Bijuterie pt dinte
Raspunsuri - Pagina 2
kokorina spune:
ANGELINA....trimit poza,dar maine,sau poate chiar tarziu in noapte...acum pe seara am inca o groaza de facut...
angelinajoli spune:
Kokorina mersi mult,chiar arata foarte bine.Stii ieri m-am plimbat un pic pe la noi pe la Drogerii si am gasit un pachetel cu pietricele pt dinti,din Swaroski cristale si erau 5 si costau 15 euro.Mai spunea ca sunt provizori si le poti lipi singur.Stie cineva daca sunt bune?
kokorina spune:
nu e mult 15 euro,dar nici putin...depinde ce cumperi cu ei.de la ce drogerie?am uitat sa-ti spun ca eu locuiesc in innsbruck(austria)...iti recomand sa nu-ti cumperi.eu mi-am cumparat,cei drept nu swarovsky,si mi-a cazut dupa un sfert de ora pietricica de pe dinte.ce crezi ca alea ale lu' swarovsky sant altfel?sant mai de buna calitate...cica....dar nici cu ei nu mi-e rusine,ca eu am o pereche de cercei swarovsky,batuti numai in pietre si pana acum i-am dus de 3 ori sa-mi lipeasca pietricelele cazute...mai mare numele dar calitatea,nu prea....iar ca sa nu-ti cada pietricica de pe dinte,de fapt ii trebuie un "lipici" foarte bune...pe cutia cu pietricele care am cumparat-o eu,scria ca tine si 24 de ora...daa!!daa!!
kokorina spune:
am gasit steluta de aur!!!!!am gasit steluta de aur!!!!
azi am fost la un dentist si am intrebat acolo despre alt fel de bijuterii.mi-a aratat un catalog,si aveau acolo si stelute si delfini....dar tipa de la receptie mi-a spus ca stie ea pe cineva care are de vanzare muuuult mai multe modele si le pot si vedea live,imi pot alege.e pacat sa nu iau contact cu persoana respectiva,daca tot imi doresc asa mult un model anume,poate gasesc exact ce vreau.apoi cu bijuteria cumparata ma duc sa mi-o lipeasca le ei in cabinet.uraaa!!!!ce ma bucur!intru sa va arat si voua cand intru in posesia ei.multumesc pt idee!!!
angelinajoli spune:
Chiar te rog,vreau detalii.Drogheriile pe unde ma plimb eu sunt:Dm,Muller,Rossman si am mai vazut si pe la Supermarketuri.