Fulguleti de nov-dec-2006 (141)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

quote:
Originally posted by Laura13

salutari mamici!
am si eu cateva intrebari pentru cine stie, are timp si chef sa raspunda:
1. cum as putea sa il invat sa doarma/adoarma cu o jucarie/ursulet de plus, eventual in loc de mami si tati? Nu te pot ajuta ca intre timp m-am transformat si io intr-o jucarie de plus.
2. daca este alergic la peste credeti ca as putea sa ii dau peste de la hipp, tratat....oare mai e si acela alergen? Eu zic ca da.3. cum le pregatiti pastele? ceva retete si eventual ce fel de paste si cat de des le dati copiilor. Paste in loc de fidea sau orez in ciorba sau paste cu legume, pui si sos de rosii. Gatit simple. Rar ii plac.
4. mamici ai caror copii au DA, ati inceput sa le dati albus? reactii? Sara n-are DA, dar n-am inceput sa-i dau ca e slab caloric. Motiv tamp probabil.Dar voi incerca curand
5. credeti ca e timpul sa introducem masa de seara (eventual aprox inainte de baita) si sa scoatem bibe? La noi demult (vreo 7 luni)s-a transformat masa de seara in loc de bibe la lingurita ca refuza bibele. Acum dupa baie mereu papa cam pe la 9 cereale cu lapte vreo 250 si ceav iaurt 50 - 100.
6. nu mai stiu.....nici io
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Gargarita Gargaritelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

Ruxandra, ce frumos spui tu acolo...asa v-ati hotarat seara si a doua zi ati si inceput....
Daca ar fi sa gasesc un defect major al lui Cristi, ar fi ca nu prea danseaza...imi place sa dansez...

Acs, imi pare rau pentru tine, cred ca egreu cu micutii in situatia asta...stiu ce inseamna gips si imobilizare...in ultmii 2 ani, Cristi a fost imobilizat cateva luni. Victorila plimbaretul.

Ktrinel, pe de o parte e amuzant, chiar nu ai ce sa faci; normal ca partea sifonata e suparata, dar asta e in colectivitate; ia bataie cel mai slab
Voiam sa te intreb, cum a fost in primele zile julia la cresa?
Gata cu cetatenia?

DOnia, deja il pui la treaba...parca te vad peste cateva saptamani la o cafea pe forum si Cristinel aspirand

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

laura,
1. nu te pot ajuta, noi adormim leganati in carut si acum
2. da, eu ii dau peste de la borcanele
3. paste de dimensiune mai mica (nu spaghete) cu sos de rosii sau cu almette, sau cu lapte si un praf de zahar, sau puse in supa/ciorba; de 2-3 ori/saptamana
4. albus din ce intra in alte mancaruri (galusele cu gris din supa, de ex);
5. cina solida candva in intervalul 18-20, lapte for ever (sau cat o vrea el) la 21-21.30. ianis si acum bea lapte seara din canutza.

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraco spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor!
Laura eu paste am facut asa....
paste cu carnita (vita sau pui)fierb pastele separat 10 min.Pun in craticioara apa si ulei de porumb sau masline sau unt ,toc o ceapa mica si putin ardei gras le inabus vreo 5-8 minute,adaug carnea fiarta vreo 5,6 clocote separat,dar maruntita bine,(eu inca fierb putin carnea separat inaintede a pune-o in mancarea ei),apoi pun bulion de casa ,putina sare.Se fierb bine ,bine impreuna,pana scade apa si devine o chestie grosuta.Opresc focul si apoi toc si 2 graunte de usturoi,eventual ceva verdeata...dupa chef si preferinte.Iar in farfuria ei uneori mai rad si cascaval deasupra.
Paste cu spanac(mortale)
Fierb pastele separat.Curat o ceapa mica o toc marunt si o pun intr-o craticioara cu apa si ulei...Oparesc frunzele de spanac(sau dezghet ,dupa caz)le scurg dar nu de tot ,le maruntesc si le pun peste ceapa.adaug cam o cescuta de lapte...si mai fierbe putin pana scade.Intr-un vas de yena adaug pastele,sispanacul,rad cascaval mult deasupra,amestec putin si la cuptor cateva min.(nu stiu cate,dar nu mult)Ii plac muult si noua dar cu piper
Pste cu branza si ou la cuptor....stiti toate(pun si putin laptic.
I-am dat spaghete,spirale...si niste chestii mici,maruntele...Firme..barilla si baneasa...hi-hi
Si tot la capit paste...taietei sau fidea cu ou in ciorbite...nu in toate evident...1,2din ciorbite/saptamana.
Cam o data pe saptamana mananca din retetele de mai sus...pran(13) sau masa de 17,30.Acum papa destul de variat Alessia si tot rotim retetele...care mai de care...Ma mai uit si in carticica pe care am trimis-o candva pe mailul comun...ma mai ajuta si inspiratiunea...si ce-am salvat postat de voi aici...tot,tot
Va pup minunatelor, va pupacesc si fulguletii acum tre sa iesim la aer..ca cere ursulina...deh...oi reveni cu forte proaspete dupa plimbare...chiar am multe sa va povestesc...sper ca nu la vara.
In alta ordine de idei este ultima zi de semnat/facut adeziuni pt pensiile private...va astept....Si va dau si lamuriri in legatura cu fondurile pt studii/planuri financiare ING(pe privat ca poate nu intereseaza pe toata lumea)Debut 18 am facut si noi pt Alessia...In leg cu asta chiar va pot da lamuriri..serios vbind...doar asta fac(v-ati prins,nu si eu in randul mamicilor cu pitic acasa,pe creier si la job..'nteles,da?)

Uh v-as lua la rand sa va pupacesc cat imi sunteti de drage...si cate invat eu de la voi...dar promit(a cata oara )ca revin.Acum ma rezum la lavinia un gand bun si de la mine...si sustinere din partea noastra...nu conteaza de care...de care este nevoie sa treceti cu bine peste toate.Esti puternica si mihaita la fel.si inca ceva...mai yagmur ,mai...asa m-am distrat cu draga,draga...noi facem mai,mai...atunci cand ne exprimam afectiunea...la ales,gestul asemanator...cateva palme...asa isi arata ea iubirea.Concluzionez...drag,draga cum zici tu,mai,mai cum zic io...tot na-na inseamna.
revin...pe bune
pupi

Miracocu Alessia-Elena(10.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraco spune:

Ati inteles voi...fete istete ce sunteti..ca de fapt imi sunteti dragi toate(nu drage).Deh viteza...

Miracocu Alessia-Elena(10.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Antonia de Bambo
Antonia de Saryta
Antonio de Cryket

Bambo,
felicitari pentru politaiul tau dragtreci in fata cu paharul
Miraco,
noroc cu Laura,ca ai mai iesit si tu la povesti,multumim de retete,abia astept sa o fac pe aia cu spanac...

revin cu punctele pt Laura...

Micuta chinezoaica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Laura:
1. cu dormitul...ia o jucarie de plus si dormiti cu ea...chestia e sa se imbibe jucaria cu mirosul tau corporal... o folositi cateva zile la rand...apoi i-o pui lui in patut. la noi a functionat cu camasa mea de noapte. Intre timp mai dorm la kielea goala

albusul de ou il dau de la 12 luni.
Cina solida ii dau tot de la 12 luni(gen crema de verdeturi cu cascaval razalit, sau galbenus de ou fiert, sau peste, sau macaroane cu branza) dar dupa cina asta mai primeste si 100 ml laptic de obicei...

Peste... il fac la abur separat. apoi maruntesc cu furculita si amestec cu: crema de verdeturi si lamaie, sau gris fiert in supica de verdeturi.

Miraco...ptiiiiu ce retete bune... notat.

Dani zice pe 'r'. se pune? ...se joaca cu masinutele si face brrrrrrrrrruuuuuum, brum brum... il mananc cu tot cu gurita aia de ciresica... Nu v-am spus ca i-am taiat carliontii, asa-i ? e si mai frumos...arata a copil mare deja...oi pune ceva poze cand am timp. Pup ya all

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

quote:
Originally posted by Laura13

salutari mamici!
am si eu cateva intrebari pentru cine stie, are timp si chef sa raspunda:
1. cum as putea sa il invat sa doarma/adoarma cu o jucarie/ursulet de plus, eventual in loc de mami si tati? - nu stiu ca Luca nici daca vreau eu nu doarme cu mine
2. daca este alergic la peste credeti ca as putea sa ii dau peste de la hipp, tratat....oare mai e si acela alergen? - eu zic ca da
3. cum le pregatiti pastele? ceva retete si eventual ce fel de paste si cat de des le dati copiilor. - paste Barilla melcisori de exemplu, facute momentan doar cu branza/iaurt ca rosii nu am mai prestat de cand cu bubitzele care au iesit acum cinspe mii de luni
4. mamici ai caror copii au DA, ati inceput sa le dati albus? reactii? - doar cand a papat tort de ziua lui; inca nu ii dau albus dar voi incerca peste vreo luna
5. credeti ca e timpul sa introducem masa de seara (eventual aprox inainte de baita) si sa scoatem bibe? - masa solida pe la 18.00, apoi inca bibe seara inainte de culcare, pe la 20.00-20.30. Incercarea cu canutza nu a avut succesul scontat
6. nu mai stiu..... nici eu
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
[

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deny75 spune:

miraco foarte interesante retetele.Le voi pune in aplicare.

Ma doare o masea de mor.Cred ca trebuie sa-mi iau inima-n dinti si sa ma duc la dentist.
Sunt capie de la analgezicele luate si drept urmare pana la ora asta am reusit : sa ard mancarea fetei(am facut alta),sa inund bucataria(am uitat robinetul deschis si in chiuveta era pus dopul),mi_am spart cana mea preferata de cafea si nu mai gasesc telecomanda de la televizor(astept sa se trezeasca Azelia sa-mi spuna unde a pitit-o)

pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Laura, cred ca pestele la borcanele ar fi ok pentru Dani...incearca! Nu scot bibele inca...noi papam ultima masa solida, care deja e destul de consistenta, in jur de 6.30/7.00 pm, iar lapticul pe la 8.30/9.00 pm. Vom merge asa probabil mult si bine inca. Asaaa....ce mai era...ma duc sa citesc...Albus de ou am inceput sa-i dau de ieri, dar doar un sfert sa vad ce si cum. Pare ok, deci vom continua. La aia cu dormitul nu-ti pot raspunde ca Denis nu doarme nici cu mine si nici cu vreo jucarie. Cam atat!
Miraco, am salvat si eu retetele. Sar'mana!

Ieri am fost la gym sa ne interesam cand se fac cursurile de inot pt astia mici. Tocmai ce a inceput o sesiune, iar urmatoarea incepe abia pe 21 aprilie, iar inscrierile se fac din 9 aprlie, dar tipa de acolo a zis sa ne grabim sa ne facem rezervarea ca locurile sunt limitate si rapid ocupate. Deci pe 9 aprilie la 9 sim sunt cu Denis acolo neaparat. Abia astept...aaa, cursul dureaza 12/14 saptamani, se merge o data pe sapt si costa undeva in jur la 42 lire ...In rest, putem frecventa piscinuta pentru copii, dar doar asa, for fun, ceea ce desigur ca vom face cand imi iau eu inima-n dinti si un costum de scafandru sa-mi acopar vergeturile ramase din sarcina, care, apropo, nu sunt inca albe, ci la fel de vinetii ca si acum 10 luni ...

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput