Bijuterie pt dinte
buna seara!
nu fac parte din cei care "tara arde si baba se piaptana"....dar eu chiar imi doresc o bijuterie pe dinte.precizez ca am o pietricica(strass) lipita pe un dinte,la stomatolog,desigur....dar imi doresc acum altceva.am vazut la cineva,la o cunostinta de a mea,o steluta din aur lipta pe dinte.insa ea si-a pus-o(steluta of course) in finlanda.eu nu am cum sa ajung pana acolo,ca eu locuiesc in austria.am intrebat medicul meu stomatolog daca nu are si alte bijuterii in afara de strassurile lui....nu are,ca de aia am deschis subiect pe forum.precizez ca aceste bijuterii sant extrem de mici,discrete si nu sant de prost gust.eu le gasesc chiar elegante.stie cineva vreun stomatolog in romania care lipeste bijuterii pe dinte?sau poate chiar gasesc vreo posesoare de astfel de bijuterii,care sa ma indrume la clinica de stomatologie cu pricina.multumesc anticipat.
Raspunsuri
denisabia spune:
Si eu acum multi ani eram tentata de asta.Bine ca mi-a trecut capriciul asta.Vara mea e proaspat stomatolog , de curand a aplicat unei cunostinte o pietricica pe dinte.Nu am discutat cum a iesit pana la urma , dar daca vrei intreb detalii.Insa ce trebuie sa stii e ca orice stomatolog poate aplica bijuterii pe dinti , doar ca are nevoie de lipici special.Costa mult , si de asta nu renteaza sa cumpere , daca nu au doritori.Ar trebui sa te interesezi de firme care comercializeaza astfel de bijuterii si mergi cu ea la medic.
kokorina spune:
DENISABIA....sa stii ca nu costa mult.eu am platit 30 euro.poate ca e o fitza,dar e o fitza faina....pietricica am,o am de vreo 2 ani,insa vreau ceva din aur.poti sa-mi mai dai detalii asa cum te-ai oferit,in sensul asta?intreaba daca macar se aduc pe comanda aceste bijuterii.ma gandesc ca pietricele au mai toti stomatologii.te rog!si sa stii ca sant in comert pietricele din acestea cu adeziv in dotare si poti sa-ti lipesti singura...mi-am cumparat si eu o data,inainte sa-mi pun definitiva....dar nu a fost decat "de-o tura"....cat cosat in romania sa-ti lipesti o pietricica,stii?
denisabia spune:
Avand in vedere ca mi-am ales cariera de medic stomatolog , imi place sa admir un zambet frumos , pus in evidenta de o bijuterie de bun gust.Tipa isi luase pietricica cu 60 Roni , nu era ceva pretios.Lipiciul costa mai mult , oricum ai da mai mult de un milion.Iti dai seama ca investesc intr-un material care e cateva milioane , cu un timp de depozitare limitat.Daca nu isi scot investitia , nu se merita.Mergi la clinici de estetica dentara , cred ca te-ar putea indruma cu o adresa.Cand aflu mai multe iti trimit un PM.
kokorina spune:
multumesc frumos!ai fost foarte receptiva la subiectul meu si desigur ca astept orice informatie suplimentara.
kokorina spune:
quote:
Ar trebui sa te interesezi de firme care comercializeaza astfel de bijuterii si mergi cu ea la medic.
cred ca asta e cea mai buna solutie.
angelinajoli spune:
Clipul este superb!In legatura cu bijuteria pe dinte,am si eu o nelamurire:se poate pune si pe un dinte fals?Imi imaginez ca bijuteria aia de aur arata mai bine,si daca gasiti ceva poze sau informati despre ea,mi-ar place si mie sa stiu.
kokorina spune:
ANGELINAJOLIE....dragut clipul nu?
bijuteria din aur de care spuneam ca am vazut la cineva,era pus pe un dinte fals.de fapt tipa are toti dintii pusi,cel putin cei din fata si clar cel pe care e lipita bijuteria.cu poza....nu promit.....daca intru in posesia vreunei poze iti trimit.dar la ce te referi acum?ca asa poza cu pietricica mea iti pot trimite.
Eftimie C. spune:
Hei,scuzati, sunt off topic dar mi-a placut mult clipul
.Multumesc!
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)