Fulguleti de nov-dec-2006 (141)
Raspunsuri - Pagina 12
desiree spune:
Neata
de 3 zile se scoala de 20 de ori pe noapte, nu dormim, nu papam, e marait si obosit, se vede sus gingia albita in 3 (3???) locuri...
m_monique, ma bucur ca zmeul e mai bine...cum sa nu ne gandim la voi?..toti fulguletii bolnaviori trebuie dezmierdati, nu?
cum sta treaba cu meniul zilei?
va pupam, iesim pe afara...
Alina,mami de Mihnea-Octavian
m_monique spune:
elodia a ajuns subiect de interes national. in fiecare saptamana apare la stiri. exista site-uri cu enigma elodiei, in care se scriu adevarate scenarii. au aparut si manele pe aceasta tema.
mai trebuie o telenovela, alte decat a otv-ului, si brandul e gata.
si uite asa, intr-un an fara campanie electorala, au avut cu ce sa umple buletinele de stiri.
Andrei (16.12.2006)
kikineata spune:
Dianocica, multumesc frumos. Poate apare Mama Omida si ne zice ce si cum pt. uituci ca mine. Dc nu tre sa-mi sun homeopata.
Cum mai e d? Antibiotic mai ia?
La Multi Ani, Antonia de Bambo!
La Multi Ani, Antonia de Saryta!
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
Gargarita Gargaritelor
m_monique spune:
nu stiam ca azi e sarbatoare.
celor care poarte numele Sf. Anton
Andrei (16.12.2006)
asiza spune:
'neatza...
M-am trezit cu gandul la ktrinel!!!! Am uitat ieri sa te felicit pentru obtinerea cetateniei!!! Bravo!!!!
Noi mergem pe Debut 18 de la ING. I-am incheiat contractul chiar de ziua lui .
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
Yagmur spune:
Tocmai de nora mea uit Antoniaaaaaaaaaaaaaaa, La multi Ani de Sf. Anton
Desiree, 3???? Sper sa isi revina repede la starea initiata
Asiza, merci mult de info; si eu tot la Debut 18 ma gandeam.. sa pun acolo pensia alimentara
Canada - deja la cafea???? Am si eu nevoie de una ca sint tare adormita astazi
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
Laura13 spune:
salutari mamici!
am si eu cateva intrebari pentru cine stie, are timp si chef sa raspunda:
1. cum as putea sa il invat sa doarma/adoarma cu o jucarie/ursulet de plus, eventual in loc de mami si tati?
2. daca este alergic la peste credeti ca as putea sa ii dau peste de la hipp, tratat....oare mai e si acela alergen?
3. cum le pregatiti pastele? ceva retete si eventual ce fel de paste si cat de des le dati copiilor.
4. mamici ai caror copii au DA, ati inceput sa le dati albus? reactii?
5. credeti ca e timpul sa introducem masa de seara (eventual aprox inainte de baita) si sa scoatem bibe?
6. nu mai stiu.....
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
bebinuta spune:
quote:
Originally posted by bamboletta
ieri am fost cu ea in mall la spatiul de joaca nu o interesa nimic,fugea sa iasa din spatiu,tipa cat o tinea gura,fugea prin magazine parca eram scapate de undeva amandoua
Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada
danita spune:
laura: eu i-am dat albus de ou asa progresiv , se pare ca e ok . inca nu a papat un albus intreg ptr ca nu papa el .....
D