***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (44)
Raspunsuri - Pagina 6
Ioana13 spune:
Hello mamici si bebiti
Ma buccur ca v-a placut de Patrick si de comoditatea lui. Si mie imi place de el
Am vazut-o pe Ana, frumusete de Madi. O minune! de unde are asa par?? De cind s-a nascut sau i-a crescut repede?
Noi am dat de jocul conquiztador... nu ne mai putem dezlipi de calculator.
Ioana mama de bebe
Patrick Alexandru (01.06.2007)
petit_ange spune:
De doua zile Isa are diaree si azi a vomitat. Nu vrea sa manance nimic, nici macar lapte. Dr zice ca e un enterovirus??? a zis sa-i dau debridat, lapte fara lactoza, ceai de menta, mucilagiu de orez, piuree de morcovi. Problema e ca ea nu vrea nici sa bea nici sa manance nimic. Cum sa ii dau daca nu vrea sa bea nimic?... mi-e tare frica sa nu se dezhidrateze ca nu vrea acum nici macar ceai. ce e enterovirusul asta, e ca si enterocolita, de unde l-a fi luat? Cum se face mucilagiu????
Madi spune:
Alyna, Poohy, Vali, Ioana multumim frumos!
Ioana, Ana s-a nascut cu destul de mult par, dar i-a si crescut
Petit_ange imi pare tare rau ca e Isa bolnavioara. Multa, multa sanatate! Din pacate nu stiu ce sa iti raspund in legatura cu enterovirusul
Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Asa creste Ana
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
kid spune:
carstea La 12 luni se face vaccinare antidifterica, antitetanica, antipertussis - DTP si vaccinare antipoliomelitica - VPO.
Intre 12 si 15 luni se face vaccinare antirujeolica, antirubeolica, antiurlian - ROR.
Asta scrie in carnetul juniorului.
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
Poze Vladut
Filme Vladut
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
carstea spune:
Multumesc Kid am gasit si eu carnetul dar oare ce vaccin iau?are infanrix-ul continuare?
POZE rares(7 mai 2007)
Am 8 luni/Sunt barbat
Florentina Roman spune:
Petit ange, incearca si cu linguritza, poate vrea. Uite reteta de mucilagiu pe care mi-a dat-o mie dr: se pun la fiert 2 linguri de orez si un litru de apa, se fierb la foc mic o ora jumatate- 2 ore, pana infloreste bobul.Intre timp, se completeaza cu apa pana la un litru si se mai da un clocot, dupa care se strecoara si se pastreaza la frigider. Cand a avut Tudor probleme, ii preparam laptele formula cu mucilagiul in loc de apa.
Sanatate la puiut!
Poze
carstea spune:
Petit ange cand a avut rares un episod de enterocolitai-am dat 2 mese cu saruru de rehidratare prolyte si 4 mese de mucilagiu si apoi am inlocuit cate 30 ml de mucilagiu cu lapte pana i-am introdus iar laptele.
Sanatate Isei!
POZE rares(7 mai 2007)
Am 8 luni/Sunt barbat
piticasigogosica spune:
Liviana,Vali merci
Multa sanatate si puiutilor bolnaviori
Iris merge la gardinita(cand nu e bolnava) si Cosmin sta cu tatal meu pana in primavara...cand va trebui sa caut bona.Tata e asa de bun ca BON ca am toata increderea,dar din pacate din primavara are treaba.
petit_ange spune:
Florentina, Madi, Carstea
Eu ma gandeam ca poate fi de la dinti dar oare de la dinti poate sa se vomite??? Dr a zis sa nu- mai dau lapte si sa-i dau Humana HN ca e fara lactoza, dar dupa ce l-am cumparat am vazut ca contine piure de banane si ea e alergica la banana. Oricum n-a vrut sa se atinga nici de el. Deocamdata i-am dat numai debridat ca nu vrea sa bea nimic, nimic nici cu biberonul, nici cu canita nici cu lingura. Plange si urla continuu daca incerc sa-i dau ceva. Mi-e asa frica sa nu se dezhidrateze si nu ajungem la spital. Oare cat timp poate sa stea fara sa bea nimic???
Alyna24 spune:
Fetelor, azi am chinuit un pic copilul si am fost la shoping ca doar sunt reduceri!IATA ce am cumparat si am primit azi.
Va anunt ca sunt reduceri substantiale (cel putin in City Mall la Sprider si Unique) ca or mai fi si prin alte mall-uri dar noi aici am fost si merita zic eu!Bani sa ai!
POZE NOI AICI
Pitica, sanatate multa si voua!
Am plecat sa fac baita la pitik ca azi am cam stat pe drumuri si e super obosit(a dormit doar 70 min de la 7.30 dimin).
Noapte buna tuturor!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4a6d3bdb13f907e3635902&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">PRIMELE SARBATORI DE IARNA CU MAMI@TATI@RESTUL FAMILIEI
DAVID
Alyna si David (22 Aprilie 2007)