Copiluti de mai-iunie 2005 (62)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

La multi ani Olga! Sa fii sanatoasa si implinita!
Imi pare rau pentru problemele tale de sanatate, poate ai imunitatea scazuta. Cu urechile eu am probleme de ani de zile, cand e frig mai si surzesc dar exista si un avantaj: nu il aud pe tati cand sforaie.
Gabitza, ai grija de tine, am vrut sa te sun uichendul asta dar am avut niste zile Bebe sanatos sa fie ca o fi fetita sau baiat ca tot atata bucurie aduce.

Eu sunt capie, dupa permutari pe aici prin casa (am luat si o capanea noua), am ametit de tot si azi la birou jaleeeeeeeee. Actele ptin cutii, au luat niste birouri cam micute de m-am inghesuit cu laptopul si o imprimanta pe unul de nu mai aveam loc de altceva, toate zapacite, nu mai merg niste chestii d-ale noastre interne, e o nebunie totala.
Temporar ma mut pe hol, unde s-a facut un soi de receptie, pana ia o secretara frumusica si sprintara iar eu ma voi muta direct cu seful in birou. Ne-a spart gasca
Veselie mare pe baieti cand au auzit de interviuri, au trimis o gramada de tipe cv-uri si poze, mori de inima de unele frate: "secretara eficienta, amanta perfecta" si alte asemenea de zici ca vizeaza vreun rol in filme xx....

Pe Teodora am bagat-o la program de militarie, o trezim dimineata la 8 pentru ca nu mai dormea peste zi - incepuse sa doarma pana la 10 - iar pana seara la culcare facea cateva crize de isterie din cauza oboselii. Ideea e ca ea chiar daca nu doarme peste zi nu se culca la 7-8 seara ci tot dupa ora 22 si nu se mai putea.
E a doua zi de "program fortat" si se vede, e alt copil. Dimineata se trezeste usor si fara fitze si acum doarme la pranz. In schimb cu mancatul avem iar probleme, mananca numai paine la greu, Almette sau alte asemenea, mamaliga cu branza si smantana, lapte, cereale, iaurt nimic mancare gatita. A
Ah, am scos si papmeprsul de noapte dar la noi nu e inca o victorie pe linie, ea la cel de zi a renuntat demult insa nu face kk decat la pampers, cere chilotei cu maimute ca sa faca, a ramas speriata de cand cu constipatia, speram sa trecem si de asta daca am scapat de problema cu kk de cand nu mai bea formula.
Va pup

"Mami, unde sunt papucii cu Nemo?"
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Tdi, saru mana pentru info si pentru traducere. sunt total derutata.

Acum 2 ani tot la spitalul din sighet i-am facut exudat si i-a iesit exact acelasi streptococ. ok i-au dat klacid. apoi timp de 2 ani de raceli antibiotice si exudate nu a mai aparut deloc individul. acum i-am facut in acelasi loc exudatul pentru gradi ca si i-a iesit taman streptococul. culmea ca in in vara anului trecut tot la sighet nu a iesit streptococ ci e-coli. la Bucuresti nu ii iese niciodata nimic. Eu ma gandesc ca daca il are iese de fiecare data. nu o data da si alta ba. sunt super ingrijorata. cum ajung la Bucuresti ma duc direct la medsana sau medlife.si tati nu e cu noi ca e cu treaba si uite asa fierb singurica.

Beatrice, stii ce mi-a zis alexia acum 2 zile? mami il iubesc mult de tot pe alex. eu intreb - care alex? fii-mea alex de beatrice.

mi-e dor de casa mea si de Pc si de casa mea. dar ce sa fac daca tati are treaba in zona!

, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista

Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Gabitza, iti tin si eu pumnii sa fie bine bebe! M-am gandit la tine zilele astea.

Adriana, hai ca m-ai distrat tare cu clatitele luxemburgheze . Se pare ca e o moda prin zona, ca si noi am facut ceva asemanator in tren. Noi aveam bilet pana in Trier (ca pe harta CFR-ului nu exista Luxemburg ). Asa ca in tren am spus controlorului neamt ca vrem sa cumparam bilet pentru Trier - Luxemburg. Ne-a zis ca e ok, dar trebuie sa vorbim cu controlorul luxemburghez care va urca in Trier. Nu ne-a mai deranjat nimeni . Inainte de a ajunge trenul in Luxemburg, a mai trecut neamtul odata si ne-a spus ca a vorbit el cu luxemburghezul si urmeaza sa apara. A ajuns trenul, am coborat... eu eram tare stresata ca nu am platit. Doru si cumnata-miu radeau de mine si imi spuneau sa spun la intoarcere ca nu am avut bilet, ca poate imi iau banii.

Loreen, am facut vaccinul de doi ani jumate. M-am dus sa iau adeverinta pt. Maria la gradi si s-a sesizat ca nu l-am vaccinat pe Stefan, asa ca m-a programat. I l-am facut vineri. De sambata Stefan e tare blegut, palid, nu mananca, se plange ca il doare burtica, spatele etc. Sper sa fie reactia la vaccin si nu altceva.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Fetelor si mie imi vine sa rad cand ma gandesc la clatitele alea dar ma si simt aiurea, nici macar nu a fost o consumatie scumpa, 15 euro...ce mai gata cu plansul, asta este :)

Tdi, care a fost problema voastra cu restaurantul? Ce vi s-a spus cand v-ati intors sa platiti?Eu m-am gandit ca daca ma intorc ma baga aia si ma scot din toate celea :)

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Adriana, dar nu puteti sa lasati niste bani pe masa? ca de regula asa se face. Se baga sub farfurie si el stie si ii ia. Am vizitat si noi Luxemburgul fff frumos. Noua ne-a placut. era soare, cald, flori multe si exagerat de multa lume... Insa belea berzele lor... V-ati luat ceva suveniruri?

Monica, faza mistoaca este ca Alex, vede o Alexia in fiecare fetita. Alexia, zice? nu, mami. ii zic! Este la ea acasa!

asa ca avem copii indragostiti!

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Beatrice, as fi preferat orice metoda de plata numai sa plateasca(nu lasam niciodata banii pe masa, mereu astept chelnerul)....nu stiu ce a fost in capul lor...ce sa mai zic.
Suveniruri nu am luat ca eu de regula nu iau sau nu mai iau pt ca pana acum luam tot felul de porcarii si mereu le aruncam ca se strangeau in casa.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Am fost ieri la gradi doar in vizita.E tare frumoasa gradinita,e noua au tot feful de chesti,sala de sport,circ,teatru de papusi si o data pe sapt,fac curs de limba germana.I-am vazut pe copii cum le dadea la fiecare periuta cu pasta pe ea si ei se duceau rand pe rand la baie si se spalau,Erau asa de frumosi.Can a intrat Cristian inauntru ia luat vreo 10 minute pana sa faca ceva,ii era asa de rusine ca se pitea numai dupa mine si dupa taicasu,apoi i-am aratat bucataria cu cuptor si l-am trimis sa o deschisa.Asa a uitat de noisi a stat cu copii inauntru cam o ora dupa care a zis"plange copilul"(asta fiind el) si la adus,oricum se terminase si programul.De fapt cand la adus reusise ele sa-l linisteasca.Cred ca se lovise de ceva.Sper sa se acomodeze,la inceput o sa stau acolo cu el,dar nu inauntru ci pe hol,in caz ca nu-l potoleste.Pana atunci va pupic dulce si multa sanatate la mamici si copiluti!

24+ si Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

Fran vezi ca ti-am trimis un PM referitor la gradinite, nu as vrea sa monopolizam discutia aici.
cu mare intirziere OLGA LA MULTI ANI si multa sanatate.
Gusta esti mai bine? ca ieri iti era cam rau. multa sanatate.
Androix nu am dat de numele strazii unde e gradinita, dar mai sap si iti spun. dar Eric la ce gradinita este?
Clara mare dreptate ai cu programul, si noi am incercat, dar tzine numai cind suntem noi acasa, mama cedeaza mereu la plinsetele lui. dupa cum va spuneam este unul din motivele pentru care caut gradinite sa-l dau inca din aceasta primavara. si la noi este la fel nu doarme la prinz si aseara pe la 23 era miirit si de atita oboseala nu putea sa adoarma. lasind la o parte ca a inceput cu vreau apa, vreau fulgi, vreau lapte, etc.etc
si am constatat ca e un mahalagiu, inafara faptului ca spune tot ce se intimpla, gesticuleaza, da din cap, cu intonatie, jumatate din ce zice nu intelegi o iota.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Lucas, multumesc mult. Eu am fost ieri la gradinita de langa noi si mi-a dat o veste super! S-ar putea sa nici nu faca grupa mica, ce ma mai agit eu ca nu prind loc??? Au prioritate ei care sunt deja inscrisi si cei care vin din afara dar cu varsta prescolara, adik anul urmator merg la scoala. Prin aprilie afla sigur daca face sau nu grupa mica. Si pana atunci cik nu face nici o inscriere, parea foarte corecta directoarea. Parca vad ca am o surpriza Oricum m-a sfatuit sa incerc la gradinitele mai mari care nu numai ca sunt mari dar au primit si fonduri pentru lucrari de extindere. E una pe plumbuita, asta o fi aia de care zici? ca asta e peste bulevard, e langa parc. O sa merg si acolo zilele astea sa intreb ce si cum. Oricum dupa cum se arata situatia nu cred ca voi reusi ceva inaintea perioadei de inscrieri oficiale. Asa se intampla cand nu dai ciubuc o iau de la capat cu frizerii, io vreau sa dau copilul la gradinita nu la frizerie
A, si ca si cum toate astea nu ar fi suficiente, femeia mea care statea cu copiii 2 zile pe saptamana si facea si curat s-a angajat. Imi pare bine pentru ea ca isi baga cartea de munca, si acus vine pensia peste ea, castiga si binisor, dar imi e mila si de mine si de copiii mei pe care va trebui sa-i detasez in berceni mult mai frecvent si pentru perioade mai lungi de timp. Ma rog... Sa trec eu de sesiune cu bine si mai vad pe urma ca oricum din sem II se schimba si orarul.

Nu mai pot sa stau ca-mi pica okii in gura si vreau s ama intind si eu putin acum cat dorm teroristii astia mici. Nu stiu ce am ca de doua nopti ma culc odata cu ei si ma trezesc tot mai obosita. Trezirile din cauza Georgiei ma termina incet dar sigur Si mai nou sunt si la dieta.

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Androix, asta este raspunsul "clasic" al tuturor directoarelor de gradinite, ca sa te descurajeze! Am trecut prin asta . Am inteles ca nu vrei sa "intervii". Te trimit la gradinitele mai mari pentru ca aici sunt sanse sa iti inscrii copilul fara pile, dar e mare bataia pe cateva locuri, asa ca trebuie stat la coada cu noaptea in cap!

Pe mine m-a trimis chiar inspectoarea (de care dadusem intamplator) la o gradinita mare. Totusi, in situatia mea, daca nu as fi "amintit" cum putem ajuta noi gradinita, nu as fi inscris-o in nici un caz pe Maria, chiar daca as fi fos prima la "coada" pentru ca nici nu avem domiciliul in Constanta.

Cornelia

Mergi la inceput