Comori de nov-dec 04 (167)
Raspunsuri - Pagina 13
try spune:
quote:
Originally posted by danette
Miria, cel cu violete si cel cu maci sunt preferatele mele. Foarte faine. Si mie imi plac toate activitatile gen art&craft.
Asta fac eu cu mare placere...si chiar vand cu succes.- am ajuns sa am clienti straini, fiindca toate "ingredientele" sunt din natura, si asta le sporeste valoarea.
Vai vai.. mi-au murit laudatorii...
http://entertainment.webshots.com/album/562101331pItDNe
dar mainile mele necesita tratamente indelungate dupa un sezon de coronitze.
Ce naiba ati stat asa pitite mai pe-aici? Ia uite ce minunatii fac fetele astea! Pe mine, cand vad ce frumuseti ies din mainile unora la asa ceva, ma inhiba, si ma consider si mai antitalent la asa ceva. Si ma bucur si mai mult ca din asta faceti si-o sursa de venit in casa, chiar daca ar fi modesta, dar asta impleteste totul.
Super coronitele, Dana. Stiam ca-ti plac aranjamentele de masa, dar n-am stiut ca faci si de-asta. aia cu mere muscate si oxidate m ise pare bestiala. ideea e geniala sa pui asa ceva intr-o coronitza.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex (3 ani) si Adrian (1.5 ani) ..... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II
aime spune:
quote:
Originally posted by miria_cristina
Deci, cate camere are?
Multumim mult, sa dea domnul. Avem jos living+birou/biblioteca+bucatarie+baie+un hol de trecere in garaj, in care ama menajat si o debara si loc depozitare, sus avem 3 dormitoare si o baie. Podul e amenajat ca si garderoba si loc de depozitare diverse chestii.
Paxela, chiar asa mey , unde mai pui ca voi sunteti si f tineri...asa ca... la famelion
Ele, sotul meu n-a muncit la casa (asa ti s-a parut?), decat doar cu capul , noi am construit cu o firma.
try spune:
quote:
PAXELINO - Pai, vand din ele, dar la pretul minim, ca sa-mi pot cumpara alte materiale si sticle. In plus, dau la greu cadou cand sunt sarbatori.
Nu pot trai din asta la noi sau nu stiu eu cum s-o fac.
Oricum, dau din ele pentru ca n-as avea ce face cu atatea cate s-ar aduna.
Da', stati sa vedeti paharele!
Ca am facut si din astea.
Le-am facut pentru noi acuma de sarbatori si le-au vazut nasii care au vrut si ei. Asa ca, am iesit super cu cadourile pentru ei. Pe langa setul de pahare le-am mai pictat si niste lampite pt. lumanari.
Multumesc de aprecieri, fetele!
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
Mey, invata-ma si pe mine cum sa le pictez (ma refer la pahare). Adica partea tehnica zi-mi ce si cum, ca imi dau seama ca in ce priveste imbinarea de culori sau motivul decorativ, n-ai ce sa ma inveti, tzine de fiecare daca il are in sange sau nu. Dar de reprodus oi putea si eu sa reproduc ceva ce-oi scoate la imprimanta.
Ce fel de culori folosesti? Cum permanentizezi culoarea pe pahare (ma refer sa nu se spele)?
Imi place tare mult ideea unui set de pahare de masa pictate asa, poate si pe parfurii simple (albe sau de sticla).
Alex (3 ani) si Adrian (1.5 ani) ..... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II
miria_cristina spune:
Si mie mi-ar placea sa am timp sa fac numai ce-mi place. Dar nu prea scoti bani din astea.
Inainte aveam timp sa fac si ce-mi facea placere si ma relaxa, dar acuma mi-e mai greu.
Oricum, fac toate nebuniile, de la obiecte din coca sau lut si pana la imprimeuri, rame, tablouri sau flori din martipan si pasta de zahar...
Uneori, ma gandesc daca as fi trait in alta tara unde ar fi avut pret toate astea ce bine m-as fi simtit. Dar la mine n-a fost valabila vorba "omul potrivit, la locul potrivit".
try spune:
quote:
Originally posted by aimequote:
Deci, cate camere are?
Multumim mult, sa dea domnul. Avem jos living+birou/biblioteca+bucatarie+baie+un hol de trecere in garaj, in care ama menajat si o debara si loc depozitare, sus avem 3 dormitoare si o baie. Podul e amenajat ca si garderoba si loc de depozitare diverse chestii.
Paxela, chiar asa mey , unde mai pui ca voi sunteti si f tineri...asa ca... la famelion
Ele, sotul meu n-a muncit la casa (asa ti s-a parut?), decat doar cu capul , noi am construit cu o firma.
Vad ca idea cu master suite (dormitorul mare + biaa aferenta)n-au imprumutat-o inca romanii. Aici fiecare master bedroom (adica dormitorul mare care e al parintilor) are si baia lui proprie de unde ai acces doar din acel dormitor (nu si de pe hol sau din alta camera). Si o a doua baie pt restul dormitoarelor. Asta mi s-a parut cea mai cool treaba aici, sa am baia mea separata, sa pot sa ies cum vreau din baie fara sa ma perind pe hol. Iar la parter astia fac numai powder room, adica o baie mica, mica, doar cu veceu si chiuveta.
aime spune:
Ba da Try si aici s-a imprumutat ideea de "master suite", chiar si noi aveam in proiect, dar am renuntat la idee.
miria_cristina spune:
TRY - Eu am in dormitor baia inclusa. De fapt, am 4 bai. 2 jos si 2 sus, dar nu le pun decat o cabina de dus. Iar in una de la parter fac spalatorie.
Culorile pe pahare, ca sa-ti fie mai simplu pentru ca esti "incepator" le poti folosi pe cele de sticla. Eu le ard in cuptor si le dau cu lac special ca sa nu se duca repede culoarea. Asta nu inseamna ca se pot baga in masina de spalat vase sau cuptorul cu microunde.
Eu nu pictez dupa model. Pot si chiar ma inspir daca imi place un model, dar nu folosesc un tipar pentru ca mi-e mai simplu sa fac din mana. In felul asta lucrez eu, lejer. Altfel, parca sunt "prizoniera" unui alt stil. si daca-mi vine vreo idee mi-e frica sa nu stric ceva si renunt.
Hai, ma, ca nu castigi din asta nici de-un ecler!
As fi o disperata daca ar trebui sa ma intretin din asa ceva.
Dar e asa placut sa le vezi in casa altora!
Am uitat sa zic!
Se poate picta frumos si pe globuri. Ies niste modele unicat speciale. Dar a trecut momentul.
aime spune:
quote:
Originally posted by Ele
Si am o intrebare la cunoscatoare: cum ati facut scara interioara??? adica ce structura?? ca eu sigur nu pot turna beton pt scara .
Scara noastra e pe structura de lemn, imbracata in parchet.
Ele spune:
Try se stie si prin Romania de baia la dormitorul matrimoniul dar deh..cine isi permite. Noi am "remodelat" ceva vechi si asa am facut baia in fosta bucatarie .... Dar stii cum e..trebuie o baie la parter, una sus pt dormitorul mare si inca una petru restul dormitoarelor...deci 3..cam mult zic eu pt o casa mica. Dar cui nu i-ar place?
Elena & Denisa
NOI
Ele spune:
quote:
Originally posted by aimequote:
Originally posted by Ele
Si am o intrebare la cunoscatoare: cum ati facut scara interioara??? adica ce structura?? ca eu sigur nu pot turna beton pt scara .
Scara noastra e pe structura de lemn, imbracata in parchet.
Indraznesc si eu..daca se poate...ai o schita a scarii? (cere sotul)
Elena & Denisa
NOI