MONTIGNAC: ce am mancat azi (93)
Raspunsuri - Pagina 4
andanii spune:
innuta scuze ca ti-am gresit inaltimea , in graba probabil cine stie cum oi fi citit , o sa imi fac ocolari
latrishia te pup ca schimbi tabelul tu , sunt intr-o criza de timp de zile mari si oboseala mare de tot , sper ca termin in doua saptamani cu toata agitatie
sanse, miniuta, acusor, mariana, vali , cafera , pucku va pup
haideti la raport si sa vedem care e cea mai tare , adica cu cele mai multe kg date jos pe saptamana asta ... saptamana trecuta era puku parca
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
inuta12 spune:
Neata..
multumesc pentru modificare...nu ca ar fi o problema , dar imi ridica putin moralul inaltimea.. kg m-au dezamagit, asa ca macar o bucurie sa am
Raportez 75 kg...si 37 de sapt...Sanse..acum modific...
am 36 saptamani
valentinag spune:
Ce sa raportez,ca la cate am bagat in mine,cantarul e in sus
Andanii,Sanse
Felicitari la cele care ati slabit,brava voua!
Meniul de azi:
o para si o banana
am la mine chiftelute,mushi file si ridichii
diseara vreau sa-mi fac file de cod la cuptor cu sos de rosii
PS:Inuta,mai ai un piiiic!Abia astept sa vina bebele monti!
"La vita e bella"
De mancare
Iarna pe ulita
miniuta spune:
buna!
raportez si eu 72 de kg, adica nici o modificare. este totusi de bine, pentru ca de sarbatori am mancat total nemonti si apoi cu raceala am mancat miere in disperare...asa ca tot e bine. tinand cont ca abia de luni am reinceput regimul, e chiar ok. sa speram ca sapt viitoare o sa am totusi ceva de raportat.
moama, inuta, mai ai asa de putin si iti tii bebeul in brate! nastere usoara si recuperare rapida!
mamica lui david(21.05.2007)
latrishia spune:
Probabil maine modific tabelul ca lipseste sanse la raport si cred ca mai lipsesc si alte fete.
Eu am scazut vreo 500gr asa ca poate raman in cursa pt locul 3 saptamana asta.
Pupi
Lori&Luanna(5.11.2005)
lbelciug spune:
Buna fetele,
am inceput sa tin si eu un semi-monti de cca 10 zile. Spuneti-mi si mie va rog, cand si cata ciocolata amaruie avem voie sa mancam?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV
miniuta spune:
liviana, eu am inteles ca avem voie sa mancam ciocolata cu cel putin 70%cacao dupa mesele lipidice sau ca gustare intre mese, in jur de 25 de grame pe zi (asta inseamna cam doua patratele mici).
mamica lui david(21.05.2007)
lbelciug spune:
aha, deci doar 2 tablete. eu am mancat 4.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV
sanse spune:
Nici nu ma gandesc sa lipsesc de la raportul asta.......
Cu cele 66kg ale mele
I-mi vine sa ma pup
Hai bagati clasamentul!!!
Va pup fetelor
MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI
KG MELE