum sa va spun, dar mie mi-e teama sa mai fac...pana nu pun sterilet. va dati seama ce-ar fii?rasu'-plansu'. cred ca s-ar cruci toti. oricum am avut ceva emotii de sarbtori. aveam o stare de greata, de lesuiala, de somn, ma durea capul...eu zic ca a fost de la gripa. mi-am facut testul si a iesit negativ. da' rusii tot nu-mi venira, mai fetelor.
si-al meu nu vrea prezervative, eu nu vreau pilule...asa ca...el ar vrea, eu as vrea, dar asteptam cu entuziasm...steriletul. la sfarsitul lunii ma duc sa fac analize si il pun in mare graba . hi-hi-hi!!!
nah, c-o zisei!!!
bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
bumbita spune:
flori, ce sa zic...la doleantele tale....sa dea Doamne-Doamne sa vina mai repede minunea in viata voastra si sa fie bine.
oricum pe vremea asta urata de afara ce poti face? decat sex sau sa numeri banii.
Florinini spune:
Bumbita casa aia sa sti ca am vandut-o a trebuit sa venim in Ro, soacra-mea e cam bolnava...nu puteam lasa acolo afacerea si tot ce am avut pe mana cuiva asa ca am recurs la solutia asta..a iesit bine...cu profit bun asa ca nu ma plang...cand plecam inapoi o cam luam iarasi de la capat....stiu ca o sa fie greu...dar deocamdata suntem inca tineri si in putere sa mai incepem a nu stiu cata oara de la capat...
Florinini si David (13.01.2006)
Pozici David
www.dropshots.com/florinini1" target="_blank"> Filmulete David
bumbita spune:
eu nu prea am somn. in mod clar cafeaua de la ora 20 isi face efctul.maine cred ca o sa-mi tina ochii cu scobitorile, dar asta e...imi este foarte drag ca am reusit sa mai intru pe DC asa ca....incep un monolog. daca vreti cititi, daca nu, dati un scroll....
am vazut o gramada de poze cu spiridusi si spiriduse minunati/minunate...m-am delectat cu mesajele de LA MULTI ANI! urate de/intre mamici spiridusilor si ma tot intreb de ce au plecat atatea fete. de ce? pentru ce? oare din orgoliu? tot vorbiti de niste conferinte...dar dati-le incolo , mai fetelor, ce-a fost, a fost. voi in viata de zi cu zi nu v-ati certat cu nimeni? si nu v-ati mai impacat? mai gresesti ori fara sa vrei, ori ai spus-o pentru ca asa considerai tu acel lucru la momentul respectiv, dar ulterior regreti, asta e.
si cica mai stam la scutece inca 2 ani...pai, pana atunci cred ca mai ramenem 5...din pacate.
pacat. ar putea fii o atmosfera taaare frumoasa. nu stiu, mie imi sunteti foarte dragi toate si atunci cand intru pe DC, asa rar cum o fac eu, tare mult mi-ar placea sa mai vb ( fac o enumerare aleatorie, fara a enumera cu siguranta pe toate fetele dragi mie )cu ali, anasol ( gravidutele dragi ), cu moni, cu bianca, cu march, cu denissa ( cu care cu siguranta am si mai multe de povestit acum si de invatat ), cu anasebe ( imi vine si acum sa rad cand ne-ai pov de tibi ca l-ati gasit culcat langa usa noaptea - pe la un an ), cu deea, cu alina...si pot continua.
pur si simplu eu nu inteleg. am citit la alte mamici ca una dintre ele zicea ca internetul este "imparatia nimicului" . eu nu cred asa ceva. chiar daca vb cu persoane "fara fata", totusi ajungi sa le cunosti, sa le respecti punctele de vedere...sa imparti niste emotii unice in viata ( odiseea ), sa te bucuri, sa plangi, ajungi practic sa ii fii un prieten virtual cu care intr-o buna zi chiar te poti intalni (poate fii din acelasi oras - eu din pacate nu am avut o mamca de spiridusi din cv ca tare o mai cicaleam cu intalniri - la mare, la munte, in trecere prin orasul respectiv etc si cunoastem cazuri concrete pe la noi )si ii poti deveni cel mai bun prieten.
eu sunt sigura ca multe dintre cele care au plecat, tot mai arunca un ochi...ori din dependenta, ori din dragoste pentru spiridusi.
dar de ce sa nu lasam si orgoliile si sa ne bucuram cu toate, sa impartasim retete, trucuri, experiente, glume, necazuri etc. ce avem de impartit? nu avem nici barbatii de impartit, nici serviciile, nimic. cu toate avem viata noastra reala frumosa sau mai putin frumoasa, aici avem o viata virtuala care de noi depinde daca VREM sa o facem frumoasa.
nici mie nu prea mai imi place atmosfera de pe aici, am mai intrat cateodata in mijlocul unor discutii aprinse, dar nu plec, frate...de ce sa plec? unde sa ma duc ( hi-hi-hi)? eu pe voi va cunosc...de voi imi e drag...si de spiridusi, claro.
unele dintre noi s-au dus la serv, altele ca mine, mai stam pe acasa o tura, asta e...acceptam si o postare pe luna,da' sa mai stim si noi, fratica, una de alta. nu, gata, eu de azi nu mai intru. adio!!!
asa ca fac APELUL. ADUNAREA!!! VA ROG MULT!!! MEDITATI IN WEEKENDUL ASTA SI COME BACK!!!
nah, ca ma bagai si eu in seama, poate asa ar zice una-doua. ei si ce, nu ma supar. asta sunt. asta gandesc. si tot va pup si va iubesc.
gata, voi prinde curaj si chiar il voi trimite....Trimite un raspuns
bumbita spune:
buna dimineata, duamnelor.
noi acum ne treziram. hi-hi-hi. tati a plecat mai devreme si eu am mai lenevit alaturi de baietii mei.
d_melli spune:
Neatza de la mare!!!!!!!!! Unde nu e cald si soare ...dar e bine.
Eu la munca , Mario acasa urland dupa mami.
Bumbitza m-am distrat tare citind ce ai scris, m-am intristat , m-am bucurat , una peste alta am trecut prin multe stari...mi te si imaginam la 01 dimineata la calculator! Deci sa inteleg ca nu mai vrei un baiat?
Florinini intra mai des atunci dc poti ...si nu mai fii suparata.
Ioana e mai bine azi Razvan?
Cel mai destept intotdeauna cedeaza!
bumbita spune:
olita , un mar, o banana, acum ceiut de fragute cu vit c si...desene. asta este programul lui sebi de pana acum.
flori, ce sa zic, imi pare rau pentru voi. felicitari pentru curajul si energia voastra de a o lua de atatea ori de la capat. dar de ce ati venit in ro? pentru bunica? pai, ati riscat atata? de ce va asezati definitv in ro daca va leaga familia? inteleg ca ati facut ceva banet prin canada...poate incepeti ceva aicea? pupici
irina soare si frumos la mare, hm?acum ne intarati? la noi e ceata si friiiiig....hai ca zi e vineri si o sa stea mario cu mami lui 2 ZILEEE. si poate ai si tu program mai scurt azi...
cat despre problema sensibiloasa, de " corason"...prefer sa las timp celor 40 de duamne dragi sa se gandeasca (penseasca=pensar a la telenovele ).sa te tii luni cu toate 49 , cu fel si fel de intrebari, probleme, urari etc ca nu mai stii, frate, cui si cum sa raspunzi...ehe-he-heeeeeeeeeee...turai!!!!
fetelor, ajutati0ma si pe mine ca nu-mi merg iconurile astea deloc...si pare cam aiurea sa nu pot pune si eu un zambet, un ceva acolo.....DE CEEEE?
bumbita spune:
irina, si unde mai pui ca dupa aceea,dupa 1 30, m-am dus sa-i calc alui meu o camasa, sa-i pregatesc costum palton alea-alea ca azi pleca la capitala, la o mare intalnire.....un big interviu pe care il asteptam de doua luni. sper sa fie foarte bine, exact cum vrem noi. daca iese asa, m-am dus. tre sa ma duc dupa el la bucuresti. ca nu-l las io singurel trilu-trilu prin bucuresti. cum si copii? ii iau cu mine...asa ca mujeres de bucuresti, poate ne-om intalni, daca se vrea, claro...hi-hi-hi....
nu ma rezolvarati si pe mine cu iconurile astea????